reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

czesc babeczki:)

My po randce:)

Anulka
miło Cię "widzieć"..hehehe dzieciak rosna że hohoh

Izabelinda
cudne fotki:)

Fotki z dzisiejszej randki:)

Michalina i Kuba:tak:
plac zabaw na plazy w Gdyni:)

1500745.jpg

1500783.jpg

1500785.jpg

1500768.jpg

1500769.jpg

przerwa na piffffko:)...dla nieletnich woda:)))

1500744.jpg

pędzą na plac zabaw

1500812.jpg

romantycznie:)

1500811.jpg

i na dokladke.... Michalina cały tata... (w rogu foty fota darka z taka sama mina z podstawóeki..malo widoczne niestety..ale zawsze heheheee)

1500945.jpg

reklama
witajcie
wpadam sie przywitać i dalej do pracy:-) my wczoraj z malym u lekarza byliśmy, okazuje sie, ze na pylaki jest uczulony:wściekła/y:
a co do nas to obydwoje z mezem jestesmy przeziebieni:no:a ja do tego jeszcze alergie mam tez na pylki:crazy:

dziewczyny super fotki, widac randka sie udala:-)

dobra uciekam, mam mnostwo roboty, moze zajrze pozniej.
milego dzionka:-)

dziewczyny cudne foteczki!!!!

Cris, kurcze, to pewno Emanuel teraz ciężki okres przechodzi bo to teraz te pyłki wszędzie...

wczorajszy spacer na plaży - matka wariatk by nie była sobą jak by nie weszłą :)

Hej ciotki :) Miłego dnia :)

Martka - super fotencje a jeszcze lepsze opisy, boki zrywać :) Udały sie Wam te dzieciaczki :))
Ja bym chciała żeby mi też ktoś zrobił takie ładne zdjęcia jak ja robię innym z moją córcią.... Ale nie ma chętnych a synkowi zbyt rączki latają ;)

Dziuba - jaka woda była? (brrr)

Wczoraj chciałam dostać sie do pediatry na wizytę kontrolną, która musi byś w 3-4 tygodniu życia dziecka. No i dzwoniłam, ale się nie dostałam. No to dzisiaj od rana stanęłam w kolejce i co? Wielki shit - lekarka przyjmuje tylko godzinę ale nie to jest najśmieszniejsze - przyjmuje tylko !!!! 3 !!! osoby !!!! *^%$#$#%^ :wściekła/y: Myślałam, że dostanę piany z pyska!!! Muszę jutro znowu spróbować i chyba będę z dzieckiem od 5 rano sterczeć żeby się dostać...

Witajcie kochane wczoraj już nie miałam sił pisac:))))))Ale Marta mnie wyręczyła fotki powklejała:tak::tak::tak::tak:
Było suuuuuper dzieciaki w siódmym niebie ten plac zabaw rzeczywiście jest cudny:tak:
Wczoraj jak wróciłam to jeszcze na zakupy pojechalismy i zrobilismy grila a Kuba szalał jeszcze po podwórku :szok: i do domu nie chciał wracać:-) już mu się nogi platały ze zmęczenia:-D padł jak mucha zaraz po dobranocce:-)
Słuchajcie szok, Michaska jest miesiąc młodsza od Kubusia a waży teraz tyle co Kuba rok temu:szok::szok::szok::szok: hehehe jak ją wziełam na ręce pióreczko:-)
A i jak zdjęcia pokazywałam Krzyskowi, Kubuś zobaczył Michaśkę i na cały głos taki szczęsliwy zawołała"OOOO CHALINA":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
miłego dnia dzisiaj idę do Gina:crazy: jak ja tego nie nawidzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:trzymajta kciuki:sorry2:
izabelinda wspólczuję też by się wkurzyła:( ale może jutro się uda:))

Witam!
Ja muszę się przyznać że te fotki to dzieło Agnieszki nie moje hehehee....

A Michlina na Kubę w domu juz wołała Baku:baffled::-D

Izabelinda
ja na szczęsci na moja przychodnie nie narzekam

Dziuba
szalllooona kobieto:rofl2:

Cris
bidulki z was z tymi alergiami:-(.. nie zazdroszczę, ja tylko na kota...na szczęscie nie na mojego hehhhehe

Aga
daj znac jak po wizycie:)

miłego dzionka:)

Hej Laski :-)
Aga i Martka- dziaciaczki cudne :-) i widac ze przypadli sobie do gostu i dobrze sie bawili :-)
Cris biedni jestescie z tym uczuleniem. Moj Maciek tez ma alergie na pylki, ja z kolei uniknelam na cale szczescie jakichkolwiek katarow siennych, czy innych alergii, boje sie jednak ze Mala moze odziedziczyc to meczace paskudztwo po tacie :-(
Izabelinda super fotki :-) A Patrysia rzeczywiscie rosnie jak na drozdzach :-) nadal jest taka grzeczniutka ?
Dziuba szaaalooonna :-) hehe, i jak ta woda pewnie lodowata -brrrrr....
Dziewczyny mam do Was -jako do doswiadczonych w temacie ciazy pytanko-czy podczas ciazy takze znacznie poszerzyly sie Wam bioderka ? Ja przyznam ze po dzisiejszym zmierzeniu mam 10 cm wiecej w obwodze:szok::wściekła/y: na poczatku owszem zauwazylam ze troszke przybralam tluszczyku w tych okolicach (przez rzucenie palenia)tak wiec automatycznie i wiecej cm sie zrobilo, ale teraz nie widze juz dodtakowej tkanki tluszczowej a cm mimo wszystko przybywa-moze stawy biodorwe sie poszerzaja, by latwiej sie rodzilo ? Czy jestem jakims ewenementem, czy to normalne zjawisko? a jesli tak, to czy po porodzie wszystko wraca do normy, i do stanu z przed ?

dla wszystkich babek bez wyjatku przesylam usmieszki i zycze milego dnia :-)

Andzia
tak ma byc z tymi biodrami.... . mi sie zaczeły rozłazic na 2 tyg przed porodem..koszmar, strasznie mnie bolały, to było nie do zniesienia..ale dzieki temu 12 minutek parcia i mala była na swiecie:)....potem sie zeszły z powrotem i mam nawet mniej niz przed ciążą:)

reklama
Hej wróciłam jestem baaaardzo zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wchodzę do tej naszej pieprzonej przychodni a na gabinecie od por.K kartka"od 1 maja pacjentki przyjmowane będą wyłącznie odpłatnie"
Wchodze do rejestracji i mówie co i jak że mam dzisiaj zacząć następne opakowanie tabletek a nie mam okresu i nie wiem co robić.To ta piguła odesłała mnie do lekarza i mówi,ze jak sie doktor zgodzi to mnie przyjmie.
to ja siedze w kolejce i czekam aż szanowna Pani doktor raczy zacząć przyjmować, potem wchodze i mówię co jest grane a ta mi na to,że im się limit skończył,że mój przypadek się nie kwalifikuje jako nagły, i że ona przyjmuje dziś i jutro przyjmuje tylko wcześniej umówione ciężarne:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: a ja mam zacząć brać tabletki dopiero jak w 2 czy 3 cyklu nic się dalej nie zacznie dziać to mam przyjść kumacie? tak na oko:angry::angry::angry::angry: a w ulotce pisze,że w ciąży nie wolno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a cennik maja taki,ze na wejście 5 dych a wszystko inne dodatkowo płatne.
i nawet nie umiała mi powiedzieć gdzie przyjmują na fundusz ,mam zadzwonić sobie do NFZ i się dowiedzieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja jestem ciekawa gdzie te wszystkie biedne ciężarne i starsze babki będą dojeżdżały-po Rumi albo Wejherowie się będą tłukły???????????
kuźwa wściekła jestem aż mnie nosi:-(
pewnie gdybym jej 50 zł położyła to by mnie zbadała
a ja tylko 5 zł miałam na bilet:rofl2:

Do góry