reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

tak Małgosiunia, mała jak zasnęła to obudziła się o północy, 3 i 6 pobudka, ale potem jeszcze dospałyśmy sobie z pół godzinki, wiec jestem o dziwo w miare wyspana!!
lecę do wanny bo mi czasu zabraknie! buziaczki

reklama
Co tu dzis taka cisza kobietki????
Mama w boju no widzisz jak to jest jak męża nie ma nawet na weekend to ciężko a co dopiero 6 tygodni??? Chyba padnę:-( Muszę mojemu M też powiedzieć żeby mi taki krem czekoladowy kupił na diecie jak znalazł hihi
Dziuba masz Ty dobrze:-) Miłej zabawy kochana i koniecznie wklejaj foteczki:-)
A my już po obiadku, Michał leży na kocu i tubisia tuli a Wojtuś w łóżeczku zasypia powoli:-) ja musze moje ćwiczenia wykonać więc trzymajcie kciuki... Bo jakoś dziś nie mam siły na nic...
Aa zapomniałam napisać że kupiłam Michasiowi na święta rowerek:-) I kask oczywiście:-)
Rowerek BMX UNITECK 16cali -HIT Na Rynku -4 Kolory (328603748) - Aukcje internetowe Allegro
KASK ROWEROWY UNIWERSALNY DLA DZIECKA (329313322) - Aukcje internetowe Allegro
Już widzę jak szaleje na nim:-) Bedzie się cieszył jak gwizdek:-)

cześć Kobity:-)
Ładna pogoda się zrobiła więc pewnie wszystkie wiosenne spacerki zaliczają:-)
My już po obiadku(kotleciki mielone, ziemniaczki, surówka z marchewki,selera i jabłka),i po spacerku.
Kubula teraz oglada teletubisie, a ja powoli zabieram się za porządne,spóźnione porządki wiosenno-świąteczne:baffled:
na razie piorę obrusy, serwetki.Jutro pewnie wezmę się za okna i pranie firanek :baffled:Jakoś siły nie mam i nastroju-nie przepadam za Wielkanocą :sorry2: zdecydowanie wolę Boże Narodzenie.
Małgosiunia trzymam kciuki za ćwiczenia:tak:
dziuba bawcie się dobrze, i też proszę o fotki:tak:
mama w boju ty sie nie migaj tylko wklejaj fotkę i to tą z uszami:-D:-D:-D:-D
miłego popołudnia!!!!!!!!!!

małagosiunia świetny ten rowerek:tak: Małemu na pewno się spodoba:-)
Chyba tez musimy pomyśleć o takim "doroślejszym" Dla Kubusia..tylko,że on na tym małym swoim w ogóle nie chce pedałować tylko nogami się odpycha:-D i śmiga w ten sposób:-D
A rozgadał się...szok:szok: można z nim pogadać normalnie:-) opowiada co mu śię sniło;-) przeważnie wypadek, patyk i kamień:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A wczoraj taka cisza w domu, ja na BB siedziałam, i krzyczę "Kubuś" a on na to z kuchni" nie ma mnie"
Ja: co robisz?
K: jem cukiel...dobly cukiel mmmm....
Ja pędem do kuchni, Kuba cały biały bo puder wcinał, i do mnie: chces splubować? dobly cukiel:-D:-D:-D:-D:-D

małagosiunia świetny ten rowerek:tak: Małemu na pewno się spodoba:-)
Chyba tez musimy pomyśleć o takim "doroślejszym" Dla Kubusia..tylko,że on na tym małym swoim w ogóle nie chce pedałować tylko nogami się odpycha:-D i śmiga w ten sposób:-D
A rozgadał się...szok:szok: można z nim pogadać normalnie:-) opowiada co mu śię sniło;-) przeważnie wypadek, patyk i kamień:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A wczoraj taka cisza w domu, ja na BB siedziałam, i krzyczę "Kubuś" a on na to z kuchni" nie ma mnie"
Ja: co robisz?
K: jem cukiel...dobly cukiel mmmm....
Ja pędem do kuchni, Kuba cały biały bo puder wcinał, i do mnie: chces splubować? dobly cukiel:-D:-D:-D:-D:-D
No to masz fajnie:-) Mój nie gada nic:-( Ale cukier też lubi nie pwoiem:-) Śmieszne sa te dzieciaki jak zaczynają gadać:-) Można się uśmiać:-)
Dzięki za wsparcie w ćwiczeniach:-) Obym dała radę bo łeb mnie jeszcze napitala.... hymmm zobaczymy:-)

małgosiunia: oj mezus pracuje zmianowo albo na dzien albo na noc, od 7-19 albo od 19-7 wiec dzis i jutro wraca na noc do domu, jest tak ok 20 bo z oliwy musi dojechac albo jest o 8 rano - nie narzekam bo czest w cdomu jest, bo ma dzien, noc 3 dni wolnego:-Dwiec wtedy sie soba cieszymy.

co do moich porządków to niestety kicha, bo jak sama z dziećmi jestem to nic nie moge zrobić:baffled:my na święta do tesciowej jedziemy, bo mnie chciała odciążyć, więc nic nie muszę robić... moje porządki to będą takie dla przyzwoitości:-D
dziś na podwieczorek gofry zrobiłam, bo moja przyjaciółka z dzieckiem była-a ona tez w ciąży w 4 m-cu, wiec sobie pojadłyśmy:tak:a teraz mnie naszło na koktaj owocowy...ach.....az mnie kreci w sodku:-)
aga: kus to juz zdaniami mowi, my jeszcze na etapie słow usias, prosze, dziekuje, cześć,zejsc, spac,chce...i mnostwo innych, ale jeszcze nie zdan:happy2:

ama w boju no to widać że masz dobrze bo Twój M na zmiany robi. Mój cały dzień w robocie wraca ok. 18-19:-( Mamy w sumie dla siebie tylko weekend:-) Ty masz teraz dobrze możesz jeść co chcesz i ile chcesz hihihi

reklama
tak wyglądałam przed obiadem warzywnym i po kolacji wczorajszej
17bacl.jpg

Do góry