reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hej Wam, piękna pogoda dzisiaj była, wszystko załatwiłam, z Natalką u ginekologa też byłam, ma wszystko ok, i dostała tylko jakieś tabletki i czopki na te bóle co Ją męczą, mam nadzieję że pomogą.
Poskrobałam trochę moje nieszczęsne okna na zewnątrz, tzn. ramy, ta folia ochronna jest straszna jak się jej nie zerwie zaraz po montażu okien, u mnie to normalnie wżarte w plastik, a jeszcze od zewnątrz mają strukturę drewna i takie rowki, a w nich ta folia, horror, muszę teraz moje ręce do porządku doprowadzić, ale i tak jeszcze wszystkiego nie zeskrobałam.
Zaraz Moje Kochanie wróci z pracy, muszę podgrzać Mu jedzonko.
Pa

reklama
Hej wszystkim, no i po pięknej pogodzie mamy, dzisiaj u mnie szaro, i brzydko, nic się nie chce, a takie plany miałam, chciałam dokończyć moje nieszczęsne okna, a tu d..., no nic trzeba domek w środku posprzątać.

dzien dobry Babeczki :-)

gosiaczek ciesze sie z Natalka wszystko w porzadku i mam nadzieje ze te przeciwbole jej pomoga. W zasadzie dobrze ze lekarz nie podjela sie kuracji antykoncepcja bo niestety teraz jest to powszechne. Lepsze jest stosowanie doraznie lekow przecibolowych jak dziewczyna sie meczy niz faszerowanie hormonami :-) grunt ze wszystko ok :-)
do do pogody -buuu :-( jestem wsciekla:wściekła/y: kurcze juz chcialam chowac zimowki, ale chyba sie wstrzymam, bo na wieczorny spacerek beda raczej w sam raz... co prawda ja bylam przygotowana na pogorszenie pogody juz od niedzieli, slyszalam prognozy i niestety do weekendu wlacznie ma byc smutno szaro i deszczowo. Nacieszylysmy sie zaldwie 4 dni- super, po prostu:crazy:
gosiaczek widze ze Ciebie to pracus, ciagle tak pucujesz ten swoj domek :-) tylko nam sie nie zamecz :-)

dziuba
mam nadzieje ze mniejsza ilosc pokarmu jest tylko chwilowa. Ja tez niestety slyszalam ze dokarmianie Maluszkow moze spowodowac odrzucenie przez nie piersi, jednak nie ma na to reguly. Moja kuzynka karmi swoja corke juz 1,5 roku i wiadomo ze Mala je tez inne pokarmy, ale cyca mimo wszystko ukochala najbardziej :-) Czasami tez wybrzydzanie przy piersi moze powodowac nieodpowiednia butelka-podobno. Chyba zle wyprofilowany smok- tak gdzies slyszalam. Wazne jest wowczas by smok jak najdokladniej odwzorowywal piers mamy, i sa takie buteleczki. Tommy Tippi czy jakos tak. Jedna z moich kuzynek ich uzywa i sa naprawde super, bardzo przypominaja piers z sutkiem :-) Co prawda ona jeszcze nie dokarmia sztucznym mleczkiem, ale musiala czesto odciagac i dokarmiac malego bo jakiegos zakazenia dostal i slabo przybieral jej na wadze...
Co do aerobiku-kochana wycisk musi byc :-) pewnie szybko zgubisz te kg, ktore Cie mecza , przeciez juz ladnie lecisz w dol :-) a ile placisz za aerobik i gdzie chodzisz, no i jak czesto ?;-)

Iza
czekamy na wiesci, miejmy nadzieje ze juz te po porodzie :-) trzymam caly czas mocno kciukasy !!

Witajcie:-)
U mnie taka sama pogoda jak u Gosiaczka hihi
Iza o własnie czekamy:-) Miejmy nadzieje że już się rozdwoiłaś kochana;-)
Andziaa no z tą pogodą to straszna lipa jest... Tak fajnie było na dworku, dzieciaki jakoś inaczej spały a dziś znów w domku....

Aaa tam pracuś ze mnie żaden, to sytuacja mnie zmusza do tego, jak mieszka się na wsi, gdzie nie ma chodników tylko wszędzie piach, a ma się 3 psy w domu i 2 koty, to niestety, piaskownica w domu, 3x dziennie z odkurzaczem latam, w sumie już się do tego przyzwyczaiłam.
Izabelinda dzisiaj się jeszcze nie odzywała, no to może już coś się dzieje??Hm...
Małagosiunia- jutro na aerobik się szukuję, tym razem się uparłam i zrobię wszystko by móc się wyrwać z domciu, a na którą to ma być? Na 19 czy na 20??

Malagsiunia no niestety taka pogoda i trzeba sie z tym pogodzic, nic innego nam nie pozostalo. Miejmy nadzieje ze w przyszym tyg znow bedzie ladnie i juz tak zostanie ;-) widze ze suwaczek odluczajacy dni do powrotu meza sobie sprawilas :-)
gosiaczek no to latanie 3 razy dziennie z odkurzaczem po calym domu, to juz swego rodzaju aerobik :-) jak widac do wszystkiego da sie przywyknac :-)

dziewczyny widze ze kazda z Was ma po 3 suwaczki, jak jak probuje sobie zrobic, to wyskakuje komunikat ze za alo miejsca jest na 3 i jedynie mieszcza sie 2, co zrobilyscie by zwiekszyc ilosc ?

:-)Czesc!
Od niedawna jestem na forum wiec najpierw chce sie przywitac z Kolezankami z okolic. Jestem w 20tyg mieszkam w gdansku a dokladnie na Strowce, Jeszcze nie wim czy to bedzie chlopak czy dziewczynka chociaz mam przeczucie ze dziewczynka okaze sie 22 kwietnia :-)

pozdrawiam Marysia

Witaj Marysiu :-)
Oczywiscie gratuuje malego bobaska, i mam nadzieje ze ujawni kim jest na najblizszym badaniu :-) ja rowniez jestem ze Starowki, wiec mam nadzieje ze bedziemy mialy okazje sie spotkac, porownac doswiadczenia, a pozniej pospacerowac z wozkami po Satrym Miescie ;-) skad dokladnie jestes, jesli mozna spytac ?? :-)

reklama
Abeja slodka ta Twoja corcia, a jaka zdolna :-) filmik z kaszka jest fenomenalny, zawsze buzia mi sie raduje na widok umorysanych dzieczakow :-) tak cudnie jedza :-)
fajnie ze Zuzia tak smialo sie chwalila swoimi osiagnieciami dzwiekonasladowczymi i nawet slowami, np"dziadzia", bo nie zawsze dzieci, chca tak na pokaz prezentowac swoje zdolnosci :-) czesto jak na zlosc, gdy chcemy sie pochwalic naszymi pociechami one milcza :-) Zuzia jest prawdziwa gwiazda, jak to sie mowi w telewizyjnym dziennikarstwie ma parcie na szklo, co znaczy tyle, ze dobrze wypada przed kamera :-)

Do góry