reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Mama w boju to miłych przygotowań dla nadchodzącej dzidzi:-)
Dziuba127 Wojtuś też tak patrzał na lampę:-D Wszędzie gdzie tylko nie weszliśy od razu lampa:-) Z tą castoramą dobre:-D:-D

reklama
he, he, he... ja też nienormalna jestem:-Dbo nie pomyślałam ani młotek ani śrubokręt...tylko niebieska lampa:baffled::confused:
ze wszystkich testów wynika,ze należe do tych 2%....

u nas teraz odpoczynek dzieci śpią i mężusia z nimi wysłałam:happy2:a ja sie "testuje"

byliśmy na spacerku z Martyną i przy okazji weszliśmy do Galerii Bałtyckiej do drogerii, a w Aldo taaaaka super torebka ze szok!! 239zl kosztuje, ale przepiękna, taka w paski, optymistyczna, wiosenna!! cholera kasy teraz nie ma, ale chyba wyskrobię resztki oszczędności!! zachorowałam na nią że szok!! kurna, umrę z głodu, ale za to pochowają mnie w zarąbistej torebce!! :-D

byliśmy na spacerku z Martyną i przy okazji weszliśmy do Galerii Bałtyckiej do drogerii, a w Aldo taaaaka super torebka ze szok!! 239zl kosztuje, ale przepiękna, taka w paski, optymistyczna, wiosenna!! cholera kasy teraz nie ma, ale chyba wyskrobię resztki oszczędności!! zachorowałam na nią że szok!! kurna, umrę z głodu, ale za to pochowają mnie w zarąbistej torebce!! :-D
Dziuba no to ładnie:-) Ja za takie pieniądze w życiu sobie torebki nie kupiłam poprostu mi szkoda:-( Buty to i owszem ale torebki never:-D
Dobra dziewczyny ja spadam bo już dupa mi się przykleiła do krzesła:-) Miłego klikania i do usłyszenia , tylko błagam nie piszcie zbyt wiele bo nie nadrobię hahah:-)

Cześć dziewczyny!
Jestem Aneta i mieszkam wPucku:) mam dwójke dzieciaczków, Wiktorie 6 lat i Dareczka 10 miesiecy.Wpadam tu od czasu do czasu na wątek niemowlaki z maja 2007, bo na stałe to jestem na polkach:) tak sobie przeglądałam to forum i znalazłam wasz wątek, super:) pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki

dziuba a co tam nie żałuj sobie, kup torebeczke i pochwal sie nią oczywiście :-D
anetka82 witaj i pisz częściej :-)

Ja mam dziś super lenia, nic nie robie no poza tym że 3 pełne pralki ciuszków na bebika wyprałam...

minka, bardzo dobrze że masz taki dzień!! leniu**** teraz, póki możesz, potem, uwierz mi, nie dasz rady odpocząć!! Martka też dziś mówiła że nic nie robi, ja też marzę o takim dniu... pewnie nastąpi to nie prędko, ale zawsze można pomarzyć...
utro Stasiu wyjeżdża do pracy na tydzien, w końcu będę miala czas na spotkania z kolezankami, ploty, plotki, ploteczki!! no i obiecuję, ze w ten tydzien napiszę rozdział pracy mgr!! :baffled:

Hej Dziewczyny :-)
anetka82 witam imienniczke :-) tak jak juz napisala minka -zagladaj do nas czesciej ;-)
minka pewnie leniu**** leniu**** :-) choc 3 pralki - to wcale nie takie blogie lenistwo, zawsze cos jednak zrobilas :-) czasem len jest potrzebny
dziuba biedna zapracowana :-( dla pocieszenia kup sobie torebke :-) jak juz dokonas z tego wspanialego zakupu koniecznie zrob zdj i wklej nam to cudo :-) Stasiu wyjezdza-hmm....bedziesz miala wiecej czasu tylko dla siebie :-) oczywiscie trzymam kciuki za prace mgr, tylko sie nie przemeczaj :-) i na ploty koniecznie zagospddaruj czas :-)

witam wieczorowa pora:-)
my dziś zrobiliśmy wiecej niż w palnach było...."zrobilismy"...ładnie brzmi, ale większość to mój mężus zrobił:tak:teraz oglada meczyk i piwko...pelen relaks:-D
w piątek małe malowanie i koniec;-)gechenna się zacznie jak ja będę musiała wszystko układać, układać, układać:baffled:i jeszcze raz układać...napewno sobie nie poleniu****e:dry:
ale mam dzis apetyt:szok::szok:ho,ho,ho za niedługo się zacznie:happy2:

reklama
Cris malenstwo zaczyna sie juz domagac jedzonka ;-) ciesze sie ze udalo Wam sie zrobic wiecej niz przewidywaliscie, i nic dziwnego ze mezus robil wiecej, po pierwsze to przez facet, a po drugie ma zonke w stanie blogoslawionym :-) Tylko sie zbytnio nie przemeczaj, duzo odpoczywaj :-) a teraz smigaj do meza, i niech Ci masaz stopek zrobi :-) ja zawsze mojemu klade nogi na kolana jak cos oglada :-) dziala... :-)

Do góry