reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ha, ha, ha a ja zamiast do ike to do fryzjeraz poszłam:-Di nie ma juz długich włosów...fryzjerka mnie pytała czy mi nie żal...a co tam przecież odrosną:-D:-D ładnie mnie ścieła i jestem zadowolona.próbowałam zdjecie wkleić, ale coś nie idzie:baffled:
dobra ide dzieciaczki kąpać:sorry2:
dostałam dziś od meza bukiet pieknych tulipanów...sa ślicne takie wiosenne

reklama
Hej Dziewczynki :-)
Dziuba Martynka jest przesliczna
Cris koniecznie wklej zdj z nowa fryzurka :-) najwaznijesze ze jestes zadowolona :-)
minka ja z Mackiem tez jestem 2 lata :-)

wrazenia z usg -hmmm... uspokoilam sie :-) Mala rosnie zdrowo, wazy juz 493 g, inne pomiary tez ok :-) jednakze nie napatrzylam sie w zasadzie w ogole bo cwaniara obrocila sie do nas tylkiem i ni ch... nie chciala sie odwrocic :-( potwierdzilo sie ze jest dziewuszka-jakos tylem to gin wypatrzyl :-)no i widzialam jej pietke i cala stopke :-) fikala sobie nozka -to byl super widok. Lekarz nie zdolal obejrzec i pomierzyc wszystkich parametrow na buzce, bo mala nie chciala sie nam ujawnic :-( ale to nastepnym razem :-) z tego niedosytu zdecydowalam sie w koncu na usg 4d. Zarejestrowalam sie od razu po dzisiejszej wizycie na 26 marca w Inviccie- mam nadzieje ze specjalisci sa tam dobrzy, bo tak slyszalam :-)

mama w boju koniecznie wklej nam foteczkę prosimy;-):tak::-):-):-):-) a co mężulo na nowy image????zaskoczyłaś go czy wiedział wcześniej????ach zazdroszczę Ci tych tulipanków:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:.szczęściara!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
andziaa to super,że z malutką ok.wszystko!!!!fajnie,że robisz to 4 D ,super wszystko widać, wszystkie szczególy nawet buźke można obejrzeć dokładnie...i filmik nagrać i w domku potem sobie obejrzeć...bajer...

witam Was Kochane,

andziaa, ja z wrażenia też obejrzalam film z usg Martyny i prawie sie popłakalam, dobrze ze sie zdecydowalaś na 4D, to super pamiątka!! ja tez byłam w Invikcie, badał mnie taki lekarz... miał takie nie polskie nazwisko, ale strasznie zadowolona byłam, bardzo dokładnie zbadał dzidzię, moja córcia miala podejrzenie arytmii serduszka więc dodatkowo dokładne KTG zrobił, siedzialam u niego prawie 40min, wszystko mi tłumaczył, naprawdę świetny człowiek...

Cris, jak ja Ci zazdroszczę, ja w trakcie 4lat naszego związku dostałam kwiatki od Stasia... hmm, moze z 5razy :baffled: mimo że mu mowie jaka to przyjemność dostać kwiatki, on uważa że to strata kasy bo kwiatki zwiędną i się je wyrzuca, więc woli np. czekoladki... no dobra, ale czekoladek też nie dostaje :baffled: i wklej nam koniecznie zdjęcie nowej fryzurki!!

idę zbierać się na uczelnie, ciągle pada i wieje (jak w listopadzie...), więc chyba sie odważę samochodem jechać... uważajcie, jak będą mowć w radiu że "baba wjechała w tramwaj" albo "kobieta za koerownicą staranowała poboczne latarnie"-to znaczy ze o mnie mówią!! :szok:

Wotajcie kochane:-)
Ja wczoraj się nie odzywałam bo neo mi nie działałą:angry::wściekła/y::wściekła/y: Myśłałam że szału dostanę jak nie mogłam się połączyć....
No ale dziś się udało:-) To najważniejsze:-)
Mama w boju no to mamy podobnie bo mój M to anioł nie człowiek i też za nim tęsknię jak jedzie do pracy i dzwonię kilka razy i sobie gadamy zawsze w dzień:-) Jakoś tak od początku było i tak mi zostało:-)
Dziuba śliczności ta Twoja dzidziunia:-) A kurtka za 139 zł:szok: W życiu bym nie kupiła hihi na 3-4 miesiące:-) Bo póxniej wyrośnie...
Gosiaczek to jak idziesz dziś ze mną na aerobik?? Na 19 jest w Goku:-) 5 zł za godzinę ja ide na 2 godzinki:-) Zapraszam daj tylko cynka czy mam czekać na Ciebie:-)
Andziaa super że z dzidzią wszyztsko oki:-) Ja też chciałam USG 4D zrobić ale jakoś z Michałem nie robiłam i z Wojtkiem stwierdziłam że też nie zrobię:-) No i tez trochę się bałam bo miałam problemy w ciąży z WOjtkiem może to dlatego... Ale Ty koniecznie idź i musisz nam filmik pokazać jak wrócisz:-)
U nas dziś znów beznadzieja za ooknem:-( Wojtas jakieś postępy zrobił z jedzeniem bo wczoraj zjadł trochę deserku i obiadku:-) No i na noc wypił 240ml mleka z kleikime i spał do 6:30:-) Aniołek mój mały:-) Michał też się spisa;l bo spał do 7 co mu się żadko zdaża:-)
Życze miłego dnia wszystkim mamusiom:-)

Hej wszystkim.
Małagosiunia dzisiaj nie dam rady iść na aerobik, ale w przyszłym tygodniu może się uda, dam Ci wtedy wcześniej jakoś znać.Dzisiaj boli mnie ząb, jutro do dentysty, kurcze.
Pogoda okropna, nic się nie chce, ale trzeba do świąt zacząc przygotowania.
Idę pod prysznic i zmykam na zakupy.Pa

Witajcie laseczki :-)

Fakt pogoda znow beznajdziejna, wlasnie wrocilam z angielskiego i malych zakupow i nie bylo zbyt przyjemnie, a juz myslalam ze bedzie tak pieknie jak w niedziele, pon i wt :-( coz na prawdziwa wiosne trzeba jeszcze poczekac, byle nie dlugo.
Zdecydowalam sie na te 4d choc mialam opory, boje sie ze moj lekarz prowadzacy i ten ktory bedzie wykonywac 4d beda mowic cos innego, i teraz pytanie komu wierzyc. Do mojego mam zaufanie...ale mam nadzieje, ze nie bedzie takiej sytuacji :-) pewnie gdyby Antosia zechciala sie nam ladnie pokazac, to nie zdecydowalabym sie na 4d. Nie wiem w zasadzie czemu w koncu tak jak mowi dziuba to super pamiatka...Lekarz do ktorego zapisalam sie na to usg ma na nazwisko Puzio-jak ktoras kojarzy prosze o info ;-)
Cris fajowo ze dostalas kwiatki, przynajmniej jakis akcent wiosny masz w domku, choc w wazonie :-) ja tez kupilam 14 pieknych zonkili, ktore teraz zdobia pokoj i zwiastuja mam nadzieje wiosenke :-)
Dziuba udanych zajec, i dojechania na nie -przede wszystkim :-) choc jestem przekonana, ze na pewno ladnie prowadzisz samochod :-) wlasnie a jak tam powrot na uczelnie po tak dlugiej przerwie, przestawilas sie choc troszke ??
Malgosiunia widze ze ostro ciwczysz-2godz aerobiku:szok: chyba bym padla :-) co bylo nie w porzadku jak bylas w ciazy z Wojtusiem-o ile moge spytac, oczywiscie. Mam nadzieje, ze nie przywracam przykrych wspomnien. Jesli to dla Ciebie zbyt bolesne, nie odp-zrozumiem.
Gosiaczek cos czesto boli Cie ten zab...to caly czas ten sam, czy na jakis inny sie przerzucilo ? biedulka-wspolczuje, bo bol zeba to naprawde katorga :-(

witam
mi wczoraj w końcu kasa wpłynała..pojechałam do Gdyni..zmokałam strasznie, bo jak szłam z dworca zaczelo lac strasznie i nie miałam sie gdzie schować........
zlazłam całą Gdynie i wruciłam z niczym........albo buty za 120 albo gówna za 30.....adidasków plastikowych fuul..ale ja chce trzewiki i nic.....dzis chciałam jechac do Pucka, ale leje strasznie i wieje.

Michalina zrobiła dzis kongo w łazience.....rano wypucowałam wszystko a ona poszła na kupke i chyba nie do końca zrobiła i zsuwajac sie z kibelka umazała go calego i siebie kupka...musiałam ja wykąpać, a ona zmieszana stwierdziła ze teraz kakao i luku heheheeeee:-D

Mama w boju..pokaz fotkę:))))

Mchalina chyba sie przejęła brakiem obuwia na wiosne i postanowiła zrobic przegląd swoich bucików hehehehee

2nusu9v.jpg

reklama
Do góry