reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hejka kobitki:-)
Andziaa susper że dobrze się cuzjesz:-)
MAma w boju imiona naprawdę łądne:-)
Kasiu Tobie dużo zdrówka i wyspania życzę:-)
Ja już połowach kupiłam M koszulkę wodę toaletową i skarpetki:-D:-D Więc mam już problem z głowy:-)
Właśnie jadłam obiad z mojej diety:-) Nawet powiem wam że smaczne:-) A oto on:

hihi wszystkim co jedza obiadek smacznego:-)

reklama
mama w boju gratuluje 3 maluszka, sama bede tez miec 3 w domu niebawem, tylko u nas olbrzymia róznica wieku :-( i każde z naszych dzieci to właściwie jak jedynaki, a u Was będzie na pewno łatwiej pod tym względem :-D
andziaa ja tez kupowalam ciuszki na allegro i byłam zadowolona... w piatek byliśmy w Teatrze i musiałam sobie coś na szybcika kupić wiec tunika wyszła mi 69zl w Orsey'u a spodnie czarne z materiałem na brzuch 79zl w Matercare polecam sklep właśnie w Klifie aktualnie jest wyprzedaz spodni ciążowych ;-)
ja od kilku lat farbowałam włosy na czarno, ewentalnie oberżyna i było oki, teraz od kilku miesiecy nie farbuje, ale przed porodem koniecznie, tym razem ide do fryzjera aby nie miec niespodzianki z kolorkiem :-)
Piszecie o okresie ja byłam szczęśliwa i to mega, bo ja dostałam 1 jak moje dziecie miało 10m-cy :-) wiec prawie 2 lata bez ;-)

No hej, ja znowu wpadłam tutaj na chwilkę, żeby się pochwalić że robię dziś pierwszy raz kotlety mielone z rybki, kupiłam wczoraj pangę mrożoną w filetach, właśnie zmieliłam i zobaczymy co z tego wyjdzie.
A co do remontu, to teraz tylko łazienkę robimy.
Czekamy na lepszą pogodę i potem na zewnątrz kafelki na tarasach, balkonie, balustrada na balkonie, postawimy może garaż, zrobimy płot i kostkę brukową, takie mamy plany a co i jak będzie to wielki znak zapytania.
Idę do obiadku. Pa

Na obiadek miałam kurczaka gotowanego z sałata z cytryną:-) Jestem na diecie i to właśnie był mój obiadek:-)
Gosiaczek to sporo macie planów powodzenia życzę:-) Czy Ty mieszkasz na Nowym osiedlu tym na górce czy raczej gdzie indziej??

małgosiunia: co to za wynalazek??!!??

mamo w boju, ja całą ciążę przechodziłam w spodniach z H&M, naprawdę polecam, co prawda na tydzień przed rozwiazaniem zrobiła się wielka dziura w kroku, czyt. przetarły się, no i cena 139zł, ale poszłam reklamować do h&M i od razu zwrot kasy dostałam!!
a bluzki ja też w H&m kupiłam chyba 3, takie zwykłe ale dłuższe, tuniki można powiedzieć, ze teraz też moge w nich chodzić... tzn jedna sie rozciągnęła, a reszta w porządku... termin będzie pewnie jakoś na październik/listopad, więc masz rację, jeszcze jakieś sweterki albo bluzę, ale na allegro są takie fajne sweterki-kangurki, taka pani sprzedaje tylko ciążowe ciuszki, jak znajdę to wyślę linka!

andziaa, mieszkamy z moimi rodzicami, ale tata pracuje w Świnoujściu i przyjeżdża do domu na weekendy, więc praktycznie tylko z mamą jesteśmy... fatycznie, bez may nie dałabym rady, bardzo mi pomaga w praniu, prasowaniu itp., chociaz czasem chcielibyśmy być sami..

reklama
Do góry