reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej hej, nie mogę was od 3 dni doczytać :-D Plotkary ;-);-);-)

WildWind - grauluję przecudnego synulka z dołeczkami w policzkach. Zdjęcia są prześliczne - na żywo pewnie do zacałowania twoje cudo :tak::-):-):-)

Gosiaczek - jej, współczuję nerwów, dobrze że to się dobrze skończyło! I nie trzeba kuć wszystkiego, bo to prawdziwy koszmar. Jako żona prawnika ;-)polecam jednak nie oszczędzanie na tych umowach, bo potem się można przejechać. Albo chociaż sprowadzajcie jakichś świadków, którzy zobaczą, że kolesie coś tam wam robią, nagrajcie kluczową rozmowę z nimi, cokolwiek, co mogłoby wam potem pomóc w dochodzeniu odszkodowania od partaczy. Teraz już sami robicie to chociaż wiecie, że dobrze będzie :tak::-) Buziaki! :-)

Domki nowe gotowe pod Gdańskiem (szeregowce) tak ok. 700 tys sprzedają - z tym że działki jakoś teraz nędzne, bo ok.200- 300 m2. A taniej jest np. w Starogardzie Gdańskim i okolicach w tamtą stronę. :happy2:

reklama
jakby wieloraczki były, to może mieszkanie od miasta dostała... ha,ha,ha,ha ale sie usmiałam jak o tym pomyslałam:-):-)może trzeba miasto sposobem brać... uwaga: wszyscy co chca dostac dom niech płodza pięcioraczki...hi,h,hi...a ile becikowego, normalnie rozpusta:-D:-D:-D

A ja po nieprzespanej:-D:-D:-D nocy...oczka mi sie kleją....
..dzis kończy sie czesc moich aukcji na allegri i na chwile obecna mam już 175 zł..hurraaa..strasznie sie ciesze..i mam juz cel,,,
DUŻE drewniane klocki - 220 sztuk ROZMIARY XL ! (324667659) - Aukcje internetowe Allegro

strasznie mi sie podobają te klocki...mam nadzieję że małej też sie spodobają:tak:

U nas jak to niedziela..ja juz po porządkach, Darek szaleje z drewnem.. i o 14 musi jechać:-(..ach... zycie...

ale wiecie co od dzis jest wiosna astronomiczna..i czuc ja w powietrzu, u nas bez slonka, ale 12 stopni na dworze...fajniutko..a rano tak slodko ptaki spiewały..czadzik.

miłego dzionka:tak:

Super te klocki drewniane co zamieściłaś linka, Martka, mam nadzieję że się uda kupić :tak: A jaki masz login na Allegro? I co sprzedajesz?

Martka super klocki!! ja też zamierzam trochę powystawiać dupereli na allegro, ale postanowiłam jak na razie nie sprzeawać ciuszków a małych Martysi, bo może uda mi sie namówić Stasia kiedyś na druga dzidzię, to wtedy sie przydadzą (chyba ze to będzie chłopiec, to kicha bo większość różowa...)

witajcie kobitki:-)
Ja dziś niewyspana do kwadratu normalnie:-) Impreza się udała do tego stopnia że o 1 w nocy jechaliśmy na impreze:-) W Gdańsku byliśmy:-) O 4 powrót a o 7 już pobudka:-( Hhhii Ale co tam raz sie żyje:-)
Trochę sobie wczoraj pofolgowąłam z moją dietką ale spaliłam na disco więc jest luzik:-) Dziś już 6 Waidera też odpękałam więc mam wolne ....
Gosiaczek no to super zgadamy się tylko gdzie się spotkamy i już:-)
Andziaa Małgorzta Lademann Przywidz tam mnie znajdziesz:-)
Martka superek klocuszki:-) I ile ich tam jest:-)
My Miochasiowi kupiliśmy wczoraj zestaw nażędzi:-) Ale fajnie się bawił:-)
Mama w boju bliźniaków nie życze nikomu i sama też bym nie chciała ich mieć:-) Z jednyjm ciężko a co dopiero z dwójką małych... Aż strach sie bać... Co do domó to nie mam pojęcia ile kosztują, wiem że działka w Przywidzu jakieś 800m to koszt ok 100 tys. zł:-/ Więc tanio nie jest... A jeszcze pięć lat temu jak budowała się moja szwagierka to za działkę 1200m dali 8 tys. Porażka...
No nic miłej niedzieli kobitki
aa Dziuba Tobie miłych zakupków:-)

no i po zakupach!! Galeria Bąłtycka zwiedzona, nie zdążyłam do wszystkich sklepów bo tak głupio wystawiac cycka na ławeczce między sklepami więc mialam 2godz żeby pochodzić po butikach; skończyło się na dwóch bluzkach z Diversa, bo niby chciałam kurtkę wiosenną-ale mam bluzę grubą, kamizelkę i katanę jeansowa, wiec bez sensu; buty wiosenne-za drogie (w Venecji 349zł, Aldo-299zł, ale wygladały jak baletki co by się miały po tyg rozpaść), bluzki z krótkim rękawkiem-hmm, albo jednolite których nie chcę bo ciągle w jednolitych chodzę, albo z aplikacjami i wzorkami, w których wyglądalam jak gorąca piętnastka :baffled: miały być też spodnie, ale jeszcze jestem za gruba żeby inwestować w jeansy, najpierw trzeba osiagnąć rozmiar 27!! no i w iversie jedynie dwie bluzki z przeceny kupiłam, 50zł wydane :)
ale moja córka to normalnie rośnie wielki zakupowicz, przez 2godz chodzenia po Galerii non stop nie spała, leżała spokojnie i wpatrywala się w światełka i kolorowe wystawy sklepowe!! grzeczniutka chociaż raz! :happy2::laugh2:

Hej Dziewczynki :-)
dzis byla taka piekna pogoda, wiosna czuc bylo zewszad ze nie moglismy sie z Mackiem oprzec i prawie pol dnia lazilismy po dworku :-) po 12 wyszlismy z domku, a zladowalismy dopiero po 16, pozniej robilismy obiadek ( dobry byl ), zjedlismy, chwila odpoczynku, sprzatanko po obiedzie i tak oto jestem :-)
martka klocki super :-) pewnie Mala miala radoche :-)
malgosiunia oj to pobalowaliscie skoro w Gdansku zladowaliscie, a gdzie sie bawiliscie w Gda ?? :-) ciesze sie ze urodzinowa imprezka meza sie udala, no i dobrze ze pofolgowalas z jedzonkiem, skoro bylo pyszne po co sie meczyc, tym bardziej ze jak sie zasmakuje dobrego zarelka to i humorek lepszy :-) niestety wpisujac w nasza klase dane ktore podalas nie moge Cie znalezc, wyskakuje ze nie ma takiej osoby :-( spr te dane i wyslij prawidlowe :-)
dziuba dobrze ze chociaz 2 bluzeczki kupilas :-) chociaz cos zawsze wplywa korzystnie na nastroj. A w tej Galerii to wg mnie gowno jest, milion sklepow, a tak naprawde jak chcesz znalezc cos dla siebie, to albo jak w wypadku butow-za drogo, albo zwyczajnie nie do konca Ci lezy :baffled: ja to kocham lumpeksy, oczywiscie nie mozna sie nastawiac na zakupy w nich, bo nie zawsze uda sie cos dostac, ale jak juz sie cos znajdzie to naprawde jest bardzo oryginalne a przy tym strasznie tanie :-) zreszta jak sie dobrze szuka, to prawie zawsze sie choc 1 rzecz wyszuka :-) a Martynka prawdziwa kobietka-jak zakupki przyczyniaja sie do tego ze taka grzeczna :-) moze liczyla na jakis prezencik, wlasnie kupilas cos Malej ?;-)

Andziaa to może wpisz Małgorzata Teske, Przywidz:-) Nie wiem czemu nie możesz mnie znaleźć, dziwne...
A bawiliśmy sie w Parlamencie:-)
Mój M oznajmił mi że moge sobie zafundować masarze antycellitisowe:-) Super bo mam strasznie dużo skórki pomarańczowej po ciązy i dobrze by było sie jej pozbyć:-) mam nadzieję że pomogą:-)
Ja oglądam sobie taniec z gwiazdami i klikam trochę do wass, ale widzę że chyba wszzytskie juz spicie:-)
Dobranoc i miłych snów kochane do juterka...

reklama
małgosinia: ja też nie mogłam Cie znależć:-(to super, że mężuś masaże Tobie funduje:tak:

a ja dziś w domku, bo mały miał przedwczora gorączke i wolałam sie wstrzymać z wychodzeniem. meżuś w szkole był. a jutro już cały dzień razem-jak fajnie, troche posprzątamy, pójdziemy na spacer a we wtorek szafy nam składaja:happy2::happy2:a potem bede robić porządki, porządki, porządki w szafkach, bo ostatnio sobie odpuściłam:-(

martka: my ricie na 2 urodziny kupimy takie klocki i moze rowerek:-Djak możesz to podaj nick na allegro:happy2:

agnieszko...gdzie sie podziewasz??:confused::confused::confused:
dobra mężus mi kolacyjke do łóżka robi więc zaraz będę jadła...mniam, mniam ale jestem głodna:sorry2::sorry2:

Do góry