reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dzieńdoberek!!!!!!!!!!!!!!!
Małagosiunia współczuję awarii:szok::szok::szok::szok::szok: jak sobie poradziłaś, no i gdzie się ewakuowaliście??? trzymam kciuki za szybkie opanowanie sytuacji:tak:
dziuba gratulacje dla Martynki:tak: no i super prezentu:-):-)
Miłego dnia!!!!!!

reklama
Kasia ja polecam spodnie ciążowe z H&M!! ja nosilam przez 4miasiące, potem się rozwaliły, poszłam reklamowac i tego samego dnia od razu dostałam całą kase z powrotem!! wyszłam na zero :)
dziewczyny ale ja już mialam miesiączkę po porodzie... i tak się boję, ale jak napisałyście że to mało p[rawdopodobne, to mi jakoś lepiej :)

Ja pierdziele:szok::angry: Mam awarie w domu, zalałop mi całą łazienkę:-( Pękła rura łącząca bojler:-( Lipa jak cholera teraz zimno i muszę się ewakuować:-:)wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem do kąd bo napewno nie do teściowej.... Ja pierdziele, zawsze coś:-(
Współczuję awarii, klatastrofa:szok::szok::szok:

dziweczyny robicie jakieś żarełko na święta, ja zawsze miałam luzik bo u teściowej albo mamy , no ale teraz sami jesteśmy więc trzeba sie samemu zabrać do roboty , a nie na sępa:tak::tak::tak:

Witam!

oto co zobaczyłam dziś rano:szok::szok::szok:

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480).
fucsbk.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480).
dwasub.jpg

Michalina wstała dzisiaj o 6.30:no:..teraz jest 10.30 a mam jej juz dość..jakis kiepski dzień dzisiaj mam...a dopiero przedpołudnie..ach
to chyba przez tą parszywą pogodę..za 3 dni wiosna a nas rano śnieg wita:eek::crazy:

Agnieszka
mała ostatnio jest strasznie jęcząca, ale ogólnie grzeczna..jedno co mnie wkurza to to ze ciagle zciaga skarpety i spodnie, najlepiej nabosaka i z gołym tylkiem

andzia
ja lubie fotografować, ale w sumie tylko Michalne hehehee...bo nie mam innych modeli:-D

Gosiaczek
naprawiaj kompa:)

Małgosiunia
ale jaja....powódź..szok

Dziuba
niezły prezent...a co wy bez wózka jesteście????

kasia
ja poporodzie przez 3 tyg miałam plamienia, potem przez 7 mc bez okresu..ale mała ciagnela ze mnie mleko jak z dojarki, wiec może dla tego:baffled:

dziuba
jak karmisz piersia nie powinnas mieć tak szybko miesiączki..ale kazda kobieta jest inna i róznie to bywa:eek:

milego dzionka....o ile zima wiosna może byc miła:crazy:

mamy wózek głęboki ze spacerówką, ale to taka spacerówka co do ok.roku dziecko moze w niej jeździć, a jak będziemy kupować to już taką normalną :)
u nas już po śniegu nie ma śladu, rozpłynął się :) idę się szykować na uczelnię, dziś do 17 :/ nie mogę się wciąż przyzwyczaić do chodzenia do szkoły!!:zawstydzona/y:

Moja Michalina ma już 3 wózek hehee..wiec rozumiem o co chodzi.

a u nas cały czas sypie, ale topnije od razu.

do dupy za przeproszeniem z taka pogodą:(

u nas też w cholerę z pogodą, śnieżyca jak w środku zimy, ale po chwili słonko i topnieje, to znowu popruszy, znowu słońce, chmury czarne itd...
lecę się malować, miłego dnia!
Martka, nie dziwie się ze nie masz humoru, w taką pogodę trudno o dobry nastrój :wściekła/y:
ja na dodatek taka pociągająca że normalnie jak z kranu ze mnie leci!! tak się kończy chodzenie bez czapki... kicham ciągle, gardło boli, głowa mi pęka (zatoki) i w dodatku ten niekończący się katar!! wstyd się ludziom pokazać z takim czerwonym nosem!! wyglądam jak Rudolf!!

ja lubie fotografować, ale w sumie tylko Michalne hehehee...bo nie mam innych modeli

milego dzionka....o ile zima wiosna może byc miła:crazy:[/quote]
Martka ja tez mam bzika na punkcie fotografii, Cezary ma chyba 1000 zdjęć w każdej pozie , miny placzu , śmiech i inne , wziełam się za niebo , morze a teraz w norwegii za mosty bo są prześliczne. te dzisiejsze foty sa świetne:tak:

reklama
Marta-zima zima:-:)-:)-( zdjątka śliczne ale faktycznie nic nie wskazuje na zbliżającą się wiosnę:-:)-:)-(.Kuba też mi wstaje tak wcześnie, dlatego,że w dzień juz nie śpi, wieczorem odpada o 18.00 i o 6-7 pobudka:no:
ana to czekamy na fotki:tak: Norwegia piękna jest....no i Cezarego nam pokaż koniecznie:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
dziuba zdróweczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja po porodzie nie miałam @ 8 miesięcy, i w końcu marzyłam żeby dostać bo miałam jazdy że jestem w ciąży i dlatego tak długo nie mam:-D:-D:-D:-D

Do góry