reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dobry wieczór:-)
Marta jakąkolwiek decyzję podejmiesz napewno będzie to słuszna decyzja:-) Ja w Ciebie wierze bo Ty silna babka jesteś:-)
Dziuba no to miałas ciekawe zajęcia znów hihih
Mama w boju mi też się dziś nic nie chciało:-( Jak tam brzusio, pokażesz go nam czy nie??
Anulka Super fotki :-) Dzieciaczki widac uśmiechnięte to najważniejsze:-)
Andziaa u nas tez dziś lało cały dzień:-( Ale ja wyszłam i poszłam do sis i jeszcze jedna sis przyjechała i posiedziałyśmy sobie i pogadałyśmy:-) Więc dzień jakoś zleciał:-) Teraz dzieci śpią a ja za moment na wideo konferencję ide z M;-) Do juterka dobranoc:-)

reklama
ide sobie popcorn zrobić:-D:-D:-D..bede miała co robic....wydlubywac łupinki z między zębów heheee...

to prawie jak sex...zawsze jakies zajecie:-Dbardzo kreatywnie spedzamy wieczory, ja sie wyzywam intelektualnie na allegro:laugh2: oooo wlasnie sie zagapilam i stracilam sweterek, jakas s**a mi go zmiotla:crazy:

dziuba mój mąż nazywa się Marcin Słodczyk, grał w Stoczniowcu najpierw z #23 a potem z #28.

Martka <cmok>

Ania, nie dość ze Cię śledzę to jeszcze wyzywam od struchów :laugh2::laugh2: takie to życie smarkate :laugh2:
witam wszystkie, Martyna od 6 koncertuje, wrzeszczy ze nie idzie wytrzymać, chyba śpiewaczką będzie!! tak bym chciała Wam to przedstawić ale chyba filmów sie nie da wrzucać na BB??

Dzien dobry :-)
Dziuba biedulko... no coz taki los matek, ze juz od wczesnego ranka musza wysluchiwac koncertowania swoich pociech:baffled: mnie to juz tez niedlugo czeka, choc jak sobie pomysle ze dopiero w polowie lipca to wydaje mi sie to wiecznoscia ... a na studiowanie moja droga nigdy nie jest za pozno :-) ja bynajmniej wychodze z takiego zalozenia :laugh2:
Anja zdecydowanie myslimy w takim razie o innej Pani Hinc :-) zbieznosc nazwisk-czesto sie zdarza :-)
Anulka slodka ta Twoja Roksanka, a jaki z syna przystojniak- no no :-) bedziesz mogla przebierac w synowych :-)
martka i jak tam popcorn ?? :-) przyznaj sie ile czasu wydlubywalas go z zebow ?? ;-) moja droga zlustrowalam Twoje zdj na naszej klasie i musze przyznac ze Ciebie to naprawde niezla dupa jest:-p niech ten Twoj Darek mocno sie puknie w czolo, najlepiej czyms ciezkim :-) wiem ze go kochasz i jest to bolesne, ale glowa do gory, jak on sie okaze rzeczywiscie takim pierdola i ch... to kochana Ty z swoja figurka i uroda mozesz przebierac w facetach :-) i zeby nie bylo-nie pisze tego by Ci przyslodzic, naprawde tak mysle!

Dla reszty babek buziak!

martka z Ciebie to naprawde niezla dupa jest:-p niech ten Twoj Darek mocno sie puknie w czolo, najlepiej czyms ciezkim :-) wiem ze go kochasz i jest to bolesne, ale glowa do gory, jak on sie okaze rzeczywiscie takim pierdola i ch... to kochana Ty z swoja figurka i uroda mozesz przebierac w facetach :-) i zeby nie bylo-nie pisze tego by Ci przyslodzic, naprawde tak mysle!

Dla reszty babek buziak!

POPIERAM :-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak:widziałam w realu i wiem co mówię:-);-):tak:
A tak w ogóle to dzieńdoberek:tak::-)
moje dziecko wstało dzis o 05.40:baffled:zasnał po 20.00-w dzień nie śpi za cholerę:-(
wieczorem jest już tak padnięty,że zasnąć nie może.zasypia na siedząco a do łóżka nie chce:sorry2: koszmar.wstaje bladym świtem:no:
anulka roksanka to skóra zdjęta z Ciebie:-):-):-):-) szok, jaka to już duża dziewczynka:tak::tak: Z Sebka przystojniacha :tak:świetne dzieciaczki:tak::-)
A dzisiaj słonko!!!!!!!!!!!hurrrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziendobry wszystkim:-)
my juz od 6 na nogach, rita z tata pojechala na ontrole do A.M. , wiec za niedługo juz powinni być, jak dobrze, ze już nie pada:tak:stasznie sie ciesze z tego słonka:happy:ja dzis na kurs, ale mam jeszcze kupe roboty w domu....masakra:baffled:przydałaby mi sie omoc domowa:sorry2:

anja: fajna ta Twoja corcia:happy:
anulka: roksanka to jak aniołek wyglada... ciekawe czy sie tez tak zachowuje.. hi, hi,hi:-D
martka: i jak tam z popcornem Ci poszło:laugh2:

wkleje wam pare fotek biezacych, cobyscie na czasei były:-)

52gdxt.jpg

prezesowa u chrzestnego na inspekcji:laugh2:
33to11u.jpg

2cpdroz.jpg

a to rita....zdradziłą nam tajemnice że Arabka jet:tak:;-)
18civq.jpg

a na koniec nasz syn z tata...w ogóle prawie do nas nie podobny:rofl2:

Cris, az tyle pracy masz ? Biedulko, w sumie nic dziwnego- 2 brzdacow to zawsze kupa roboty sie nazbiera:-( trzymam kciuki bys szybko sie uporala z tymi porzadkami :-)
A i co wazniejsze trzymam kciuki by kontrola Ritki wypadla pomyslnie :-)
co do fotek-przecudne te Twoje pociechy, a co smieszne calkiem rozne, w zyciu bym nie powiedziala ze sa rodzenstwem :laugh2: mimo tego zarowno Ritka jak i Emanuelek prezentuja sie przeuroczo ;-) a z tego co mi sie wydaje to corcia bardziej podobna do taty, moze dlatego ze taka czarnulka, a synciu do Ciebie, a to z kolei pewnie przez oczy, ich wielkosc i kolorek ;-)
a jak jest naprawde ?

reklama
mały jest do mnie tylko troszke podobny... a mała jest po prostu czarna...smiesznie bo moze niektorzy sobie pomysleli, ze to nie jest syn mojego meza:szok:ale co tam, oni u nas w łóżku nie siedza wiec nie wiedza:laugh2:

a pracy mam duzo, bo rita straszie balagani i w ogole, jakos ostatnio nie moge tego okiełznać:baffled:i zle mi z tym, ale co zrobić musze przeboleć ten okres. po za tym jak by moj maz nie mial tyle pracy, to bym wiecej zrobila, bo przy nich sama to nie da rady...niestety:-(

Do góry