reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ja tez wlasnie wrocilam ze spacerku :-) pogoda jest przecudna, kurde az sie nachwalic nie moge :-) podobnie jak dziuba ide cos wszamac bo w brzuszku burczy :-)

reklama
kurcze zapisałam się na dziś na kontrolę po porodzie do ginekolog mojej, idę na... 20.45 :eek::surprised: kurcze czy ci lekarze nie mają życia domowego??!!

rzeczywiscie godzina dosc nietypowa...Lekarze generlanie musza duzo pracowac, by w miare jakie pieniazki zarabiac. Wspolczuje im, tyle lat ciezkiej nauki, wrecz harowy na studiach-i tak mala kasa-dlatego tez nie odpoczywaja tylko nadal haruja.No chyba ze mowimy o tych ktorzy maja swoje gabinety-Ci to na brak kasy raczej narzekac nie powinni :-) Mysle, ze ta godzina moze byc zwiazana z tym, ze miala wolne do poludnia i przyjmuje od tej 15-16 :-)
a propo lekarzy-znacie moze jakiegos dobrego i stosunkowo taniego dentyste? moja poszla na operacje kregoslupa i nie zapowiada sie by szybko miala wrocic :-( a moje zabki podczas ciazy nie trzymaja sie najlepiej ;-(

Witajcie dziewczynki. a ja dzis na pierwszym spacerku z Antosiem bylam:) taka pikna pogoda-dobrze,ze juz tak blisko do lata.

pozdrawiam

Witajcie dziewczynki. a ja dzis na pierwszym spacerku z Antosiem bylam:) taka pikna pogoda-dobrze,ze juz tak blisko do lata.

pozdrawiam
Aniu super, ze maly Antos odetchnal swiezym powietrzem, tym bardziej ze na dworku juz coraz ladniej :-) a jak tam czuje sie Twoja pociecha?? mam nadzieje, ze dobrze i ze rosnie jak na drozdzach:-) napisz cos wiecej o macierzynstwie swiezo upieczona mamusiu :-) aa mam nadzieje ze po zapaleniu pluc nie ma juz sladu :-)

My też po 4 godzinnym spacerku
nogi mi w d. wchodzą hehehe

a to dzisiejszy spacerk ...w końcu nie po naszej zafajdanej wsi:-D

1102915.jpg

1102934.jpg

1102968.jpg

1102982.jpg

1103001.jpg

1103015.jpg

1103033.jpg

1103034.jpg

aaa..zapomniałam
Byłysmy w przedszkolu zapisac mala..szukałam pani dyrektor a moje dziecko w tym czasie zdjeło buty, kurtke, czapke i wlazlo sobie do grupy maluchów..znalazła tym samym pania dyrektor, która tam była:))).. babeczki ozarowane Michalna...40 minut tam siedziałysmy...
zapisałam ja od września..ale nie wiadomo czy sie dostanie.....jest jeden problem..jak sie jej juz w domu zapytałm czy chce isc znów do dzieci do przedszkola stwierdziła ze nie?....szok...
jak mała sie dostanie to bede płaciła 210 zł z mc z zajęciami dodatkowymi:tak::biggrin2:

oto filmik karmienia łabędzi
YouTube - Michalina i łabędzie

Martka Mala jeszcze zapragnie do dzieci, tym bardziej ze dzis okazala sie towarzyska :-) pewnie jak poszlabys z nia drugi raz, to nie mialabys problemu :-)
zdjecia super;-) Michalinka to sliczna dziewczynka-widac ze taka energiczna i wesola:-) spacerek sie udal:-)

reklama
Martka, super zdjęcia!! rzeczywiście pogoda dopisała i widać każda się na spacer wybrała... ja już jutro na uczelnię, tak mi się nie chce że szok!! no i przez to mala na dwór nie pojdzie, bo mama sama nie da rady po schodaach zejść... aż mi sie ryczec chce że musze ją zostawić!! ale za to w środe mam tylko 2godz zajec, w czw też, a piątek znow wolny...
no dobra, ja spadamna dzis, lece z psem i do lekarza się szykować, a jeszcze małą musze w miedzy czasie wykąpać...
milego wieczorku!!

Do góry