reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

anetka82
witamy...ja z Połczyna, od niedawna i juz niedługo mam nadzieję ))))))

Dziuba
niezła cena tej torebki..... szok...ja nie kupiłabym takiej drogiej niiiigdy..no chyba ze bym spała na kasie..jakos nie umiem wydawac rtyle kasy na rzeczy..a moze dla tego ze nie nosze torebek hehehheee

A mu jutro do lekarza:(((
mloda tak zaczeła kaszleć, ze jak ja połozyłam spac zarzygała mi całe łóżeczko i siebie...ma jakis mokrawy ten kaszel...nie mam pojęcia, pierwszy raz tak kaszle..w ogóle pierwszy raz kaszle.:baffled::baffled::baffled:

ide się wykompać i kłade sie spać do małej do pokoju bo boje sie że znów zacznie wymiotować..jak ma czym jeszcze:baffled:

miłego wieczorku

reklama
witam wszystkich :)
ja znowu niewyspana, od 3.00 nie śpimy :/ Stasiu właśnie wyszedł do pracy, ma półtora tygodnia wolnego :-D
kurcze, teraz jak trzeba wstawać i wyjść z psem to Mała już oczy przymknięte i próbuje sypiać... a ja dupa, muszę wstać i iść w to zimno z psina na siku...

A ja mam od wczoraj horror, muszę się Wam wypłakać, wczoraj moi panowie założyli nam wannę, umywalkę w górnej łazience, baterie zamontowali i tylko kibelka brakuje, radośc ogromna bo od 10 lat nie mieliśmy wanny, naszykowałam więc świeczki, różne pachnidełka do kąpieli i zaczęłam napuszczać wodę, wykąpała się najpierw Natalka a potem ja w tej wodzie tylko dolałam sobie więcej, wszystko super, po skończonej kąpieli gdy zaczęłam spuszczać wodę z wanny Natalia z dołu krzyczy że pełno wody w łazience, szybko zbiegłam a mi ze ścian na dole w łazience spomiędzy kafli sika woda!!!!!!!szybko zatkałam korkiem wannę, okazało się że tam biegną rury które odprowadzają wodę z góórnej łazienki i jedna rura miała otwór na podłączenie spływu z pralki, która miała być na dole, ale to plany poprzedniego właśiciela domu, my mamy pralnię u góry, i ten otwór w rurze był po prostu zasłonięty tylko klejem od kafli, bez żadnego korka oczywiście doszliśmy do tego po skuciu kafli w dolnej łazience, Jezuu, ta łazienka nawet roku nie ma, ale to nic, najlepsze że po zatkaniu tej dziury korkiem, zaczęłam spuszczać znowu wodę z wanny z myślą już że teraz będzie wszystko ok, woda sobie poleci, a tu dupa, zleciało tylko troszkę wody i nagle przestało, i teraz mamy zagadkę czy ta rura jest zatkana np, tym klejem czy po prostu jest nigdzie nie podpięta jeśli ta druga opcja to czeka nas rozwalanie pół domu, zrywanie posadzki i takie tam, buuuuuuuuu.

Teraz mój Robert pojechał do sklepu kupić taką spiralę którą wsadzi w ten otwór w rurze i się okaże, czy jest tylko zapchana czy czeka nas jeszcze większy horror, normalnie wszystko mnie już boli jestem tak załamana że szok.

Anetko - a ja mam nadzieję niedługo z Leśniewa :tak::tak::-):-) witaj :))

Gosiaczku - :szok::szok::szok: mogę Ci tylko współczuć i trzymać kciuki że szybko się z tym uporacie... :-:)-(

Martka - biedna Misia :( a jak po nocy?

buziaki dla niewymienionych, ale muszę wracać do pracy...

o cholera, gosiaczek, ciężka sprawa!! a ci robotnicy Was to nie wiedzieli o tym że rura jest otwarta, przecież mogli Wam powiedzieć i się chociaż zapytać co mają z nią zrobić!! oby się okazało ze to ta lepsza wersja wydarzeń, lepiej robić od nowa łazienkę niż burzyć pół domu!!

a w ogóle to wczoraj wieczorem poszłam w ramach spaceru z psem do GAlerii Bałtyckiej z całym plikiem oszczędności zeby je zostawić w kasie jednego ze sklepów, a tu niespodzianka! wchodzę do Aldo i obniżka!! :-D za torebeczkę zapłaciłam 159zł!! i tak dużo, ale to zawsze lepiej niż 239zł!! za resztę chcialam sobie jakąś bluzkę w Reserved zafundować, ale że Kora czekała przed Galeria to żal mi się psiaka zrobiło, zmarzłaby biedna... więc wracałam dunie z Galerii, że mam nową wiosenną wesołą torebeczkę, a dziś kurna co? dupa! snieg ada, wiatr taki że cholera no i zima w pełni!! :confused:

Dziuba, super optymistyczna torebeczka!!! A wiosna przyjdzie zanim się obejrzysz :-)

Martka i jak Misia? :confused:

Gosiaczek, o rany:shocked2:, współczuję:-(! Jak będzie coś wiadomo to pisz co i jak :tak: Trzymam kciuki żeby to zapchana rura była tylko :tak:

Czekam jeszcze na Roberta, modlę się żeby to tylko zapchana rura była i żeby udało się ją odepchać, a ekipa która nam robiła tą dolną łazienkę to dosłownie partacze i oszuści to było ponad rok temu ie dość że oszukali nas na spore pieniądze to jeszcze jak widać spieprzyli na maxa, przestrzegam Was żebyście przypadkiem nie zatrudniały ekipy której szef jest z Miszewka i na imię ma Marek, Jego pracownicy po prostu wiedzieli że na tamten czas nie będzie robiona górna łazienka, z braku kasy oczywiście na wszystko. więc mieli to w dupie, i dziurę zamiast zaślepić korkiem, po prostu zakryli klejem do kafli i już, teraz modlę się żeby to dało się odetkać, kurcze, normalnie załamka totalna.Jeszcze żeby była ta rura podłączona do kanalizy, bo jak nie........nie wiem, nic już nie wiem, dlaczego zawsze musi być tak pod górkę!!!!!?????A miało być już tak pięknie.........

reklama
dziuba super optymistyczna torebka ;-) Bardzo mi się podoba i fajnie, ze załapałaś się na tą promocję :-)
U nas dzisiaj szron na samochodach ale słonce przepiekne.

Gosiaczku, współczuje... aj wiem co to znaczy. Sama przezywam horrory z łazienką... cieknie wszedzie tam gdzie to mozliwe..

Do góry