reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ula la ale się rozpisałyście, ja na ostatnich zakupach do łazienki byłam, jeszcze tylko lampy i kibelek do kupienia został, uff.
Z moim zębem to wyższa szkoła jazdy, on jest oszlifowany pod most i w sumie nie wiadomo czemu mnie boli, denerwuję się tym bardzo bo sama nie wiem co mnie jeszcze czeka, ale jutro rano mam wizytę i chyba już będzie wszystko jasne, mam obiecane że na święta już będę miała ząbki skończone i tego się trzymam i z tego się cieszę, ale co się nacierpię to moje.
Martka, Michasia jak zwykle na fotkach uchachana od ucha do ucha, super.
Brrr, wyobrażam sobie nerwy w ciąży kiedy coś się dzieje nie dobrego, współczuję, na szczęście ja nie miałam takich przeżyć.
Zmykam teraz bo dopiero zupa mi się gotuje- pomidorowa z ryżem.
Jutro mam gości, ciotka z Niemiec przyjeżdża, mam sałatkę jeszcze do zrobienia i ciacho muszę upiec, ciężko będzie jutro, rano dentysta potem goście do tego robotnicy w łazience,ah.

reklama
cześć Kobitki:tak:
Ale dzień zamulony dzisiaj:no: mały nie znośny-wychodzą mu dwie piątki naraz i jest koszmar:baffled: chodzi, jęczy, robi wszystko to czego mu nie wolno, w dzień już nie śpi i efekt taki,ze o 17.00 zrobił awanturę,że chce "mlecio" i o 17.20 zasnął mi na kolanach przed tv :sorry2::sorry2::sorry2:bez pieluchy, bez kolacji. śpi a ja spodziewam się,że jutro wstanie o 4. rano:cool2:
Marta Michalina ja zwykle powalająca:-):-):-):-) butki śliczne :tak:z niej to prawdziwa kobitka: buty i kapelusze :-D:-D:-D:-Dciekawe czy ma też tyle torebek:-D:-D:-D:-D
gosiaczek wspólczuję bólu zęba:-( ja swoje przemęczyłam jesienią i mam odpukać z głowy...trzymaj się jutro!!!!!!!!!
dziuba bawcie sie dobrze;-)

witajcie
my dzis strasznie leniwie, z resztą pogoda, też leniwa
porobiłam troche porzadków, potem obiadek i zleciał dzien...podczytywałam was ale mi sie nie chciało nic pisac:baffled:

moje ciąze spokojnie i prawidłowo przebiegały, w drugiej troche iaczej bo jak w 5 mcu byłam to u rtiy chorobe wykryli i 1 miesiac w szpitalu:angry:nie lada stres ale jakos przeżyliśmy a mały urodził sie zdrowy.

martka: jak mozesz to przeslij mi namiar do tego sklepu.butki super a michaśka , slicznotka:-D

ja dziś kolacje jem, że nie jeden królik by mi pozazdrościł:happy2:sałata lodowa, ogórek, rzodkiewka bazylia, cytryna i olej z oliwek:happy2:a na drugie marchewka i ogórek pokrojone w słupki, zajadam z sosem z jogurtu natur. z bazylia i serkiem naturalnym takim ostrowia:-Djutro to sie chyba z futrzanymi uszami obudze:happy2::happy2::-D

padam na twarz... bylismy u babci, mala jeszcze przed podroza do Gdyni nie spala z godzinke i do tej pory nie spi, podczas ulubionej kapieli totalnie sie rozbudzila...
ona moze sobie nie spac, ja spadam do lozka, poleżę, może bedzie coś w telewizji oprócz tych kretyńskich cyrkowcow... w razie czego opcjonalnie posłucham koncertu SHAKIRY w radiu zet... idę do wanny i do łóżka, kolorowych snów Kochane, cmok w krok

a nie wkleje zdjecia bo z aparatem mam problem, bo nie moge sobie tak zrobic zdjecia zeby było wida c fryzurke........
dziba: na uszy bede miała teraz miejsce bo włosy obciełam:-)

dobrej nocki
martka : dzieki

Hej kobitki:-)
Dziuba i jak zasnęła Ci mała w końcu?? Ci syrkowcy to porażka normalnie...
Andziaa no najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło i ze Wojtuś na tym nie ucierpiał:-)
Mama w boju a co Cię tak naszło na te warzywka?? Aaaa to na ciążę chyba hihi super zdrowo się odrzywiasz:-) No nie daj się prosić z tym zdjęciem:-) Nie wytrzymamy jaka nam nie wkleisz kochana... Poporoś M niech Ci fotkę pstryknie...plisss hihi
Gosiaczek no to masz przekichane goście i jeszcze remont:-( Powodzenia w kuchni i powiedz jakie ciacho upiekłaś dla gości:-) Może jakś super przepis to byś mi dała co??
Mnie w nocy tak czaszka bolała że myślałam że umrę:-( Tak to głowa mnie już dawno nie bolała... A w domu jak na złość żadnych leków przeciwbólowych:angry: Normalnie po ścianach zaczynałam chodzić... Posmarowałam w kończu czoło ketopromem i pomogło nie do końca ale zawsze:biggrin2: Udało mi się zasnąć, bo prawie całą noc nie spałam....
Wczoraj 2 godziny ćwiczeń mnie wykończyły poprostu padłam na twarz jak do domu wróciłam:-( I to chyba od tego mnie głowa napitalała,M powiedział że to napewno od tego i że nie będę chodziła na 2 godzinki hihh
Jeszcze jedna zła wiadomość wczoraj mnie dopadła, mianowicie M wyjeżdża najprawdopodobniej we wtorek po świętach do Norwegii w delegację na 6 tygodni:szok: Chyba się skicham z tęsknoty... Jak ja tyle czasu wytrzymam bez niego to poprostu nie wiem, nie mam pojęcia... Już się boję... Nawet bardzo :-(
Dzieciaki chyba czuły ża mamusia nie w formlie bo dopiero przed chwilą się obudziły:biggrin2: Miłego dnia i zdrówka kochane:biggrin2:

witam

no co do zdjecia to dzis aparat włączyłam i sie zawiesił:confused::confused:tak jak komp:baffled:

małgosiunia:a moze wczoraj jak z cwizeń wychodziłaś z rozgrzana głową, to po prostu Cie przewiało?? a 6 tyg szybko minie, teraz moze bedzie cieplej, bedziesz wiecej na dworzu i może jakos zleci:happy2:bedzie dobrze:tak:jakby moj maz wyjechał to pewnie, tez bym bardzo tekniła, całe szczescie on nie jezdzi w delegacje:tak:
ja dziś i jutro, cały dzień sama, bo mezus ma 2 dyzury vdzienne pod rzad i w ndz noc.nie lubie jak go nie ma, jeszcze dzis poszedl chory do pracy:-:)-(biedak strasznie go wzieło mam nadzieje, ze mu minie.

wczoraj od meza dostałam krem czekoladowy do twarzy i ciała, i jak sie nim smarowałam to pomyslałam sobie, ze on moze byc dobry jak sie ktos odchudza, jak ma ochote na czekolade to zamiast ja jeść, może się po prostu kremem posmarować( chodzi mi o krem czekoladowy-kosmetyk, a nie taki do tortów:-D:-D )

reklama
cześć Dziewczynki :)

dziś mamy wielki dzień, wielkie spotkanie z moimi przyjaciółkami z liceum, bo my się w piątkę trzymałyśmy przez całe 4lata i do tej pory utrzymujemy kontakt, ale jedna z nas 2lata temu wyszła za mąż i wyjechała do Kanady, więc dziś to będzie szczególne spotkanie, bo Rybcia przyjechała nas odwiedzić!! :laugh2::rofl2::laugh2:
zaraz dziadki biorą Martyśkę na spacer a ja zaczynam wielkie przygotowania, bo będziemy zdjęcia robić :)

miłego dnia życzę wszystkim

Do góry