reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witajcie po weekendzie:-)
Aniu witaj wśród nas:-) No troche nas tu jest:-)
Andziaa to zdjęcie na naszej klasie było robione w grudniu 2006 więc wtedy byłam jeszcze pięna i młoda a teraz to juz tylko piękna hihihi
MAma w boju trzymaj się kochana tak to jest w ciąży ze nic się nie chce:-( To minie napewno i będziesz w 2 trymestrze tryskała energią:-)
Dziubaa my też tak poszaleliśmy po urodzeniu Wojtka i miałam stracha aż do okresu:-) Hi ale na szczęście nie zaszłam:-) Ty karmisz cycem to napewno nie zajdziesz:-)
A my po spacerku po spaniu, Michal już na nogach a Wojtuś jeszcze słodko komaruje:-) Wczoraj kupiłam sobie bieliznę a co hihi koszulkę i majtki ala spodenki:-) Mężowi się podobało hihi:-) Zamówiłam na allegro twister taki do ćwiczeń na talię:-) Ciekawe jak da efekt:-)
A gdzie Gosiaczek???? Nie odzywa się kobitka...
Właśnie jem obiad zupę fasolową, pycha....:-)

reklama
Cześc Ana
nio....robi sie nas coraz wiecej :)))) milusio :-):-):-)

a mi sie udalo jednak wyskoczyc na zakupki..popadało chwilke i przestało..ale zimnica straszna

Hej Dziewczynki :-)
martka no rzeczywiscie z dziaciaczka to najlepszy model, a w szczegolnosci cudowna modelka jest Twoja corcia, z pewnoscia nie trzeba jej prosic o usmiech, buzia wiecznie rozesmiana :-) ale tak generlanie masz chyba zylke do fotografii, interesujesz sie tym ?/
Aniu witaj wsrod nas :-)
malgosiunia w 2006 roku powiadasz ?? hmm... tak czy inaczej mysle, ze rocznik nie ma znaczenia, z pewnoscia wygladasz w dalszym ciagu super :-) a co do karmienia i ewentualnego zajscia w ciaze- to mit ze podczas laktacji jest to malo prawdopodbne, wrecz przeciwnie sa bardzo duze mozliwosci :-)
dziuba tylko spokojnie, nie pisze tego by Cie zapedzic w panike, po prostu wyprowadzam z bledu :-) Ciebie to nie dotyczy :-) jak tam spacerek i fotki, udalo sie ominac deszcz ? :-)

witajcie babeczki wieczorową porą:-)
moje chłopaki birą właśnie kąpiel więc mam minutkę i korzystam;-)
Martka zdjęcia suuuuper, Michaśka śliczna i roześmiana jak zwykle a opisy:-D:-D:-D :tak::tak::tak::tak::tak:Ona zawsze taka milusia i grzeczna???Ja mam ostatnio kongo z Kubusiem dotrzeć nie mogę do niego :-(bunt dwulatka mu sie włączył czy tez przez te piatki cholerne wszystko jest na nie:no: generalnie, wrzaski i uciekanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: robi wszystko o czym wie,ze nie wolno: kopie, trzaska drzwiami, wali drzwiczkami od piekarnika, wyciska pastę do zębów do wanny, wywala mi kwiatki z doniczek a to wszystko robi w biegu a ja za nim:cool2::cool2::cool2::cool2: suuuuper mamy wesoło:sorry2:
dziuba córcia prześliczna a teraz może syneczek sie pojawi:-D:-D:-D:-D spokojnie, jeżeli karmisz piersią i świeżo po porodzie jesteś ,to nie powinno się nic zdażyć, ale generalnie lepiej uważać, ja tez miałam jazdy zanim okresu nie dostałam;-)
mama w boju jak się dziś czujesz? mam nadzieję,że lepiej i że wszystko ok. odzywaj się co byśmy się nie martwiły:tak: trzymaj się nasza multi mamo:-):-):-)

ana79 witamy!!!!!!!! skąd klikasz???
dla wszystkich duuuuuuuuża buźka!!!!!!!!!!!!

Witam nową koleżankę.
Ja bez kompa jestem od wczoraj, dziewczynki chyba coś zepsuły abo jakiegoś wirusa złapaliśmy, efekt jest taki że mój laptop nie działa, w ogóle nie daje się włączyć, teraz dorwałam laptopka mężusia bo dopiero wrócił z pracy, no i muszę kończyć bo jeszcze chce popracować na kompie.
Do miłego.
U mnie ok, tylko pogoda brzydka.

Biedna Gosiu:-( Ja nie wyobrażam sobie życia bez kompa i wiem co to znaczy, współczuję...
Andziaa no niby tak ale jest mniejsze prawdopodobieństwo zajść niż jak się wcale nie karmi:-)
No nic idę spać, trzymajcie się kobity do juterka:-)

Ja pierdziele:szok::angry: Mam awarie w domu, zalałop mi całą łazienkę:-( Pękła rura łącząca bojler:-( Lipa jak cholera teraz zimno i muszę się ewakuować:-:)wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem do kąd bo napewno nie do teściowej.... Ja pierdziele, zawsze coś:-(

dzis pobudka-5.10!! :szok: młoda wyspana
patrze za okno-śnieg!! cholera nie było na Boże Narodze4nie to spadł na Wielkanoc?? :wściekła/y: no to się ubieram jak na zime, czapka szalik rekawiczki, wychodze na dwór z psem, a tu pikne słońce, chyba z 5stopni!! :wściekła/y: i weź tu żyj...
wczoraj brat Stasia z dziewczyną poznali moją córcię, mała pięknie sie zachowywała, śmiała się i gadała sobie z nami, suuuper!! dostaliśmy 1000zł na wózek, więc pojedziemy niedługo kupić :)

reklama
Małgosiunia, i jak i co z tym zalaniem? :confused:

Dziuba, to super grzeczna twoja Martynka, super prezent od brata :tak: Gratki!
Z tym karmieniem to koszmar, bo teraz nie wiesz jak to działa u ciebie, u mnie od 2 m-ca po porodzie (prawie 2 m-ce krwawiłam, potem tydzień przerwy i @) - miałam @ regularnie co 28 dni aż do... jak się okazało ... następnej ciąży :baffled:;-) Ale dużo osób nawet pół roku czy dłużej nie ma (np moja bratowa). Mam nadzieję że się uda uniknąć niespodzianki :rofl2:

Wczoraj polowałam na fajne dżinsy ciążowe i ... nie chciało mi się allegro w kluczowym momencie zalogować :angry: Muszę teraz nowych okazji szukać :-D
W ogóle macie może jakichś sprawdzonych użytkowników allegro od ciążowych ciuchów?

Do góry