reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziuba glowa do gory , bedzie dobrze :-) wyobrazam sobie, ze po tak dlugiej przerwie troszke sie rozleniwilas i ciezko Ci myslec o chodzeniu na uczelnie, ale zobacysz przyzwyczaisz sie na nowo :-) najciezej sie przelamac ze wzgledu na malenstwo-bedziesz sciagac pokarm dla Malej ?
Widzisz, Martynka po prostu uwielbia z Toba spac, kocha swoja mamusie :-)

reklama
Martka no wczoraj zaczełam podawac Zuzce calcium, mam nadzieję, ze to ja trochę odczuli. Póki co zrezygnowałam tez ze wszystkich bobasowych kosmetyków tzn myje się w wodzie bez płynu, nie oliwkuje... tylko mydło bambino i krem nivea S.O.S (niby pomaga na swedzenie). Jak jej po kilku dniach kuracji Calcium nie przejdzie to wybiore się na przyspieszoną wizytę u pediatry.

Co do Krakowa... nie dziwie się, że nie chcesz się wyprowadzać znad morza. Ja jestem Ślązaczka z dziada-pradziada, ale te 3 lata spędzone nad morzem tak mi zapadły w serce, ze razem z Marcinem ciagle wspominamy nasz pobyt tam...
Myslę, że rok w Krakowie będzie fajny. Bo Kraków jest fajnym miastem. Najpiękniejszym tu - na południu. Blisko do Zakopanego, na Podhale, Orawę.. będzie okazja pokazac Chaśce nowe miejsca.
Ja jestem często w Krakowie, może będzie okazja się spotkać.
A co najwazniejsze - będziecie RAZEM.

Zdjęcia z urodzin -niestety dysponuje bardzo oszczędnymi - reszta jest w aparacie szwagra (o ile jeszcze jest)...
Teraz nadrabiamy fotgrafowanie Zuzanny :-)

Dziuba - ucho do góry! jeszcze zatęsknisz za szkoła ;-)

Martka, masz szczęście że to właśnie Kraków... niby to drugi koniec Polski, ale ja bylam raz tylko w Krakowie i zakochalam sie!! mimo że też nie zamienilabym Gdańska na nic innego (ba! nawet z Zaspy bym się nie chciała wynosić!! chyba że ktoś baaardzo hojny sprezentowałby mi malowniczy domek na wybrzeżu Włoch...ehh, marzenia...), to będzie nowe doświadczenie dla Ciebie i Michasi, będzie okazja zeby NAPRAWDĘ poznać nowy zakątek Polski (bo ja uważam ze podczas tygodniowej wycieczki nie da rady...), a może Ci sie tam spodoba?? nie będę mówić że to szybko zleci, to takie oklepane i tak wiadomo że na początku trudno bedzie sie przyzwyczaić, ale Abeja ma racje, w końcu będziecie razem!!

martka Krakow jest przepiekny i mysle ze pokochasz go jesli nie rownie mocno, to na pewno pokochasz choc troche :-) ja to bym na jakis czas chciala tam zamieszkac, zawsze to jakas zmiana, i jest za czym tesknic :-) rok to nie az tak duzo czasu :-) Michalinka jest jeszcze malutka wiec omija Was problem zmiany szkol itd :-) nowe doswiadczenia, wyzwania dodaja zyciu ciekawych kolorow :-) i co najawazniejsze-bedziecie razem z mezem :-) a do ukochanego Gdanska zdazysz wrocic i sie nim cieszyc :-)

ale tu pusto dziś, pewnie wszystkie korzystacie z pogody i na spacerku... my też zaraz idziemy, to znaczyjak się mloda wyśpi, bo jak jest ładna pogoda i czas już żeby wyjsć to ona se spi w najlepsze!! idę się sama wyszykować żeby jak się obudzi to szybko przewinąć, nakarmić, ubrać i na dwór!!

HEjka kobitki:-)
Miałam jakieś problemy z netem i nie mogłam neo odpalić :angry:
Andziaa wiem dlatego przygotowałam męża na przynajmniej 8 zabiegów:-) Zgodził się:-) RAz w tygodniu sobie taki relaksik zafunduję i będzie super:-)
Gosiaczek1973 Widziałam Twój profil na naszej klasie:-) I fotkę Twojej córci z mojego męza siostry synem:szok: Mateuszem:-) Widzę że świat jest malutki:-) Widziałam tez opisy do zdjęć i znalazłam tam Weronikę znacie się? Ja z Weroniką chodziłam razem do podstawówki i gimnazjum jesteśmy koleżankami już od dawien dawna:-) Ona się buduje tam kkoło Ciebie:-) Musimy się spotkać koniecznie:-)
Dziuba miłego spacerowania ja już byłam teraz dzieciaczki śpią:-)
Ide ćiwczyć 6 Waidera, dziś 8 dzień:-)

to prawda pogoda przepiekna, ja tez zaraz wybieram sie na spacerek :-) staram sie spacerowac codziennie, no chyba ze deszcz przez caly dzien leje-to wyjde gora na 20-30 min...ale teraz space r to czysta przyjemnosc :-)
tak wiec dziuba milego spacerku zycze, niech Martynka skorzysta trozke z wiosennego powietrza ;-)
malgosiunia co to jest 6 Weidera, podejrzewam ze cwiczenia, ale co konkretnie ? :-)

No tak Małagosiuna, wszystko się zgadza, moja córka chodzi z Mateuszem do klasy, a ja z Weroniką znamy się od kilku miesięcy, ostatnio bardzo często się widzimy, to właśnie z Nią byłam na tych kręglach w piątek, no i w pubie też z Nią przesiadujemy sobie, musisz wybrać się tam razem z nami któregoś piątku lub soboty, koniecznie.
Pogodę mamy piękną, a ja w domu jak zwykle zasuwam, ale zaraz skończę i idę z psem na łąkę pobiegać.

Gosiaczek1973 napewno musimy iść:-) w sobotę lub w piątek nie ma problemu:-)
Andziaa 6 Waidera- wejdź na BB w diety diety i tam jest:-) Poczytaj jak masz chęć:-)

reklama
my już po spacerku, Martynia pooddychała świeżym powietrzem, pies skorzystał, a mi nogi w tyłek wchodzą!! ale głodna jestem że szok! idę obiad szykować...

Do góry