mama w boju
u nie w rodzinie co drugie pokolenie w linii żeńskiej są bliźniaki dwujajowe (bo za jednojajowe odpowiada facet...a za dwójajowe kobieta)..moja pra babcia z bliznaków..moja mama z blizniaków...wiec jakby nie patrzec teraz kolej na mnie lub na moja siostrę (bo moja mama ma brata bliźniaka..wiec jego dzieci to nie tyczy bo to po linii żeńskiej idzie)
Ja czują owulację........i czasem czują ból z obu stron, czyli idzie owulacja z obu jajników....tak co 3-4 mc...więc szansa jest hehehehehe
dziuba
a propo,s wytawiania cyca na ulicy to Michalina zaczeła cokolwiek pic z butelki jak miala 8 mc....a ze lato przypadło jak miała 6-7 mc to cale lato co 30 minut przy cycu..nie ważne gdzie byłam..wszystkie ławki moje
...nawe sie nie krepowałam hehe....
..ale raz widzialam jak baba karmiła na rynku na ławeczce chlopaka co miał ze 2 lata..ja karmiła wtedy 6 mc dzidzie.i sie nie krepowałam, ale jej karmienie bylo nieco niesmaczne
Małgosiunia
mi sie też wyswietla ze nie znaleziono takiej osoby
a teraz mam nie Małgorzata tylko
Gosia ..wysłalam zaproszenie
Abeja
juz nic nie zostało:-
-
-(..a miałam dwie suuupe kurteczki
moze wkleila byś nam fotki z urodzin Zuzki..ja podgladnelam oczywiście na stycznoiwych dzieciaczkach hehehehhehehee
dawaj malej wapno....a ja obcinam malej paznokcie cazkami..to znaczy najpierw zaczynam sobie i od razu ona chce....nie mialam nogdy problemow z tym ale jak Chaska ma zly chumor to obcinam z wierszykiem..pewnie znasz.....to sie robi na rączce, ale ja robie na nózkach jak obcinam.."t u sroczka kaszke ważyła'..i jak wyliczam paluszki to obcinam paznokcie hehehehe...spróbój..moze pomoze...najpierw na raczkach bez obcinania..potem na nóżkach z obcinaniem
Ivi
u nas też suupe pogoda była zaraz wkleje wam zdjecie mojego termometru to padniecie
))
a zobaczysz jak to milusio latam rano pic kawusie na tarasie w pizamie..miodzio
)))
a ja mam super humorek...... sprzedałam kilka ciuszków na allegro za takie ceny ze szok...dałam wysokie wywoławcze, bo stwierdziłam ze jak mam sprzedać za bezcen to wole zostawić dla dzidzi mojej kuzynki..a poszły tak dobrze aukcje, że za 10 aukcji mam 175 zl...jestem w szoku normalnie
..nie wydalam na te ciuszki więcej niż 100zł hehehehehehee.
Poza tym mieliśmy upojną noc.....i jestem happy
.... szkoda tylko ze Darko juz pojechał:-
-
-(..do tego wszystkiego dostał następne zlecenie na 3 biurowce..i jak sprzedam dom to sie na jakiś czas wynosimy do Krakowa..Darek od maja chce wynająć mieszkanie, bo za "hotel" płaci ponad 1000zł mc....mieszkanie wyjdzie go tyle samo..a jaki luksus.... strasznie nie chce wjechać stąd ..ale to tylko na jakiś rok..wiec może przeżyję..tylko sie boją że już tam zostaniemy..A JA NIE CHCĘ...tu jest mój "świat" i nigdzie indziej..kocham morze i jeziora i nie lubię gór:-(...chcę aby moje dzieci wychowywały sie nad morzem, bo nie ma piękniejszego zakątka Polski niż wybrzeże (przynajmniej dla mnie
)
miłe nocki babeczki