reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Mama w boju super pomysł z tą poradnią, życze wam oby sie spełniło wasze marzenie:-)
Ana M pracuje w norweskiej firmie tu w Polsce, raz na jakiś czas mają wyjazd do centrali w delegację:-) Zazwyczaj na 6 tygodni czasem na 5. M ppojechał pierwsy raz bo pracuje tam dopiero kilka miesięcy. Mieszka na wysppie Austevol w jakiejś wiosce Storebo się nazywa:-)
Dziewczyny ja nie wiem jak Wy to znosicie takie rozstania, ale ja chyba się do tego nie nadaję tym bardziej że M nigdy nigdzie nie wyjeżdżał i to jest dla nas pierwsz raz....
Wiecei co tak się cieszyłam że nie będe musiała gotowac mu obiadów a wiecie o czym teraz marzę o tym żeby zrobić mu obiadek i zjeść z nim i usłyszeć ale pyszności dziś przygotowałaś.... normalnie chyba mi odbija, musze przestać o tym myśleć....
Byłam z Michałem na rowerku pierwsy raz:-) Podobao mu się ale smark nie chce pedałować:-) Musiałam pchać hihi ale i tak się podobało i mi i jemu. Teraz dzieci śpią, Wojtkowi zęby ida dałam mu syropek przeciwbólowy i zasnął taki biedny:-(

reklama
Hej kobietki!!!

Czy któraś może polecić na terenie Gdyni, gdzie można zrobić usg bioderek noworodkowi?

Z góry dzięki za info.
Pozdrawiam.

w przychodni lekarskiej na chyloni przy wejherowskiej -40 zł
lub na przeciw dworca głównego, koło restauracji chińskiej (NIE WIEM CZY JESZCZE ISTNIEJ)
mam nadzieję , że dane są aktualne, bo dawno tam nie byłam

Dzięki :) zapisane.
A ta naprzeciwko dworca istnieje, dzisiaj obok przechodziłam, ale nie wiedziałam, że robią tam też bioderkowe usg.

tam chyba pracuje ten dr. Cherek , mojemu małemu robił usg jamy brzusznej , no i wykrł refluks , dobry specjalist, a swoją drogą to chyba przyjeżdża też do domu , przepraszam , ze wszystko chyba ale juz nie mieszkam w gdyni:-(

Dziuba - bomba sweterek! Faktycznie masz bardzo zdolną mamusię, widać że kocha wnusię.
A tak na marginesie mam wrażenie, że gdzieś już widziałam Twoją twarz, takie jakby deja vu...

reklama
Do góry