reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Andzia a ztymi biodrami to tak jak Marta pisze wraca do stanu wcześniejszego:-)
mi od początku szło tylko w biodra:crazy: a brzuch mi wyskoczył dopiero w 6 miesiącu hehe
wróciło wszystko do poprzedniego stanu.no może tylko trszeczkę zostało, ale nie dużo:rofl2:

reklama
kurcze Aga ale masz przygody:(

wiesz co moze test nie wykrył ciąży...moze jak sie bierze tabletki i sie zajdzie to organizm na początku nie wydziele tego hormonu HCG czy jak mu tam..a to on potwierdza ciążę przy tescie...tylko nie bierze teraz tabletek, ....
...poczekaj jakis tydzień, dwa i zrób znów test....

a tak poza tym to burdel mają niezły w tej przychodni...jak to sie nie kwalifikujesz?...a jak jestes w ciązy i zaczęłabyś dalej brac tabletki????...ja pierdole przecierz taka wizyt to 10 minut, mógł Cie zbadac, jakby był lekarzem z powolania to by to zrobił..ale jak mu tylko na kasie zalezy, to należy zmienic lekarza... no chyba że z nim nie gadałaś wcale..ja bym wpadla do gabinetu i z nim pogadała...

teraz tylko czekać.. i co najgorsze teraz bez zabezpieczenie jestes i nawet jesli w ciązy nie jesteś to za cwile możesz być... niezłe jaja z tą naszą "służbą zdrowia":crazy:

Aga aby być pewną zrób test z krwi. Tam już nic nie ma prawa się "ukryć"

Zdjątka z randki super! :-) Normalnie jaka parka :-)

Agnieszka rzeczywiscie ku..wa idzie sie niezle wkurzyc:wściekła/y: wszystko w tym kraju jest ostro popierd..lone, ajj szkoda gadac. Agnieszko-zrob test z krwi, tu nie powinno byc zadnych pomylek, a jesli okres sie spoznia, a Ty nie wiesz co z tabletkami, to uwierz mi miesieczna przerwa w braniu tabletek nie zaszkodzi, a nawet pomoze. Czasem potrzebna jest taka przerwa by watroba mogla sobie troszke odpoczac od hormonow. Bedziesz musiala bardzo uwazac i jakos inaczej sie zabezpieczac, ale lepiej tak, niz jakbys miala brac atykoncepty a okazaloby sie ze brak miesiaczki to ciaza...

no tak właśnie zamierzam zrobić przecież nie będę ryzykować i łykać piguł jak nie wiadomo co się dzieje:no: poczekam i powtórzę test albo ten z krwi zrobię-chciałam zapyatć o ten test z krwi ale tak się wkurw**** że zapomniałam:crazy::-D
A lekarza chyba też zmienię ale u nas w redzie tylko ta jedna przyjmuje :wściekła/y:ma prywatny gabinet-to teraz będzie miała dwa:baffled::-D
my dopiero z Gdyni wróciliśmy musze jakąś kolacyjkę zmajstrować i wykąpać śmierdzioszka:-)

dziewczyny wpadam sie przywitać.....
i prosze trzymajcie kciuki, moj maz pojechal do szpitala na rtg klatki piersiowej bo jest podejrzenie, ze odma mu wrociła........jesli tak to bedzie to 3 raz....:-(

milego dzionka

dziewczyny.... udało się mój mezus sie po prostu, przedzwigał i bolą go zrosty na płucach o operacji....uffff. Boze jak sie ciesze.....tak mi sie lekko zrobiło:-)dzięki za dobre słowa aguś:-)miłego wieczorka

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
o i widzisz jak fajnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
A swoją drogą co się Was, te choróbska wstrętne uczepiły?:-(a kysz choroby a kysz:-D

reklama
Sorki, ze tak rzadko bywam, ale ostatnio mieliśmy troszkę gości i my się gościliśmy... ponadto w domu u nas ukrop straszny w ciągu dnia i uciekamy z Pati na spacerki jak długo się da, bo ona grzeczna ale jak za gorąco to się marudna robi (i wcale się jej nie dziwię, to jest męczące). No a dzisiaj ciasto nawet mi się udało zrobić oprócz obiadku - jabłecznik z kruszonką i z lodami :) komu kawałeczek? :)

Aga - rozumiem Cię, dzwoniłam dzisiaj do NFZ w sprawie tej lekarki, która przyjmuje przez godzinę tylko 3 osoby. Babka z NFZ powiedziała mi że faktycznie to nienormalne, zatem jutro zrobię totalną aferę jeśli nie zostanę przyjęta z Pati.

No i nareszcie brat zrobił mi porządne foto z Patusią :) Oczywiście muszę sie pochwalić, nie ma bata :)

Do góry