reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

:-)Czesc!
Od niedawna jestem na forum wiec najpierw chce sie przywitac z Kolezankami z okolic. Jestem w 20tyg mieszkam w gdansku a dokladnie na Strowce, Jeszcze nie wim czy to bedzie chlopak czy dziewczynka chociaz mam przeczucie ze dziewczynka okaze sie 22 kwietnia :-)

pozdrawiam Marysia

witaj Marysiu , fajnie , ze nas coraz wiecej:-D:-D

Abeja ta twoja dyiewusyka jest slicyna, a jaka zdolna:tak:

no a ja zaraz na spacerek, cezary ma sie dobrze, anybiotyk skonczony:tak:, w koncu na swierze powietrze:tak::tak::tak:

reklama
ana super, ze Cezary w koncu doszedl do siebie i mozesz wyjsc z tej Twojej twierdzy zaczerpnac swiezego, wiosennego powietrza :-) nareszczcie ! :happy: a jak tam pogoda u Ciebie, bo u nas co prawda temp calkiem wysoka 11-12 stopni, ale ponuro jest ;-( a juz tak pieknie slonce swiecilo ...

ajj , zapomnialabym- Cris niestety nie znam tej lekarz, szczerze mowiac nawet o niej nie slyszalam...ale najwazniejsze ze Ty masz o niej zebrane dobre opinie. Ja tez mam lekarza z Wojewodzkiego- dr Fiutowskiego :-)

Andzia u nas cudnie na dworzu , wlaśnie wróciliśmy, ale radocha dla malego i dla mnie, byliśmy na mini pomoście nad wodą i karmiliśmy kaczuszki:-D:-D:-D

Gosiaczek kurcze ale piekny kociak, ja mam w PL dwa , ale podworkowe:szok: szalone tygrysy , nawet wyglądaja, bo utuczone jak nie wiem co:szok:a ten twój zgrabniutki.....

wiecie co? cholera jak mnie nie ma cały dzień to napisałyście tyle że prawie pół godz siedziałam i czytałam sumiennie no i każdej chcialam coś odpisać i cholera tyle nadrukowałyście że już nie pamiętam :baffled:
po pierwsze witam nową koleżankę (jak będziecie isć z Anetą na spacer to ja się dopisuje, mimo że bez brzusia, za to z wózeczkiem :laugh2:)
no... i już zapomnialam co dalej...
jeśli chodzi o aerobik, to ja chodzę u siebie na Zaspie, w budnku spółdzielni taka młoda babka prowadzi więc się zapisałyśmy z przyjaciółką, 10zł płaci się za jedno wejście ale my wykupiłyśmy karnet 100zł za 12 spotkań, chodzę na razie raz w tyg bo nie mam czasu, potem chciałabym 2razy w tyg
gosiaczek, rewelacyjny kociak!!!!! :laugh2:
hmm, to na razie na tyle bo nie pamiętam dalej co się działo...
aaa, abeja, dziadzia i papa najlepsze!! Zuzia sliczna!!
a okresu wciąż nie ma...

A ja wlasnie wrocilam z miasta, z siatka pelna malych cudnych ubranek :-) moja mama przyjechala i tak nam sie jakos zebralo na szperanie po lumpeksach :-) efekt jest taki za cale 30 zl nakupowalysmy mnostwo superowych malenkich ubranek dla mojej cudnej Toski :-)
gosiaczek boskie zdj, smieszny ten Twoj kociak, miejsce sobie wybral przednie :-) tak swoja droga bardzo ladny :-)
ana super ze spacerek sie udal i ze zarowno Cezary jak i jego mamusia zadowolona :-) pamietam z dziecinstwa, ze dokarmianie wszelkiego rodzaju zwierzatek tez przynosilo mi wielka radosc :-)
dziuba- oj nawet nie musisz sie dopisywac do spacerku :-) super ze chcesz sie z nami wybrac i na pewno Cie poinformuje jak juz takowy zaplanujemy, ale mysle ze poczekamy na ladniejsza pogode, niech chociaz slonko sie na powrot pokaze:-)
a ten aerobik rzeczywiscie w przystepnej cenie :-)

zapomnialabym, Natalko nie stresuj sie tak tym okresem, w koncu jeszcze po porodzie mozesz miec nieregularne miesiaczki...poza tym wiesz jak to jest, czesto nerwy zwiazane z oczekiwaniem jak na zlosc opozniaja to na co tak bardzo czekamy...zwykla zlosliwosc... :-( spokojnie , glowa do gory, na pewno okres sie pojawi, zreszta chyba nie jakos bardzo dlugo Ci sie spoznia, co ?

reklama
jeśli mialabym mieć cykl jak przed ciążą to powinnam dostać przedwczoraj albo wczoraj (bo różnie to było u mnie), ale pewnie można mieć nieregularne, jak na początku, jak się było dziewczynką :laugh2: przynajmniej tak się łudzę, testu nie zrobię, bo chyba padnę na zawał!! :szok::szok:

Do góry