Witajcie laseczki :-)
Fakt pogoda znow beznajdziejna, wlasnie wrocilam z angielskiego i malych zakupow i nie bylo zbyt przyjemnie, a juz myslalam ze bedzie tak pieknie jak w niedziele, pon i wt :-( coz na prawdziwa wiosne trzeba jeszcze poczekac, byle nie dlugo.
Zdecydowalam sie na te 4d choc mialam opory, boje sie ze moj lekarz prowadzacy i ten ktory bedzie wykonywac 4d beda mowic cos innego, i teraz pytanie komu wierzyc. Do mojego mam zaufanie...ale mam nadzieje, ze nie bedzie takiej sytuacji :-) pewnie gdyby Antosia zechciala sie nam ladnie pokazac, to nie zdecydowalabym sie na 4d. Nie wiem w zasadzie czemu w koncu tak jak mowi dziuba to super pamiatka...Lekarz do ktorego zapisalam sie na to usg ma na nazwisko Puzio-jak ktoras kojarzy prosze o info ;-)
Cris fajowo ze dostalas kwiatki, przynajmniej jakis akcent wiosny masz w domku, choc w wazonie :-) ja tez kupilam 14 pieknych zonkili, ktore teraz zdobia pokoj i zwiastuja mam nadzieje wiosenke :-)
Dziuba udanych zajec, i dojechania na nie -przede wszystkim :-) choc jestem przekonana, ze na pewno ladnie prowadzisz samochod :-) wlasnie a jak tam powrot na uczelnie po tak dlugiej przerwie, przestawilas sie choc troszke ??
Malgosiunia widze ze ostro ciwczysz-2godz aerobiku
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
chyba bym padla :-) co bylo nie w porzadku jak bylas w ciazy z Wojtusiem-o ile moge spytac, oczywiscie. Mam nadzieje, ze nie przywracam przykrych wspomnien. Jesli to dla Ciebie zbyt bolesne, nie odp-zrozumiem.
Gosiaczek cos czesto boli Cie ten zab...to caly czas ten sam, czy na jakis inny sie przerzucilo ? biedulka-wspolczuje, bo bol zeba to naprawde katorga :-(