reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

narazie, jest jakos bezobjawowo, nic.... mam nadzieję, że tak zostanie:-)a jauż wiem, dlaczego mężuś się domyślił, bo jakoś tydz emu zjadłam, takie małe rolmopsy mojej teściowej, potem deser galaretke z bita smietaną, a po 5 min pół princessy czekoladowej:baffled::baffled:a ja nigdy takich mixów nie robie;-)
dobra uciekam obiadek robić

reklama
Cris, super że rodzinka zadowolona z niespodzianki!!

ja bym kolejne dziecko chciała tak za 3lata, żeby Martynka poszła juz do przedszkola, wtedy będę miała czas na wychowanie drugiego (chyba ze nie będziemy mieć kasy i warunków żeby spbie dzidzię zafundować, chociaż nawet nie wiem czy Stasiu się zgodzi na drugie dziecko, na razie ma dosyć po pierwszym pordzie!! :-D fafeci, miękną od razu!! no i chyba ze wcześniej przytrafi nam się taka niespodzianka jak mamie w boju!)

ja dziś okres dostałam, jakoś wcześnie, ale dzwoniłam do ginekolog mojej i mowiła że nie ma sie czym przejmować, nie ma że wcześnie, normalnie... ale straaaaasznie dziwne uczucie, po tylu miesiącach!! brzuchol mnie boli, znowu będę zdychać!!

dziuba wspolczuje :-( kurcze jak ja nie cierpie tego krwistego swinstwa:baffled: na szczescie mam jeszcz przed soba troche czasu by od niego odpoczac :-) to naprawde wielki + ciazy - brak okresu :-)
Cris to rzeczywiscie mieszanka wybuchowa z tego jedzonka :-) dobrze ze czujesz sie dobrze. A jak bylo w poprzednich ciazach-odczuwalas mdlosci ?

w 1ciązy miałam male mdlosci, ale potem wieeeeelkiego lenia, w 2 takie mdłości, że prawie 3 miesiace nie byłam w stanie cokolwiek zjeść, ciekawe jak teraz bedzie:confused::confused:
no jak sobie pomyśle o braku okresu, to az sie usmiecham:-D

ale jaja!! ale macie zimę dziewczyny w Przywidzu!! u nas piękna pogoda, słońce świeci, wiatr się już uspokoił, idziemy dziś w ramach spaceru wyrobić Martynie książeczkę zdrowia, bo ma już PESEL więc powinna mieć, ostatnio pani pediatra mówila dlaczego jeszcze nie mamy, wiec lepiej wyrobić, bo jak by się coś działo...
i może do spółdzielni naszej mieszkaniowej, bo ponoć mieszkania budują niedaleko, warto sie zainteresować, co by nie mieszkać wiecznie z rodzicami!!

mamo w boju miejmy nadzieje ze w tej ciazy mdlosci w ogole Cie omina. Az mnie zdziwilo, ze w jednej ciazy mialas nudnosci w 2 nie :-) myslalam ze jak juz raz sie nie ma to przy kolejnych tez nie :-) moja mama tak miala... jak widac roznie bywa
dziuba mieszkacie z rodzicami ? Twoimi czy Stasia ?...jesli moge spytac oczywiscie. To pewnie masz tez spora pomoc ze strony dziadkow....

a moja Antosia od wczoraj znow jakos malo ruchliwa jest :-( kurcze martwi mnie to, choc mam nadzieje ze nie ma ku temu powodow, i ze wszystko jest w normie.

a ja właśnie po allegro buszuje, bo ciażowe rzeczy musze kupic:baffled:przedewszystkim jakies bluzki i sweterki,bo przedemną wosna i lato:dry: może ma ktoś jakieś do sprzedania??

a tak w ogóle mamy wybrane imiona:-)dziewczynka klara a chłopiec daniel badz antoś(moj maz takie chce i pewnie takie bedzie).....:cool2:

Bry....

a u nas słonko i zero sniegu:)

wczoraj byłyśmy u mojej ciotki w Gdyni...mała nasalała sie za szczeniakami....czterem slicznymi pyskami:)..... do oddania, jakby ktos chciał psiaka dać znac:-D:-D:-D

naczytałam sie i juz nic nie pamietam..klikacie jak szalone:)

a propos naszej klasy... wpiszcie Marta i Połczyno i wyskocze tylko ja:)..czekam na zaproszenia:)

któraś z was narzekała na urzędy.......zapraszam do Pucka, tu urzędnicy siedzą i czekają na petentów z niecierpliwością...:)))))))))

co do farbowania włosów, to ja robie to baaaardzo rzadko...ostatnio zafarbowałam na jasno (jestem srednia blondynką ) farba za 40zł..miał byc beżowy jasny blond, a mam na głowie żółtko z jajka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

w niedzielę wziełam sie za siebie w wystawiłam 13 aukcji..uffff.. jeszcze z 6 z butami po małej i kupę letnich ciuszków...a i wózek....

miłego dzionka

reklama
Do góry