reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Marta, takie pociągi mamy w pomorskiem???? szok! ja zawsze trafiam na takie śmierdzące, pocharatane siedzenia i pomalowane że nawet Picasso wymięka...

reklama
to jest autobus szynowy takie kursują na trasie Gdynia-Kościerzyna i Gdynia - Hel.
cacka zajefajne, czyse, pachnece, wygodne...ten przedziała to taki na wózki, rower i tobołki..czadzik...wczoraj 2 kolesie poszli do pachnę=acego wc zapalic i właczyla sie czujka dymu i afera hehe..

martka Michalinka jest super, pewnie masz z nia nie lada ubaw, bo wyglada na bardzo wesola panienke i do tego pewnie w glowce ma mnotswo rozbrajajacych pomyslow :-)
co do autobusu szynowego-nie mialam pojecia ze istnieje taki wynalazek :-)

Gosiaczek biedna jestes z tym zębem:-( Idź do dentysty a na aerobik jeszcze zdążysz:-)
Andziaa nie to nie są przykre wspomnienia:-) Poprostu w 9 tygodniu ciąży miałam krwawienie i podejżenie że poroniłam:-( Pojechaliśmy do szpitala i okazało się ze to jakiś krwiak i takie tem... Bałam się ażdo urodzrenia dziecka chociaż później było już wszystko w pożądku:-) Wiesz jak jest jak już coś się dzieje to cały czas się o tym myśli i strach zostaje do końca...

oj Andzia mam...ale jest grzeczna na szczęście:)

dziuba
miłej nauki:tak:

No a ja sie wkurzyłam i kupiłam małej buty w sklepie internetowym.

za te dwie pary zapłaciłam 110zł (przesylka za zakupy ponad 100zł gratis)
i jestem zadowolona i powiem wam ze tak wole, bo tam podaja dł. wkładki, a jak w sklepie przymierzałam to był zonk, bo nigdy nie wiedziałam czy dobre, a jak chciałam wyjąc wkładke, aby zmierzyc to dostałam opr ze niszczę buta:confused::baffled:

suzsk0.jpg

6syvk0.jpg

Andziaa ale to nie było plamienie:-( Było jednorazowe krwawienie w 9 tygodniu i bardzo obfite:-( Leżałam w szpitalu na podtrzymaniu i nie było wesoło:-( Brałam leki cały czas i powiem Ci jakoś taka niespokojna byłam w tej ciąży:-(
Martucha buty na wypasie zreszta pisałam już na stycznióweczkach:-)

Martka-buciki super, takie slodkie, nie ma to jak zakupy dla maluszkow :-) te ciuszki sa teraz boskie. To Twoja corcia to istny aniolek, nie dosc, ze taka wesolutka to jeszcze grzeczna-pozazdroscic :-)
Malgosiunia- wspolczuje :-( podejrzewam jak sie nacierpialas, bo sama zylam w okropnym strachu i wiem ze jest to wykanczajace. A co dopiero w takiej sytuacji, jaka Ciebie spotkala :-( ale nie ma o czym mowic, Wojtus urodzil sie sliczny i zdrowy i to najwazniejsze :-)

reklama
Ja wylądowałam w szpitalu w 11 tyg. ciąży..w sumie nie wiem czy to było krwawienie, czy plamienie..ale napewno obfitsze niz typowy okres...twalo kilka godzin, przelezalam w szpitalu (a raczej mordowni..oddział septyczny w Redłowie ) 6 dni..i na szczęscie na strachu sie skończyło:tak:

dzieki babeczki za miłe słówka:-)

Do góry