reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
ja tez mam monike hinc:)

martka, skoro ani ty ani sliczna coreczka nie stanowilyscie wartosci ktora pociagoweu zwiazkowi mowi nie, to chyba nie ma juz o czym mowic:-(
on nie jest wart Was a Wy jestescie warte jakiegos fajnego faceta ktory marzy o takiej rodzinie, Darek to stracil i pewnie za kilka lat bedzie chcial sobie z zalu strzelic w leb, bo takie pociagowe romansidla nie maja zbyt duzej szansy na przetrwanie, samce to dziwny gatunek:baffled:

ty musisz byc silna i piekna dla swojej coreczki a niedlugo jakis facet bedzie walczyc o twoje 5min. wywal fajki i organicz kawe, po cholera masz sie truc! uszy do gory bedzie ok, zycie to kalejdoskop;-)

pogoda do bani, spac sie tylko chce i wpierniczac slodkosci dla poprawienia humoru:rofl2:

moja Myszka Nadusia dzis po szcepieniach marudna ale mrugala dlugi rzeskami do lekarza studenta praktykanta, zalotnica:blink:

Ania, jak dla mnie to Nadia pomieszana, trochę Ciebie i troche Łukasza...sliczna,i przynajmniej wazy jakoś normalnie, moja Martyna już 7kg!! :szok:
Aneta, z Magdą T. chodziłam do podstawówki, a Monika Hinc to moja koleżanka z uczelni, razem na hiszpański chodziłyśmy i śpiewałyśmy kolędy na uniwersyteckiej wigilii :)

cholera młoda cały dzień przespała, a ja wykonczona bo na aerobiku byłam, ja nie będzie chciala teraz spać w nocy to ja uduszę!!
idę kąpać malą, zaraz wrócę do was :*

Natalko:-) aaa to juz wszystko wiem :-) Magde Tarlowska znam nawet nie wiem skad, ale za to z Monika Hinc chodzilam 4 lata do jednej klasy w liceum :-) tak wiec pamietam ja dobrze, i znam znacznie lepiej niz Magde T :-)
ania Malenka jest sliczna i rzeczywiscie podobna do tatusia, choc tak jak napisala juz dziuba do swojej mamy tez :-) Jest uroczym mieszancem :happy: Ty zapewne Monike tez znasz z uczelni ?

p1000090pv0.jpg
[to my sie przypominamy cobyście o nas nie zapomnieli!!
p1000083ym5.jpg
p1000062ur5.jpg

Anja
Sliczne dzieki...ja wiem że zrobił swinstwo..ale znam go tyle i nie moge uwieżyc że to praeda..ach..poczekamy, zobaczymy...

Nadia jest śliczna.i do Ciebie też pdobna:tak::tak::tak:

Anulka
a co Ty tak po cichu..tylko foty i ani slowa????:rofl2:
Roksana strasznie urosla i jest niesamowicie do Ciebie odobna..szok..chwile jej nie pokazywałas a z niej juz taka pannica:-D

reklama
Do góry