reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzien dobry babeczki :-)
Martka- Michasia jest po prostu rozbrajajaca :-) a i zdj super-chyba lubisz fotografowac, co ? :-) tytuly fotek strzelone w 10-tke :-)
Cris przykro mi ze nie najlepiej sie czujesz :-( mam nadzieje, ze minie. Co do sukienek, mysle ze najlepiej jest uszyc...z wlasnego doswiadczenia wiem, ze cena jest moze ciut wieksza niz w sklepach, ale za to sama wybierasz material i do tego jest szyte tylko na Ciebie-tak wiec pasuje rewelacyjnie-pomysl o tym. Bedziesz mogla wybrac kroj, sprawiajacy ze sukienka bedzie rosla wraz z brzuszkiem :-)
dziuba mam nadzieje ze nocka spokojna, i nie zapeszylas postepow Martysi - czy dzis tez ladnie spala ? :-) i jak tam udalo sie wskoczyc do lozka zanim Stas zasnal ;-)??
aaa czekam na zdj wozka :-)

dzis zapowiada sie ladna pogoda- jakis wiekszy spacerek bedzie trzeba zorganizowac :-)

reklama
o matko jedyna, ale mielismy noc... oby nie skończył się ciążą!!!! :szok::szok: tabletki mogę łykać dopiero od nastepnej miesiączki, a wczoraj trochę pochasaliśmy... strasznie się boję... :-( jak zawsze, mądra jestem jak już po wszystkim :(
a mała sypia coraz lepiej, wstaję już do niej tylko dwa razy w nocy i o 6 budzi się, pochasa, pośmieje się i po godzince dośpi sobie jeszcze troszkę, wtedy dziecko totalnie wyspane!! i ja korzystam i coraz lepiej mi się śpi i sie nawet wysypiam!!
a dziś rano chce ubrać małą, a Stasiu mówi że przecież jest ubrana, to ja na to że teraz jest w piżamce, a on: to ona ma podział na rzeczy nocne i dzienne?? :wściekła/y: co za głupek, co on myśli ze jak tam przypadkiem Martysia w kiecce jest za dnia to też śpi w pełnej kreacji w nocy??!! :szok: no i nic nie mówiąc juz ze malka ma 2miesiace a on doiero się zorientował... nie ma co, bystry chłopak
andziaa, wysłalam Ci zdjęcia na maila, ale są duzego formatu, więc nie wiem czy dojdą bo czasem mam z tym problem, jak nie to wyślę jeszcze raz!!

my jedziemy dziś do parku, znowu porobimy zdjęcia, jest taka pogoda że można nawet z wózeczka małą wyciągnąć na chwilę!! idę się szykować bo po południu wpadnie do nas brat Stasia z dziewczyną... prezenty!!!!!!!!!!!

dziuba no no no , to widze ze noc nalezala do tych upojnych :-) spokojnie na pewno wszystko bedzie dobrze i zaden bobas z tego nie wyjdzie, a jak wyjdzie to tez super :-)zycze milego spacerku i superasnych prezentow :-) czekam na zdj, ale spokojnie nie spiesz sie, jak bedziesz miala chwile to wyslesz :-)
a jesli chodzi o Stasia- podsumuje to krotko-achhh faceci ;-) hehe

Witam!

mama w boju
trzymaj się kobito

andzia
oj lubie pstrykac jej fotki..dzieci to wdzięczne modele:-D

dziuba
no to poszaleliscie sobie:)..hehehee..
miłego spacerku:)

a ja spadam zaraz na zakupki i na pocztę... pogoda troche sie posuła bo słonka nie ma:-(

kurcze gdzież to słonko?? my zaraz chcemy jechać do parku oliwskiego na spacerek, mieliśmy w planie pełno zdjęć wypstrykać, a tu co?? wielka czarna chmura!! oby to tylko chwilowe...

CZEŚĆ DZIEWCZYNY , CHCIALABYM DO WAS DOLĄCZYĆ....(dzięki Martce 79)JESTEM Z GDYNI , ALE OBECNIE MIESZKAM ZA GRANICĄ , CHETNIE POPLOTKUJĘ Z MAMUŚKAMI Z MOICH UKOCHANYCH REJONÓW.MAM SYNKA , CEZARKA, MAŁY ŁOBUZIAK MA JUZ 16 IESIĘCY, JA MAM NA IMIĘ ANIA .

reklama
Do góry