reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

mysmy dzis sobie tez pochodzili, z jelitkowa do gornego sopotu i spowrotem, bo tam zaparkowalismy, potem bawilismy sie jeszce z mala balonikiem z helem, za kazdym razem jak balonik uciekal w gore- byl ryk, potem obie poszlysmy w kimke ja wstalam o 21, upieklam ciacho i dalej co mam robic>>>:-D:-D:-D

toche pospamuje wam zdjeciami Naduni

reklama
witajcie w ten piekny poranek:-)

anja:śiczna ta Wsza Nadia:-Dlansujcie się, miło na Was patrzeć:-D

martka: po takiej mieszance spożywczej, jeszcze pewnie dobrze wstrząśniętej przez michalinke, to tylko tak mogło sie skończyć:sorry2:
aga: jak tam samopoczucie??;-)
andzia, dziuba, małgosiunia: a Was gdzie wcieło??

dziś pieknie, więc tu pewnie znów będzie cisza w eterze:-)mysle, że my też na cały dzionek znikniemy:-)uciekam śniadanko robić, bo jestem straaaaasznie głodna:rofl2:miłego dnia dziewczyny

cześć kochane:-) ale pogoda cud miód :tak::tak::tak::tak:dzisiaj śmigamy do Gdyni na obiadek do moich dziadków, teściową pewnie w szpitalu odwiedzimy no i spacerek by się przydał-a jutro znowu Gdynia w towarzystwie Martki :-):-):-):-):-)

Cris dzięki za zainteresowanie, ale u mnie bez zmian @ brak, a wczoraj wieczorem i dzisiaj rano było mi niedobrze:szok::crazy: nie wiem czy z nerwów czy sama sobie wkręcam:-(
Anja Nadusia śliczna:tak:
Miłego............

aga: moze to, ze Ci niedobrze to siła sugestii?? najlepiej jak test zrobisz, to przynajmniej bedziesz wiedziała na czym stoisz:-)
a my chyba dzis nad morze pojedziemy:-)

Witamy się niedzielnie :)

Anja - cóż za oczęta cudne ma Twoja córcia !!! Zakochałabym się gdyby nie równie piękne oczka moich dzieciaczków :)

Aga - nie wkręcaj się, będzie ok.... dobrze że masz plany na dziś dzień i nie tylko, nie będziesz cały czas tylko o tym myśleć.

Dziuba pewnie utknęła po uszy w pisaniu pracy magisterskiej :) I dobrze, tak trzymać :)

No miłego dnia i niedzielnych, rodzinnych spacerków :)

Witam!!!

Nadia jest cudna.... udała Wam się córcia:)

Cris
milego spacerku.... u nas cos słonko strajkuje troszkę..ale jest ciepło:)

Aga
może sobie wkręciłaś?... a może.... a może zmiana pogody?... nie ma co czas na teścik....
A jutro Gdynia.....bardzo się cieszę.......
dziewczyny, my będziemy z Agą od około 12 na placu zabaw na plaży miejskiej... jakby któras miała ochotke to dołączcie:))

a teraz cos na uśmiech....

wiecie czemu w Szczecinie nie było prądu???

2vaf2pc.gif

milego dzionka:d

praca mgr??????? dobre!!!!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

nie było mnie bo w czwartek wieczorem S zadecydowal ze jedziemy na dzialkę na noc (jak ja nie cierpie wyjazdów na jedną noc, jeszcze z dzieckiem, większy burdel, pelno prania i mało czasu na cokolwiek!!), pojechaliśmy z samego rana (nawet nie mialam czasu sie z Wami pożegnać tak mnie gonil!!), wróciliśmy wczoraj wieczorem, ale bylam padnięta i musialam uprzątnąć wszystko i pukladać z wyjazdu, a dziś byliśmy caly dzień w Gdańsku Gł., zasypię Was troszkę fotkami:

siema laseczki zrobiłam teściora wynik negatywny:baffled:
cały dzień mi było dzisiaj niedobrze :crazy: i w ogóle czuję się średnio-tak ze nie wiem co myśleć we wtorek idę do gina...
no a jutro moje dziecię ma randkę:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Michaśka szykuj się:tak:
Krzysiek przeprowadził męska rozmowę z Kubusiem i się go pyta, czy zrobi Michalinie tuli tuli i czy da buzi-a Kuba na to "nie wolno bić michyny":-D:-D:-D:-D:-D
A my dzisiaj dłuuugi dzień mieliśmy-rano spacerek potem obiad u dziadków na koniec wizyta w szpitalu u teściowej padam:baffled:
miłego wieczorka:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dziuba cudne foteczki:))

reklama
O kurde Aga...to ja tez muszę jej powiedziec ze nie wolno bic..ona jakas ostatnio dziwana...ale chyba nie lubi tylko córki mojej znajomej:baffled:

aga pisalam Ci maila że masz wziąc aparat koniecznie, bo ja nie mam:-(..ale cos mi poczta nawala i nie chce wysłać... outlook zciaga mi maila, a jak chce wyslac chce autowryzacji..wijam haslo i kicha:-(

Dziuba
fotki cudne..sliczna pogoda była co/..u nas więcej chmurek niz slonak dzis było

Do góry