reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Marta kochana poradzisz sobie...Jesteś młoda,śliczna

taaaaaaa:sorry2::sorry2::sorry2:... cud miód...zmarszki, zęby do przeróbki, włosy jak mop.....żaden facet na mnie nie spojrzy:((((

Jak by co, byś chciała pogadać to wsiadam w pociąg i przyjeżdżam!!!!!!!!!

spoko.... jutro jedzie moje znajoma do domu, puki ona jest z synem nie mam czasu myslec, ale jak pojedzie i będę w dolku to sie odezwę....swoja droga w ponedziałek ma być 16 stopni w ciniu, jakbys miała czas mozemy sie spotkac na spacerek w Pucku:tak::tak::tak:

reklama
taaaaaaa:sorry2::sorry2::sorry2:... cud miód...zmarszki, zęby do przeróbki, włosy jak mop.....żaden facet na mnie nie spojrzy:((((

spoko.... jutro jedzie moje znajoma do domu, puki ona jest z synem nie mam czasu myslec, ale jak pojedzie i będę w dolku to sie odezwę....swoja droga w ponedziałek ma być 16 stopni w ciniu, jakbys miała czas mozemy sie spotkac na spacerek w Pucku:tak::tak::tak:
spoko spiszemy się :tak:pogaduchy musza być:tak: a co do mopa to zadnego nie pamietam ze sptkania :))))))))

Martka pamiętaj co cie nie zabije to cie wzmocni, napewno będzie ciężko ,
i nawet nie pisz i nawet nie myśl , że kto by cie chciał, nie poddaj sie złemu uczuciu i zdołowaniu , pokaż mu i przede wszystkim sobie , że dasz radę, wiem , że to tak łatwo pisać i doradzać . Ale wierze ,że jesteś silna i śliczna

ojej duzo sie tu wydarzylo podczas mojej nieobecnosci... :-( nie bede pisac co u mnie ani ustosunkowywac sie do Waszych wczesniejszych postow...
napisze jednak do martki:
kochana trzymaj sie mocno i twardo, zuch z Ciebie kobieta-jestem pewna!! nie bede klamac i pocieszac ze bedzie lekko, bo tak nie bedzie, ale czowiek jest w stanie zniesc wszystko, a Ty kochana masz dla kogo zyc, dla kogo byc silna... Darek-hmmm...nie wiem, mam o nim swoje zdanie po tym co zrobil, ale nie bede go wypowiadac, tym bardziej, ze jak zdecydujecie sie pogodzic, zle opinie na jego temat moga byc dla Ciebie bolesne...nie chce go usprawiedliwiac, ale kazdy z nas popelnia w zyciu bledy, jednym udaje sie popelnic mniejszy, inni brna w sam srodek wielkiego blota, z ktorego czesto cholernie ciezko sie wyczlapac...kochasz go wiec naturalne jest ze jestes gotowa mu wybaczyc-jednak teraz sytuacja jest jeszcze swieza, musisz wszystko dokladnie przeanalizowac i zapytac sie siebie, czy po takim powrocie bedziecie jescze potrafili ze soba byc, czy kazdy jego ruch nie bedzie dla Ciebie faszywy, czy bedziesz w stanie uwierzyc, ze masz w nim opracie, i co najwazniejsze ze on Cie kocha...masz przed soba cholernie trudne zadanie, bo decyzja jaka podejmiesz, bedzie tez znaczaca dla Waszej coreczki-w koncu dziecko nawet jesli do konca nie rozumie sytuacji, doskonale ja wyczuwa-wiec Michasia powinna byc brana pod uwage na pierwszym miejscu...choc nie mowie ze Twoje uczucia sie nie licza... Jest to Twoj wybor i nikt nie ma prawa go potepiac-ja jedynie moge po cichutku podpowiedziec, bys dobrze przemyslaa kazdy ruch, i zebys przede wszystkim Ty w tym wszystkim byla strona dyktujaca warunki...nie mozesz pokazac po sobie, ze czekasz z niecierpliwoscia na niego i ze przyjmiesz go w kazdej chwii zotwartymi ramionami, bo niestety takie zachowanie moze byc wykorzystane przeciwko Tobie. Darek zwyczajnie bedzie traktowac Ciebie jako "deske ratunkowa" ktora wybaczy kazdy jego wyskok i zawsze go przyjmie, tak nie wolno!! niech on zdaje sobie sprawe, ze zrobil cos przeokropnego i niepowaznego i ze musi stanac na rzesach, poruszyc niebo i ziemie by z powrotem miec Ciebie, nie mieszkanie z Toba , wspolne zycie, ale CIEBIE-kobiete, ktora poznal 8 at temu, ktora dala mu przesliczna corcie!!
bedzie dobrze, zycze Ci duzo wytrwalosci i sily, bo przyda Ci sie na pewno!! a przede wszystkim glowa do gory! jestes mloda, piekna, madra i na pewno nie raz bedziesz miala okazje pokazac swiatu jak wartosciowa kobieta jestes!! a jemu co glupiego narobil.
Jesli rzeczywiscie kobieta z pociagu wiedziala o Tobie i Michasi to moge ja nazwac krotko-szmata!!

reklama
Do góry