reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Agniesia, super że się pogodziliście!! oby na długo!!
Anetka, czekamy na wieści co tam u Antosi, daj znać koniecznie!!

ja znowu jak zombi... mala mi zrobila taka afere w nocy ze o 4.30 musialam ja wykapac, bo pewnie zabrakloby chusteczek do wytarcia pupki!! :szok::wściekła/y: Martyna mi 4dni kupki nie robila, wiec prezyla sie o 1 w nocy, stekala kwekala, az w koncu jej sie udalo!! to dobrze bo juz sie martwilam...
no nic, lece na uczelnie, dzis tylko godzinka, wiec na pewno wytrzymam!!
buziaki, milego dnia!

reklama
Od razu po usg napisze co i jak z Antosia. Przyznam ze troszke sie stresuje, bo usg polowkowe jest takie dokladne, i zazwyczaj wszystkie wady rozwojowe sa na nim wykrywane. Zreszta co ja plote na pewno wszystko jest dobrze :-)

to prawda pogoda sie zepsula :-( smutno mi, bo tak sie cieszylam ta wiosenna aura :-( ma nadzieje, ze to brzydactwo za oknem zostanie szybciutko przegonione wiosenka :-)
dziuba zycze ciekawej godzinki na uczelni ;-) aj ta Martynka :-) dobrze chociaz ze kupke udalo sie jej zrobic, juz nie wazne ze za cene Twojego snu...;-)

Aga
cieszę sie że wszystko ok:)...czasem potrzebujemy wszyscy sie oczyścić....a kłuca sie wszyscy:tak:

ja tez muszę jechać do Gdyni ale po buty dla małej na wiosnę...Aga kiedy jedziesz?.... jak jedziesz pociagiem, to moze sie umówimy razem na zakupki?

Ja z Darkiem jestem 8 lat:szok:..szok normalnie jak ten czas leci:-D

andzia
wszystko bedzie ok.... ja miałam usg co mc...super uczucie i spokój że z dzidzią wszystko ok:)

Ania
fajniutko ze mały przybiera na wadze...nawet sie nie obejrzysz a bedzie z niego chłop jak dąb:tak:

miłego..mokrego:-(..dzionka

Szlag mnie trafi..Darek w poniedziałek przelała mi kase, bo zapomniał mi wypłacic...dzis jest środa i jeszcze kasy nie ma..zaraz mnie cos trafi...................:wściekła/y::no::angry:

witam wszystkich

no pogoda dzis paskudna:-(my dziś wszyscy jacys zakatarzeni i w ogóle kichamy:wściekła/y::wściekła/y:

wybieram sie dziś do ikea musze jeszcze jakies pierdoły dokupić, no i najważniesze o czym zapomniałam... o uchwytach do szafy:dry:a tak mi sie nie chce....:baffled:

a my jestesmy ze sobo 4 lata:happy2: i jest cały czas cudownie, czasem się kłócimy...tylko, że bez krzyku, bo nie umiemy na siebie krzyczeć- a spory są czasem nie lada....:tak:no, ale tesknimy za soba nawet jak mezus na 12h idzie do pracy:szok::szok:ale to juz jakieś nasze skrzywienie:happy2:

aga: powodzenia w relacjach z krzyśkiem:-D
dziuba:miłego dzionka
martka: nie wkurzaj sie... moja znajoma na pieniądze z pracy czekała 1,5 mca....:szok::szok:
andzia: pozdrów Antosie:happy2:jak sie bedziecie widzieć:-D
małgosia: widze, że Twój mąż spokojny jak mój, też nigdy nie robi wymówek ani nic w tym stylu, nawet jak sobie coś kupie wiecej niz maiłam to zawsze sie z tego cieszy, ze sobie sprawiłam przyjemnosć...on mnie po prostu rozpieszcza... a ja jego:happy2::-D

miłego dzionka wam życze....ale mi sie cholarnie che spać:baffled:

Witajcie babeczki, ja też na nogach od 6 dzisiaj, ale to normalka u mnie, pogoda taka sobie, teraz na szczęście słonko wyszło ale rano to nieprzytomna byłam, spać mi się chciało a nie mogłam, bo wczoraj zadzwonili do mnie że mam dzisiaj odebrać moją mozaikę do łazienki i do wrzeszcza musiałam jechać, ale jestem szczęśliwa, jest śliczna, szklana z zatopionym różowym brokatem, piękna.Moi panowie właśnie już ją przyklejają, jutro chyba skończą, potem tylko fugowanie i kibelek powiesić i koniec będzie bałaganu, uff.
Ja to chyba widzę rekordzistka jestem bo z Moim Kochaniem już prawie 18 lat jesteśmy, i tęsknię jak wychodzi do pracy, nie mogę spać jak Go nie ma koło mnie, muszę czuć Jego zapach, ciepełko i nawet jak czasem chrapie to mnie to usypia, muszę słyszeć jak oddycha, no i wiem że On też mnie kocha a Jego słowa to że On jest szczęśliwy wtedy kiedy ja jestem szczęśliwa to już w ogóle mnie rozbrajają, Jezuu, jak Go kocham.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i z zakupów nici, pieniądze nam nie wpłynęły-to raz, a dwa,że Krzysiek miał jechać do Słupska jutro rano, i myślałam,że wieczorkiem pifffko sobie walniemy i td,:sorry2: a musiał jechać do Poznania dzisiaj,i już go nie ma:no:.i weź tu sobie coś zaplanuj:-:)-:)-( nic, trudno, najważniejsze że w końcu ma pracę...
gosiaczek ale z ciebie ranny ptaszek, ja o szóstej nie zywa jestem jeszcze:cool2:
andzia i jak tam Antosia na usg? na pewno wszystko ok:tak::tak::tak::tak:

mój malutki skejt dzis na spacerku :)
Wy nie straszcie że się długo na kasę czeka, bo lada dzień mam becikowe dostać, a taką piękną kurtkę wypatrzyłam na jesień dla małej w Wójciku... hmm, jedyne 139zł :angry::wściekła/y: no dobra, przemyślę to jeszcze...

Witajcie Kochane :-)
my chyba mamy najmniejszy staż razem... 2latka ale za to bardzo intensywne :-D
mój syn znowu chory :-( Robert w Warszawie :-( dobrze że choć Konrad sie nie buntuje...

reklama
Dominisia, nie długość trwania zwi.ązku sie liczy tylko to co jest miedzy Wami... a jeśli jest dobrze to tylko sie cieszyć!!
andziaa, jak wrazenia z USG??

Do góry