reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ehh, idę do gorącej wanny, może to wywola miesiączkę... bo po długim spacerze jestem wykończona, więc nóżki też odpoczną :)

reklama
dziuba zycze przyjemnej i odprezajacej kapieli i oby rzeczywiscie przyspieszyla ten okres, bys sie tak nie stresowala biedulko, chociaz ja wiem ze na pewno miesiaczka wkrotce Cie odwiedzi :-) rozumiem, ze moglabys sie zamartwiac jakby okres sie spoznial z 2 tyg, ale 1-2 dni :-) spokojnie... :-) bedzie dobrze !

Ojejku, jak nasłodziłyście mojemu Feliksowi, aż Mu się uszu zaróżowiły, hi hi.
Dziuba spokojnie, nie denerwuj się, wszystko się unormuje z czasem, zobaczysz.
Ja też idę do wanny się pomoczyć.

Moczcie sie, moczcie dziewczyny :-)heh
kurde tak sie zastanawiam jak tam martka sobie rodzi z ta cala sytuacja , i co tam u wildwind i Antosia ? :-)
moze napisza...

no naszej koleżanki z Gdyni dawno tu nie było:tak::tak::tak:
miejmy nadzieję , ze wszystko dobrze z ANTOSIEM. Obiecalam jej kawę i pogaduchy , no ale ja tu ona tam , a ja byłam w G to sie nic nie odezawala:-(.no a ja tez powoli zmierzam do łazienki na relaksik;-). życze wszystkim babeczkom milego wieczoru, pa

Witajcie dziewczyny!!

Melduję się w dwupaku, co by nie siać paniki :))

Andzia - ja też dwa dni pod rząd łaziłam po lumpeksach i wyszukiwałam dla mojej Patrysi sukieneczki, bo wiosna idzie i jak nieco podrośnie to się przydadzą.
Zresztą ja już od dawna marzę o sukieneczkach, warkoczykach i innych dziewczęcych pierdółkach.

Dziuba - Ty wiesz co nie? :) Pewnie też już stroisz swoją córcię? A jak tam sprawy z @, pojawiła się?

Ana - takie kotki - tygrysy są najfajniejsze, sama miałam takiego... I za każdym pręgowanym na ulicy się oglądam.

Miłego dnia kochane :)

witjacie w ten "piekny" deszczowy dzień:wściekła/y:
iza: a Ty wciąz nie rozpakowana, chyba Ci dobrze w dwupaku:rofl2:a co do szaraków to moge Ci podesłać, mam takiego jednego...jest nieznośny a zarazem kochany:sorry2:

andzia: no to pięknie, że sie Tobie udały łowy, czsami w lumpeksach naprawde fajne rzeczy sa, tylko kupować:happy:

dziuba: spokojnnie z tym okresem, mówisz, że nie chcesz zrobic testu...ale może jednak sie skuś przynajmniej wykluczysz ciąże i bedziesz spokojnie na okres czekać, nie bedziesz sie tak stresować.

gosiaczek: no kot cudny... moge Tobie moje podrzucić... równie cudne:rofl2::rofl2::rofl2:

a ja też ciekawa jestem co tam u martki, aga też sie nie odzywa:confused::confused::confused::confused:dobra uciekam sniadanko dzieciaczkom robić, dzis mezus w pracy, biedak zmeczony jest jak nie wiem co, mam nadzieje, że w tych dniach sobie odpocznie:tak:
ide bo jestem straaaaaasznie głodna:happy:

Mamo w boju (tak na marginesie, ciekawy nick:-)) - ja mam w domku pieska i małe mieszkanko, więc niestety z żalem muszę odmówić...
I to wcale nie mi jest dobrze w dwupaku tylko mojej Niuni. No dobrze, mi też jest dobrze.... ale ja już z takim utęsknieniem na Nią czekam.... mogłaby mamusi zrobić tą przyjemność i się ujawnić :)

Smacznego!

Hmm, no mi na razie wystarczy zwierzaków, dziękuję serdecznie, Mamo w boju masz już brzusio większy? Dzidzia rośnie, apetyt dopisuje, to pewnie i brzusio rośnie co??
W Przywidzu też pada, i nic się nie chce przez tą pogodę. No nic dzisiaj mam dzień wielkiego prania, już dwie pralki zrobione, pora na następną.
No i właśnie, ciekawe co z Martką.

reklama
iza : nick.... tak, tak bo ja ciągle z moimi dzieciaczkami walcze, bo one to do grzecznych nie należa:tak:więc ic innegi nie pasowalo:-D

gosiaczek: brzuszek większy, czasem wydaje mi sie za duży jak na ten czas...ale zobaczymy na usg co wyjdzie:-D

Do góry