reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witajcie.

myśle o takim domku 150m2 ... gdzieś w okolicach pruszcza np skowarcz
moje kochanie jeszcze nic nie wie o moich pomysłach:-pnarazie musze troche ochłonąć, bo moja "choroba" potrwa długo:-(przynajmniej narazie... ale z tego co widziałam to na południu, np. koło kielc jest wiele taniej mieszkanie 120 m2 kosztuje 90.000 po remoncie i wszystkim- okolice busko-zdroj,pieknie tam jest bo byłam w tych okoicach...ja nawet bym sie tam przeniosła, ale moj mężuś pewnie nie, ale też dlatego, że teściowa tu jest, która nam ostatnio zaczeła chorować:-(

uciekam sniadanko zjeść, miłego dzionka:happy2:

reklama
Hej, Cris, jeśli bierzesz pod uwagę inny rejon w Polsce to faktycznie może nie trzeba aż tyle kasy, także powodzonka w szukaniu czegoś.
Ja wstałam dziś jakaś nijaka, chyba coś mnie łapie, jakieś przeziębienie albo coś, łamie mnie w kościach i klucha w gardle, trochę katar, muszę się wykurować bo dziś w nocy Moje Kochanie wraca.
Ivi- no nieźle, niedługo pewnie będziecie już całkiem zostawać tam na noc.
Idę szykować śniadanko i budzić Natalkę, a Emilka została na noc u koleżanki, też pewnie przyjdzie niedługo.
Miłego dnia.

Cris, ja mam rodzinę w Radomiu i tez mówią że mieszkanie 50m kosztuje jakieś 60.000zł :baffled: szok normalnie, zwłaszcza że Radom to dość spore miasto!! ale cena mieszkań też jest warunkowana zarobkami, tam pensja wynosi ok.700zł i to jest norma, oczywiście to zależy od wykonywanego zawodu ale generalnie ludzie duuuużo mniej zarabiają...
ja w koncu się wyspałam, Mała budzila sie w nocy tylko na karmienie i dalej spała, wiec i ja skorzystałam!
dzis podbijamy Gaerię Bałtycką, w koncu był dzień kobiet, a my nie mamy facetów, bo Stasiu w pracy w morzu a tata też w pracy w Swinoujściu, więc same sobie prezenty pokupujemy z mamą :) na pewno Martynia na tym najlepiej skorzysta, no ale my też spróbujemy sobie coś wybrać :)

Dzien dobry Mamuski :-)

Cris wcale Ci sie nie dziwie, ze marzysz o domku, w koncu rodzinke macie juz calkiem pokazna, a i niedlugo sie jeszcze powiekszy :-) poza tym nie ma to jak swoje, zaden sasiad nie zapuka do drzwi ze skarga, ze moze dzieciaki za bardzo biegaja i sufit mu peka:wściekła/y: ja na razie to choruje na swoje mieszkanko, o domku to nawet nie smie myslec ;-) tak jak wstepnie probuje sie zorientowac sie w cenach, to czasem az szczeka ze zdziwienia mi opada jak taka przyjemnosc mieszkania na swoim jest kosztowna :-( my z Mackiem nie mamy zle, mieszkamy w mieszkaniu (108 m2) moich rodzicow, i to bez nich :-) mieszka z nami tylko moja siostra, ale w tak duzym mieszkaniu to naprawde sie mijamy, spotykamy sie tylko w kuchni ;-) wiec naprawde nie mamy na co narzekac, ale zawsze swoje to swoje :-) na razie niestety nie mamy o czym myslec, jestesmy zwyczajnie za biedni :-(

gosiaczek pewnie przegrzalas sie za bardzo podczas wczorajszych porzadkow i moze uchylilas gdzies okno i taka zgrzana Cie przewialo- to najprostsza droga do przeziebienia. Kuruj sie kochana, i szybko wypedz z siebie to chorosbko.

dziuba udanego podboju Galerii zycze :-) mam nadzieje ze wszystkie 3 upatrzycie sobie cos boskiego :-) ciesze sie ze Martynka dala Ci dzis pospac, moze tak juz bedzie coraz czesciej :-) a jak tam humorek dzisiaj ? mam nadzieje , ze super :-)

Dziewczyny pogoda jest super, moze nie ma optymistycznego slonka, ale generlanie jest naprawde cieplutko i wiaterek tez bardzo przyjemny :-) polecam dzis spacerek

ja dziś zdecydowanie w lepszym nastroju, może dlatego ze w koncu sobie pospałam, no i opcja zakupów baaaardzo pozytywnie na mnie wpływa :) rzeczywiście cieplutko dzis, nawet miałam ochotę zabrać Małą nad morze ale może być troszkę za duży wiatr na plaży... a ona jeszcze nie widziała nigdy tyle wody, mam nadzieję ze skoro uwielbia sie kąpać w wannie to i do morza będziemy wchodzić, w koncu tatuś w morzu pracuje i jest ratownikiem, a i ja uwielbiam morze i wszystko co się wiąże z plażowaniem, więc nasza córka też będzie "wodolubna" :-D

Cris swieta racja :-) cale szczescie ze marzenia nie sa opodatkowane, tym bardziej, ze tak przyjemnie jest sobie pomarzyc :-)

dziuba ciesze sie, ze dzis w lepszym nastroju :-) oj tak na pewno Martynka bedzie hydrolubna:-) skoro z rodzicow takie wodniki moczarki :-) jak wrocisz z zakupow-koniecznie pochwal sie co tam zlowilas :-)

No widzisz Dziuba, trochę więcej snu, ładniejsza pogoda i od razu lepiej, do tego zakupy, i co nam więcej do szczęścia potrzeba?? Wiedziałam że Twój wczorajszy nieciekawy nastrój to nic poważnego. Trzymaj się kochana i główka do góry.

tak sobie na swoj brzuch dzis patrze i się zastanawiam, czemu mój brzuch taki duzy... nie wyobrażam sobie gdyby miały to byc bliźniaki....moja babcia miała braci bliżniaków....masakra:happy2:

reklama
o nie, Cris, szczerze mówiąc nie zyczę Ci bliźniaków trojaczków czworaczków ani nawet pięciraczków nie życzę!! :szok: bliźniaki fajna sprawa, ale za ciężko byś miała, więc jednego slicznego dzidziusia sie spodziewamy! kiedy na usg się wybierasz? koniecznie zdaj nam relację z wizyty u ginekologa!!
no jasna sprawa ze się pochwale co za promocje dorwałam!!

Do góry