reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

no pewnie, ze michalinka tylko mi mózg zakreciło:tak:przepraszam... martynka to dziuby skarb:-):-):-)
a jesli kobieta wie... i on jej cuda opowiedział o Tobie to i tak nie zmienia faktu, ze jest ona............................... nic nie napisze, bo musiałabym uzyc niecenzuralnych słów. w każdym razie skoro ona o was wie to graj w otwarte karty, i badz jeszcze bardziej kasekwetna... i silna.badz "gora" i gora spokoju:laugh2:

reklama
po za tym co my sie dziwimy.... jak w gazatach pisza artykuly pod tytulem: jak uwiesc zonatego faceta albo jak zdradzić zeby sie mąż nie dowiedzia ł....swiat jest chory, ja pierdziele.......:growl:

a najgorsze jeszcze jest to, że to my, kobiety, robimy sobie takie świństwa, na szczęście mam nadzieję mamy swój rozum, i niektóre tylko właśnie obrączkę traktują jak wabik, głupie zdzi....., ja pierdzielę, wie o Martce, o Michaśce, i wpierdziela się z buciorami, jak tamta może ??
Kurde, ale się wściekłam, Martka, taka kobieta, wzorowa Mamuśka, pani domu, nie no brak mi słów, sorry ale głupi ten Darek.

Martka bardzo Wam współczuje... 5lat temu byłam okładnie w takiej samej sytuacji:baffled: po 2 miesiacach mój ex mąż stwierdził ze tamta jest ble... i chce wrócić ze względu na naszego syna... a w tym roku we wrześniu ślub oni mieli!
Ja bardzo cierpiałam oj bardzo zostałam z przysłowiową "ręką w nocniku" bez pracy, kasy itp z synem dokładnie mial 2latka i 3 miesiące:-( ale wziełam sie za siebie oczywiście bez pomocy rodziców i znajomych nie dałabym rady:-( Skończyłam mgr, zaczęłam super pracę ;-) wszystko mialam no i poznałam człowieka, który nas kocha a teraz bedziemy mieli jeszcze córeczkę!
Pamiętaj KOCHANA nic nie dzieje sie bez przyczyny a teraz mogą być tylko lepsze dni bo te najgorsze juz były:angry: dla córci musisz być silna.
Trzymam kciuki za dobre decyzje, oczywiście dobre dla Ciebie i dla Michalinki!

gosiaczek, ja też się aż wkurzylam na Darka!! ale z drugiej strony rozumiem że nie jest łatwo zapomnieć i w jednej chwili przekreślić tyle lat wspólnego życia...
Marta, teraz zcekają Cię ciężkie chwile, 1000myśli na minutę, co dalej, jak to będzie... ale na pewno poradzisz sobie bo silna jesteś no i masz Michaśkę i przyjaciół i rodzinę, no i nas! tylko pokaż mu że to Ty teraz jesteś ważniejsza i to od Ciebie zależy dalszy los Waszego związku a nie czekaj aż on się zdecyduje...

mama w boju
swiete słowa

....

Minka
kurde...to wiesz co czuję..ale ja sie boje byc sama...do tego moi rodzice nie zyją..mam duża rodzine i duuuzo znajomych i was tu i na styczniówkach, ale facet to facet...powiedział że mnie nie kocha i to najbardziej boli...

gosiaczek
tak to jest same sobie kopiemy dolki pod nogami....ach my baby :rofl2::crazy:

minka
ja jestem bez pracy (urlop wychowawczy) ale wiem ze baz kasy nie zostane, Darek nie dopusci do tego...ale ja teraz sama z domem..kto mi narabie drewna?..kto mi załozy lampy po malowaniu w przedpokoju (bo przed świetami malowalismy i jeszcze nie mam zawieszonych i mam ciemno), kto mi pomoze w sprzedaży???...kto mnie przytuli,......:-:)-:)-(

reklama
Marta kochana poradzisz sobie...Jesteś młoda,śliczna masz przecudowną córeczkę:tak::-) życie jest przed Tobą!!!!!!!!najwazniejsze jesteś silna!!!!!!!!!!!!!!!co ma być to będzie... Przemyslisz to, prześpisz się z Tym i podejmiesz słuszną decyzję!!!!!!Masz jeszcze nas;-)
Jak by co, byś chciała pogadać to wsiadam w pociąg i przyjeżdżam!!!!!!!!!

Do góry