reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

małgosiunia, wiem co to dieta kopenhaska, u mnie koleżanka na uczelni schudła 9kilo w 2tygodnie :szok: ale to chyba trzeba befsztyki takie z wołowiny a nie kurczaka!!
tylko po tym trzeba uważać na siebie, moja kumpela do tej pory bardzo się pilnuje i wielu produktów nie je, ale dieta owszem, działa, ja jak przestanę karmić Martynę też wypróbuję, o ile nie uda mi sie do tego czasu siagnąć wymarzonych 52kg :confused:

reklama
ja też yłam na kopenhaskiej..i dwa razy w ciagu 13 dni diety był kurczak o ile dobrze pamieta,:)

Malgosiunia
ja uwielbiam mielone z rybki:)

a oto nasza pierdułka dzisiaj...u niej jak mówie że lata jak szalona, to nie przesadzam hehehehe

latam, fruwa..pełen serwis:-D:-D:-D

1054800.jpg

1054811.jpg

ale słonko po oczach świeci:cool2::cool2::cool2:

1054787.jpg

1054786.jpg

Martka faktycznie fruwa:-D Bekowe foty:-D
mama w boju Ty narazie możesz zapomnieć o diecie hihi to fakt:-)
Dziuba127 ja mam taką że kurczaka można gotowanego ja innego mięsa nie tknę:-(

martka cora fajowa :-) pewnie mnostwo smiechu macie z Wasza malenka :-)
mama w boju Ty teraz nie mysl o dietach, tylko zdrowo sie odzywiaj by ta fasolka w brzuszku dorodna byla- w zasadzie to dobrze nam, nie musimy myslec, baa nawet mamy przyzwolenie na jedzonko ;-) fajowe to jest, jeszcze wszyscy patrza czy oby na pewno wcinasz ;-) i gratuluja Ci dodtakowych kg :-)

a propo diet , kopenhaskiej takze, sa fajne, daja efekty, ale na chwile, pozniej trzeba sie bardzo pilnowac. Co z tego ze schudniesz nawet do 9 kg, jak po skonczonej diecie mozesz przybrac 2 razy tyle :-( nie chce zniechecac, ale efekty jo-jo w tych wszystkich dietach "cud" to normalka-moja mama jest tego swietnym przykldem :-(
dziuba widze ze ta Twoja wymarzona waga coraz nizsza, jeszcze niedawno mowilas o wymarzonych 55kg teraz juz jest 52 kg:szok:.. ojej jak tak dalej pojdzie to obawiam sie ze nam znikniesz :-(

Andziaa u mnie to w sumie nie jest dieta tylko zmiana przyzwyczajeń:-) Poprostu trzeba się zdrowo odrzywiać i tyle:-) A ta dieta pomoże mi w ulepszeniu mojej przemiany materii bo z nią u mnie kiepssko:-( A efekt jo-jo mi nie grozi bo kończę z niezdrowym odrzywianiem:-)
Uciekam Swiętować urodzinki z mężem.
Mówię wszystkim dobranoc:biggrin2:

Widzę że wszystkie wczoraj spac szybko poszłyście:-)
Ja już od 4 na nogach bo sprzątałam po urodzinkach:-( Nie chciało mi sie ale cóż nikt za mnie tego nie zrobi a teraz mam spokuj:-)
Dzieciaki dziś grzeczne są:-) Wojtas własnie sie obudził:-) Michał bawi sie więc puki co jest grzeczny, zobaczymy jak długo... hihi

Małgosiunia, to ja jak dołączę to też będę na kurczaku albo ewentualnie indyku, wołowina niedobra i droga i ma pełno żyłek że jak sie patrzy to się już odechciewa!!
a my dziś super nocke mieliśmy, czytałam Małej bajke wieczorem, to znaczy 3bajki... Stasiu zasnął przy pierwszej, Mala pod koniec też pierwszej ale potem się obudziła i musiałam jeszcze jedna przeczytać... no i nie wiem przez to co sie dział w M jak mój serial!!

Dzien dobry Dziewczyny ;-)

widze ze nastawilyscie sie na te diete :-) zycze sukcesow, a pozniej jak najmniej skutkow ubocznych :-)
dziuba ciesze sie ze mialas super nocke
malgosiunia biedaczysko, od switu juz same obowiazki, mam nadzieje ze urodzinki sie udaly, a mezowi spodobal sie prezencik :-)

reklama
andziaa, rzeczywiście obniżyłam sobie próg wagowy, bo kurcze oglądałam zdjęcia ze studniówki wczoraj i tam taka piękna zgrabna byłam, a teraz w porównaniu do tych zdjęć wyglądam jak klops, mimo że już tyle schudłam!! w sumie przed ciążą też dużo przytyłam, dlatego teraz trzea zacząć dbać o siebie porządnie!!
kurcze, suwaczki gdzieś mi wcięła!!

a Ania to chyba już o nas zapomniała...

Do góry