reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dziuba tam jest napisane w tej diecie że wolono jeść mięso własnie albo indyk albo kurczak:-) Zapraszam będzie mi raźniej:-) Super że się wyspałaś:-)
Andziaa impreza się udała ale to dopiero był jej zalążek bo w sumie to w sobotę będzie taka prawdziwa bibka:-) Wczoraj były ciasteczka i różności i alkohol a ja nic nie zjadlam i nic nie wypiłam i estem z siebie bardzo dumna:-D W sobotę będzie gorzej ale dam radę:-)
A jak Twoja córcia kopie??
WildWild musi się nacieszyć swoim synkiem:-) Napewno zajrzy niebawem do nas:-)

reklama
witajcie

ja w tych dniach za dużo nie będę się udzielać, bo 11 szafe nam beda montować, więc my od dziś zaczynamy przygotowania... trzeba przedpokoj odmalować:baffled:dobrze, że mój mężuś wolne ma:happy2:

dobra uciekam:sorry2:
miłego dzionka wam życze:tak:dziś nawet ładne słoneczko jest:cool2::cool2:

ale miałam właśnie afere!! Mała krzyczala non stop przez 15min, dosłownie darła się tak, że aż mnie uszy bola!! wzięłam ją do lampy w dużym pokoju, bo moja córka taka mądra że wpatruje się w lampy wiszące z sufitu, dosłownie tak ja fascynują że się wyrywa bo by chciała do lampy, śmieje się i gaworzy, normalnie rozmawia z lampą!! dosłownie jak w obrazek wpatrzona, a jak chodzę dookola pokoju to obraca główkę żeby ciągle się patrzeć na lampę!! ciekawe co będzie jak ją zabiorę do Castoramy na dział z oświetleniem, oczopląsu dostanie Mala!!!! :-D

Dziuba :-D:-D U mnie to samo było - efekt : pierwsze słowo "mama", drugie "lampa" :-D

Mama w boju - powodzenia z malowaniem i szafą :happy2:

hmm, co w tych lampach jest takiego że wzbudzają aż taki podziw??!! moja Mała na razie 7tyg ma i tylko reaguje na lampę i obraz z Bozią, bo wisi u rodziców w pokoju, a że to kolorowe więc ciekawe!

witam.

słonko i zimnica...ach....

powodzenia w odchudzaniu babeczki:tak:

Dziuba
hehehe..niezła jest mała..... ale dzieci lubia lampy, Michalina uwielbiała jak sie gasiło i zapalalo.

A ja mam dzień z cyklu...."gdyby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce"

Martka, bardzo dobrze że masz taki dzień, czasem można sobie pozwolić na leniuchowanie całodniowe!!
P.S. Martka jak sie robi taki ciąg zdjęć?? ja to taki anty-komputerowiec... to jakiś program trzeba mieć specjalny żeby je połączyć??

dziuba..
ja robie w Photoshopie:).... wycinam po kawalku z kazdego zdjęcia i na nastepnej "kartce" je przekładam..potem w paincie obcinam i dorysowuje ramkę:)
Jak nie chce Ci sie robic...to wyslij mi kilka fotek, z chęcią Ci zrobię :) martapkr@wp.pl

Michalina właśnie sama odkręciła wielki Domestos i wlała mi cały do kibelka......muszla lśni, ale smierdzi strasznie...jak ona go zdjęła z półki i odkręciła to ja nie wiem:baffled:

reklama
hmm, no dobra, czerwony zgadza się, ale srubokręt... jestem nienormalna!! :baffled::baffled:

cholera, ja mam ACD See i albo w tym programie nie da sie tego zrobić albo jestem aż tak nieumiejętna!! wyślę Ci jednak te zdjęcia, ale troszke pote bo Mała sie obudziła, pora karmienia i śmigamy na spacerek!!

miłego dnia Dziewczynki :*

Do góry