reklama
hej laski
ana czekamy na wiecej zdj :-) ale na tym jednym widac ze synek jest super :-)
dziuba zdrowiej zdrowiej :-) jeszcze raz dziekuje za foty :-)
martka o kurna niezla u Was zima/biala wiosna??
kurcze wkurza mnie to ze juz nawet por roku nie mozna odpowiednio przypasowac do pogody-naprawde sa straszne anomalie. A pamietam czasy kiedy lato bylo latem, zima prawdziwa zima itd... modle sie by wrocily :-)
malgosiunia kurcze wspolczuje powodzi:-(, mam nadzieje ze jakos dalas rade!! koniecznie daj znac, jak bedziesz miala mozliwosc...
gosiaczek a Tobie z kolei wspolczuje zawirusowanego kompa, mam nadzieje, ze szybko zlikwidujecie paskudztwo...
ana czekamy na wiecej zdj :-) ale na tym jednym widac ze synek jest super :-)
dziuba zdrowiej zdrowiej :-) jeszcze raz dziekuje za foty :-)
martka o kurna niezla u Was zima/biala wiosna??
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
malgosiunia kurcze wspolczuje powodzi:-(, mam nadzieje ze jakos dalas rade!! koniecznie daj znac, jak bedziesz miala mozliwosc...
gosiaczek a Tobie z kolei wspolczuje zawirusowanego kompa, mam nadzieje, ze szybko zlikwidujecie paskudztwo...
Małagosiunia21
Witam
No i jestem:-)
Dziękuję kochane za takie zainteresowanie:-)
Nie musiałam się uwakuować bo okazało się że woda w ogrzewaniu jest tylko w bojlerze nie ma i można w piecyku palić, uff choć to dobre.
Był hydraulik i do tej pękniętej rury dochodzi jeszcze dziurawy bojler:-
wściekła/y:
Jutro mają przykjechać i wymienić. M kupił bojler 600 zł:-( I jeszcze hydraulicy jakieś 100-150 zł więc popłynęłam razem z tą wodą.... Masakra poprostu:-( Ale szczęście że się to popsuło teraz a nie jak M nie będzie bo chyba bym oszalała.....
Dziuba my tez mamy 5 wózków
Ja akurat lubię różne wózki i każdy jest dobry do czego innego:-) Mchał się w żadnym nie mieści już:-)
Ana79 mój M niedługo jedzie do Norwegii:-) Ciekawe jak mu się będzie tam podobało...
Agnieszka 8 miesięcy to prawie jak w ciąży:-) Super tak długo nie mieć @:-) Ja teraz mam i normalnie nie nawidzę tego:-
angry: Dobrze że wymyśłili tampony bo inaczej to nie wiem...
Dzieciaki posnęły a ja chyba za ćwiczenia się wezmę. Do usłyszenia kochane:-)
Dziękuję kochane za takie zainteresowanie:-)
Nie musiałam się uwakuować bo okazało się że woda w ogrzewaniu jest tylko w bojlerze nie ma i można w piecyku palić, uff choć to dobre.
Był hydraulik i do tej pękniętej rury dochodzi jeszcze dziurawy bojler:-
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Dziuba my tez mamy 5 wózków
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Ana79 mój M niedługo jedzie do Norwegii:-) Ciekawe jak mu się będzie tam podobało...
Agnieszka 8 miesięcy to prawie jak w ciąży:-) Super tak długo nie mieć @:-) Ja teraz mam i normalnie nie nawidzę tego:-
Dzieciaki posnęły a ja chyba za ćwiczenia się wezmę. Do usłyszenia kochane:-)
Małagosiunia21
Witam
Wiesz że ja nie wiem do jakiego miasta:-) Wiem że na jakąś wyspę:-) No sytuacja opanowana:-) Na szczęście:-)Małgosiunia a do jakiego miasta? tu ogólnie wszędzie skały , woda i deszcz.....:--
-(nudy.....jak dla matki polki, ale ludzie są tu bardzo mili i uśmięchnięci
dobrze , że awaria opanowan![]()
6 W zaliczone:-) Więc luzik:-)
kurna, co za pogoda!!!!
ja już po uczelni, bylismy też ze Stasiem w tej restauracji co wesele będziemy robić, zmieniliśmy termin slubu na tydzień wcześniej, żeby Stasiowi z pracą pasowało, a więc klamka zapadła, zaliczka wpłacona, ślub 25.lipiec!!!!
jutro Stasiu jedzie do Poznania w sprawie nowej pracy, chce się przenieść do nowej firmy, pracowałby w trybie 4tyg w pracy 2tyg w domu (obecnie ma 2tyg na 2tyg), ale za większe pieniądze, praca u wybrzeży Danii (moje jedno z ulubionych i piękniejszych państw w których bylam...), tylko znowu nie wiadomo jak z tym ślubem, bo termin ustaliliśmy według tej obecnej pracy, ale mam nadzieję że uda nam się to wszystko zgrać, musimy!!
jutro idę z kumpelą do Galerii Bałtyckiej (kurcze, ostatnimi czasy to moje królestwo...!) bo przyjechała z Kanady i chce kupić prezent dla małej, więc przy okazji moze odważę się wejść do salonu sukien ślubnych bo jestw łaściwie po drugiej stronie ulicy... poprzyierzać... popatrzeć... ale mam pietra!!![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
ja już po uczelni, bylismy też ze Stasiem w tej restauracji co wesele będziemy robić, zmieniliśmy termin slubu na tydzień wcześniej, żeby Stasiowi z pracą pasowało, a więc klamka zapadła, zaliczka wpłacona, ślub 25.lipiec!!!!
jutro Stasiu jedzie do Poznania w sprawie nowej pracy, chce się przenieść do nowej firmy, pracowałby w trybie 4tyg w pracy 2tyg w domu (obecnie ma 2tyg na 2tyg), ale za większe pieniądze, praca u wybrzeży Danii (moje jedno z ulubionych i piękniejszych państw w których bylam...), tylko znowu nie wiadomo jak z tym ślubem, bo termin ustaliliśmy według tej obecnej pracy, ale mam nadzieję że uda nam się to wszystko zgrać, musimy!!
jutro idę z kumpelą do Galerii Bałtyckiej (kurcze, ostatnimi czasy to moje królestwo...!) bo przyjechała z Kanady i chce kupić prezent dla małej, więc przy okazji moze odważę się wejść do salonu sukien ślubnych bo jestw łaściwie po drugiej stronie ulicy... poprzyierzać... popatrzeć... ale mam pietra!!
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
dziuba nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac Wam ustalenia konkretnej daty slubu :-) no oczywiscie trzymam tez kciuki za Stasia, by dostal te prace, no i oby terminy nie kolidowaly z Wasza uroczystoscia :-) 25 lipiec-hmmm... ja mam termin na 20 wiec Antoska bedzie juz na swiecie:-)
kurcze Natalko, ja widze ze Ty ciagle prezentami jestes obdarowywana -ale Ci dobrze :-) a co chcecie kupic dla Malej, macie juz cos ustalonego, czy bedziecie sie rozgladac za czyms co w oko wpadnie ?? :-)
co do sukni-pewnie, zajdz do salonu i wypatrz sobie jakas, na pewno bedziesz piekna panna mloda , wiec nie ma co sie stresowac :-) no i wykorzystaj sytuacje, skoro masz teraz takie szczescie do prezentow, to moze kolezanka przy okazji zafunduje Ci suknie :-) zartuje oczywiscie. a tak na powaznie, mysle, ze powinnas skorzystac z sytuacji, jak masz obok siebie kolezanke i rozejrzec sie za sukniami, zawsze ktos doradzi :-)
co do pogody-beznadzieja ohyda :-( przygnebiajaca , a juz bylo tak ladnie, **** ze tylko 2 dni ale zawsze. Z prognoz niestety swieta tez nie zapowiadaja sie wiosennie :-( mam nadzieje jednak ze sie myla, a pogoda nas wszystkich zaskoczy :-)
kurcze Natalko, ja widze ze Ty ciagle prezentami jestes obdarowywana -ale Ci dobrze :-) a co chcecie kupic dla Malej, macie juz cos ustalonego, czy bedziecie sie rozgladac za czyms co w oko wpadnie ?? :-)
co do sukni-pewnie, zajdz do salonu i wypatrz sobie jakas, na pewno bedziesz piekna panna mloda , wiec nie ma co sie stresowac :-) no i wykorzystaj sytuacje, skoro masz teraz takie szczescie do prezentow, to moze kolezanka przy okazji zafunduje Ci suknie :-) zartuje oczywiscie. a tak na powaznie, mysle, ze powinnas skorzystac z sytuacji, jak masz obok siebie kolezanke i rozejrzec sie za sukniami, zawsze ktos doradzi :-)
co do pogody-beznadzieja ohyda :-( przygnebiajaca , a juz bylo tak ladnie, **** ze tylko 2 dni ale zawsze. Z prognoz niestety swieta tez nie zapowiadaja sie wiosennie :-( mam nadzieje jednak ze sie myla, a pogoda nas wszystkich zaskoczy :-)
kupimy chuśtawkę albo krzesełko do karmienia!! no tak sie nam zgrało akurat ze z każdej strony prezenty!!
suknie... już widzę jak się porycze przymierzając już pierwsza... bo się nie zmieszczę w cyckach!!![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
idę pooglądać telewizję, mała śpi, a ja od wieków nie oglądałam tych wszystkich bzdurnych seriali, moze się zorientuję co się dzieje...
suknie... już widzę jak się porycze przymierzając już pierwsza... bo się nie zmieszczę w cyckach!!
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
idę pooglądać telewizję, mała śpi, a ja od wieków nie oglądałam tych wszystkich bzdurnych seriali, moze się zorientuję co się dzieje...
Małagosiunia21
Witam
Dziuba spokojnie, mają taki wybór że bez problemu znajdziesz coś dla siebie:-) Ja w tym salonie o którym mówisz wypożyczałam kieckę ślubną:-) Płaciłam 500 zł więc niedrogo:-)
Fajnie że Two M ma nową pracę na oku:-) Zawsze to lepiej jak więcej kaski się zarabia...
Andziaa u nas pogoda też taka że aż żal dupę ściska:-( Ale co zrobić...
Rowerek Michała już złożony:-) Jest ładny ale duży:-) Michał jeździ nim po pokoju i cieszy się jak głupi hihi:-)
Fajnie że Two M ma nową pracę na oku:-) Zawsze to lepiej jak więcej kaski się zarabia...
Andziaa u nas pogoda też taka że aż żal dupę ściska:-( Ale co zrobić...
Rowerek Michała już złożony:-) Jest ładny ale duży:-) Michał jeździ nim po pokoju i cieszy się jak głupi hihi:-)
reklama
Malgosiunia no wiem ze w Twoich okolicach nie za ciekawie jesli chodzi o pogode, bo mama zdazyla mi sie juz mocno poskarzyc :-)
super ze Michalek cieszy sie z rowerka, nie ma to jak patrzec na radosc wlasnego dziecka, tym bardziej jesli sie do niej przyczynilo :-)
dziuba wez pod uwage ze biust na pewno sie troszke zmniejszy...w koncu teraz jeszcze niedlugo po porodzie i mleczko tez powoduje puchniecie. Moja kuzynka karmi swojego synka juz 6 miesiac, i piersi wrocily jej do rozmiaru sprzed ciazy, a pokarm caly czas ma :-) tak wiec spoko do lipca zdaza sie jeszcze te Twoje cycuchy zmniejszyc, a Martynka mimo wszystko bedzie miala co pic :-) poza tym nawet jakby rozmiar pozostal taki jaki jest, to tak jak mowi malagosiunia, na pewno cos znajdziesz dla siebie, w koncu oni maja mega wybor :-) a jak cos bedzie przymale to to przerobia:-) glowa do gory :-) milego ogladania !!
super ze Michalek cieszy sie z rowerka, nie ma to jak patrzec na radosc wlasnego dziecka, tym bardziej jesli sie do niej przyczynilo :-)
dziuba wez pod uwage ze biust na pewno sie troszke zmniejszy...w koncu teraz jeszcze niedlugo po porodzie i mleczko tez powoduje puchniecie. Moja kuzynka karmi swojego synka juz 6 miesiac, i piersi wrocily jej do rozmiaru sprzed ciazy, a pokarm caly czas ma :-) tak wiec spoko do lipca zdaza sie jeszcze te Twoje cycuchy zmniejszyc, a Martynka mimo wszystko bedzie miala co pic :-) poza tym nawet jakby rozmiar pozostal taki jaki jest, to tak jak mowi malagosiunia, na pewno cos znajdziesz dla siebie, w koncu oni maja mega wybor :-) a jak cos bedzie przymale to to przerobia:-) glowa do gory :-) milego ogladania !!
Podziel się: