reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam wszystkie w niedzielny poranek!

ja o dziwo znowu wyspana, zeby nie zapeszyć, ale Martysia coraz ladniej mi śpi w nocy, nawet jak wstaję do niej to ona zje i odkładam ja do łózka i od razu spi! oby tak było zawsze!!
dziś wraza Stasiu z pracy, znowu 2tygodnie razem, zobaczymy jak sie nam będzie układać...
andziaa, właśnie sie dowiedzialam że też wózek bedę miala na sprzedaż bo Stasia brat przywiezie nam spacerówkę!! więc jak będziesz chciała to polecam, myśmy kupili nowy, więc jak na razie niewiele używany, i tylko gondola, bo spacerówka jeszcze w folii :)
lecę na spacer z małą i odprwadzić tatę na pociąg bo niestety już wyjeżdża z powrotem do pracy, tym razem na krótko, bo w koińcu Święta idą... i moze wejdziemy do Galerii na chwilkę co by wypatrzec też dla siebie do ubioru na Święta
przyjemnej niedzieli Dziewczynki!!

reklama
Hej Wam laseczki :-)
cos ta niedziala taka sredniawa-brak sloneczka przygnebia :-(

dziuba ciesze sie ze pospalas, i mam nadzieje ze Martynka rzeczywiscie zacznie Ci lepiej sypiac. W koncu juz duza z niej dziewczynka-2 miesiace :-)
co do wozka-rozumiem ze jest 2-funkcyjny? Gleboki z gondolka i spacerowka ? Powiem szczerze, ze moja kuzynka zaoferowala sie ze sprzedaza, wiec w jakiej cenie chcialabys odsprzedac swoj, no i jesli moglabys jakos wkleic fotki tego pojazdu :-) Jesli okaze sie ze Twoj jest w lepszym stanie i do tego w miare przystepnej cenie, to nie bede sie zastanawiac tylko kupie go od Ciebie :-) bo kuzynka ma w razie czego jeszcze jednego kupca-tylko wiadomo w zwiazku z tym, ze jestesmy rodzina mam pierwszenstwo :-)
czekam zatem na jakies konkretne info :-)

my po spacerku, wstąpiłam na chwilę do Galerii Bałtyckiej, chciałam małej kupic czapeczkę na wiosnę, ale wypatrzyłam pajacyka w 5-10-15 za 14,90, pomyślalam ze tyle mogę wydać nieplanowo, podchodzę do kasy, a dziewczyna mówi 8,90!! :szok: szok normalnie, welurowy pajac za nie cale 10zł!! za to obok jest Smyk, a tam mimo że cudeńka to ceny niektóre z kosmosu... następne zakupy dopiero po Świętach :(
Martka, Cris, żyjecie??

dziuba Ty to masz szczescie do tych obnizek cenowych :-) w zwiazku z tym po prostu powinnas ubostwiac zakupki, skoro przeceny Cie tak lubia :-)
wlasnie tez jestem ciekawa co z Martka i Cris ??
mam nadzieje ze z nasza swiezo upieczona ciezarowka oraz Martka-mama przeuroczej Miachasi wszystko w porzadku :-)

Jestem, jestem:)

w piatek...mycie okien
wczoraj siostra i goście wieczorkirm

troche nie miałam czasu na nic

wczoraj spałam u małej, bo siostra okupowała mi sypialnię i zanim sie połozyłam otworzyłam okno..i zapomniałam zamknąć..i spałysmy przy otwartym..ale miodzio było:)

dzis piekna pogoda była i napstrykalam małej trochę fotek na spacerku..muszę pokazać:-D:-D:-D

Prawie jak archeolog

1146632.jpg

Prawie jak koparka

1146633.jpg

Prawie jak strongman

1146622.jpg

Prawie jak Syzyf

1146684.jpg

Prawie jak Paryż-Dakar

1146624.jpg

Prawie jak lato

1146670.jpg

Prawie jak łóżko

1147106.jpg

Prawie jak solówka na gitarze

1146687.jpg

Prawie jak hustawka:)

1146668.jpg

Prawie jak formuła 1

1146660.jpg

Prawie jak w górach

1146669.jpg

Prawie jak słup soli

1146623.jpg

Prawie jak bagażnik

1146658.jpg

witajcie.
u nas zawieruch w domku, zgłaszam sie zebyscie sie nie martwily, od wczoraj jakos kiepsko sie miewam i nic mi sie nie chce wiec sie za bardzo nie wychylam:baffled:dzis mezus na noc w pracy, chciała sie z kims zamienic ale nie dalo rady, cos mnie wszystko pobolewa:no:jeszcze dziś patrzyłam na allegro jakieś suknie - bo czekaja mnie dwa wesela w maju i sierpniu...i to taka zebym sie zmiescila w maju i sierpniu...a tu guzik nic nie ma samo badziewie:-:)-(

dziuba:martynka sliczna, ritka tez taka czarnulka była od poczatku:happy2:

martka: slodka ta Twoja michaśka:blink::happy2:prawie jak anioł;-):-D

trzymajcie sie... ja sobie coś miejsca nie moge znaleźć:-(

reklama
Chaśka powinna normalnie zamiast Kubicy w tym roku startować!! cudne!! idę lulać, Stasiu przyjechał, mam nadzieje ze nie zaśnie zanim sie mu wpakuję do łóżka...
buźka, dobrej nocki

Do góry