reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej Aniu
ja mieszkam dokładnie na Sw.Ducha, jasne ze mozemy sie spotkac wsumie po to tez sie dopisalam do forum trojmiasto. moja przyjaciolka wlasnie z podobnego forum nawiazala fajne znajomosci i z czasem sie spotykaja na wsulnych babskich imperskach albo urodzinkach :)

reklama
mary to Ty mieszkasz rzeczywiscie w samym sercu Starowki :-) super...ja mieszkam troszke dalej, ale rejon tez sie chyba zalicza do Starego Miasta, mianowicie mieszkam blisko Walowej, jesli kojarzysz? to niedaleko petli autobusowej:-) ja jestem jak najbardziej za jakims spotkankiem, tym bardziej jak mamy do siebie koci skok :-) delikatnie wyprowadzam Cie z bledu-mam na imie Aneta, ale spokojnie latwo pomylic z Ania w koncu tez na "A", poza tym na Anie tez czesto wolaja andzia :-) wiec tym bardziej mialas prawo sie pomylic :-)

Dzień dobry!!!

Ja tylko na chwilkę wpadłam powiedzieć, że jeszcze nic nowego się nie wydarzyło w temacie "poród" :)) Od rana na nogach jestem i zaraz znowu w teren lecę.

Miłego dnia kochane !!!

witam w ten chmurny dzień:baffled:

abeja:fajna ta Twoja Zuzanna:-D

andzia: może od początku spróbuj poustawiać te suwaczki??
mary: witaj wsrod nas, kolejna brzuchatka:laugh2::laugh2:

szkoda, że na starówce juz nie mieszkam:baffled:chociaż tak na poważnie to wcale nie żałuje:laugh2: no ale iałabym koleżanki:happy:
my dziś sprzątanie robimy, ja dziś ostatecznie lasagne kończe i potem na prawko śmigam:laugh2:
mój mężuś przedwczoraj kupił w lidlu pyszne pomidory na kiści 1,5kg...a dziś wysłałam go po 3 kg bo został tylko jeden... jego nie było w domu więc podejrzenia padają na mnie... zjadłam je wszystki + 3 opakowania serka wiejskiego:szok::szok::szok:a dzisiaj obudziłam sie o 5 i dosłownie "wciągnełam" 2 pomidory:-Dmy z torbami pójdziemy jak tyle bede jadła:tak:

uciekam miłego dnia wszystkim życze:-D

Iza-Ty kobieto masz energie, jak dajesz rade latac po miescie z taka pilka, podejrzewam ze przypominajaca lekarska ?? :-) czekamy na wiesci :-)
Cris, bardzo dobrze ze masz apetyt :-) u mnie w kwestii jedzenia nic sie nie zmienilo, tak samo jem w ciazy jak i przed, no moze teraz bardziej uwazam na to co pcham do zolodka, i rzadziej robie z niego smietnik :-)
co do Starowki-grunt ze nie zalujesz, i ze mieszka Ci sie dobrze tam gdzie teraz mieszkasz :-) a kolezanki masz tak czy inaczej :-), czy mieszkasz na Starowce czy tez nie :-) Gdansk jest spory, ale nie az tak wielki, by sie nie moc spotkac, bo podroz zajmowalaby pol dnia :-)

Cris- 22 kwiecien, to juz niedlugo :-) choc wiem jak sie czeka na te wizyty, nawet 2 dni potrafia wydawac sie wiecznoscia...ale zobaczysz przy Twoim zabieganym trybie zycia czas minie Ci szybciutko, ktory to tydzien wg OM bedzie ? 12 ?

według om to jest 11 tydz, ale może być to ciąża bardziej zaaawnsowana, ponieważ mogła to byc pseudo miesiączka, a po za tym brzuch mi sie wydaje wiekszy niz na 11 tydz, ale moze to taki urok tej ciąży:laugh2:z resztą jak już jestem w ciązy to mi nie robi różnicy kiedy urodze:rofl2:

Nie no pewnie :rofl2: zdrowe podejscie do tematu, choc pewnie spowodowane tez tym, ze masz juz doswiadczenie w tej kwestii :-) najwazniejsze zeby dzidzia rosla zdrowo , a do jakiego lekarza sie wybierasz ?

reklama
dr sylwia gulkowska, ona w wojewodzkim pracuje i była przy moim 2 porodzie tzn zszywała mnie, i byłam w szoku, że tak delikatnie to robi. moja koleżanka która teraz jest w ciazy chodzi do niej i jeste zadowolona. moze nie we wszystkim co mówi się z nią zgadzam, ale można zawsze brac poprawke na to co mówi, w szkole rodzenia mnie wyszkolili wiec swoje juz wiem, a czaem lekarze coś mówią ze można a farmaceta, zabrania definitywnie...wynika to z tego że bardzo mało lekarzy sie dokształca. i czasem okazuje sie coś zupełnie innego

Do góry