reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
ja sobie farbuję włosy sama od 15 roku życia i naprawdę miałam wszystkie kolory świata na głowie, w dowodzie mam p;latynowy blond (naprawdę białe!!), były też czerwone, różowe nawet przez krótki czas, wszystkie odcienie brązu, a teraz od jaiegoś czasu czarne, no i jakieś się niereformowalne zrobiły, bo końce mogę farbować najcięższym utleniaczem i i tak nie działa na nie... a mam taaaaką ochotę na krótszą fryzurkę... ale Stasiu mi mnie udusił gdybym obcięła!! zresztą teraz do czasu ślubu chcę zapuszczać, a jak coś to potem może się odważę (wtedy będę mogła obciąć i mnie nie zostawi, bo juz zaobrączkowani będziemy!! :-D)

Dziuba, co ty się Stasia boisz ;-) Ścinaj jak masz ochotę :tak::-) A Staś na pewno jak zobaczy sexi mamę w krótkich włosach to mu się na 100% spodobasz :tak:

A z czarnymi najgorzej - koleżanka też tak miała, tylko odrosty jej się farbowały, a te czarne nic, w końcu u fryzjera przefarbowała i gites.
Ja też z tych co miała wszystko na głowie, tylko czarnego nie :-D Pamiętam że jak miałam niebieskie w liceum i była wizyta z kuratorium to mi się wychowawczyni kazała "nie rzucać w oczy" :-D:-D

Dzien dobry kobietki :-)

dziuba wnioskuje ze ten cudowny kolor nie przyniosl rownie oszalamiajacego efektu, co jego nazwa ?? :-( moze rzeczywiscie powinnas sie udac za rada kasi_z do fryzjera, a jak nie chcesz drogo placic to moja siostra jest poczatkujaca fryzjerka, wiec moze u niej :-) poza tym moze z Twoim kolorkiem nie jest jeszcze tak zle, zobacz po 2-3 myciach:-) pewnie nabierze calkiem innego kolorku-na pewno zniknie czerwonawy przedzialek :-) co do krotszej fryzurki-mysle ze fajnie by Ci bylo :-) szkoda ze ten Twoj Stas taki uparty, ale masz racje nie rob burzy przed weselem, pozniej to juz sama swawola, samowola :-)
AbEja fajniutkie zdjecia - Mala jest sliczna :-)
gosiaczek a kiedy bedziesz miala finito z tym remontem?
mama w boju kiedy pierwsza wizyta u gina ? :-) wypoczeliscie u tesciowej ? nie przejmuj sie tymi ubraniami, ja czesto tak mam , ze w czyms fatalnie sie czuje, a za 2 dni wydaje mi sie ze wszystko lezy doskonale :-) moze to pierwsze hustaweczki nastrojow-tylko takich wewnetrznych :-) a jak w ogole tesciowa zareagowala na te weilkanocna nowine ?:happy2:

dziuba zapomnialam dopisac we wczesniejszym poscie- podobno czarna farba Pallete(czy jak to tam sie pisze :-) ) jest cholernie mocna i trwala. Pozniej sa problemy z zejsciem z koloru, ale chyba jak decydujesz sie na czern, to syzbko nie masz zamiaru z niej zrezygnowac. Moja siostra ma tez czarne wlosy , tzn farbuje na czarno i wiem, ze u niej Pallete, tak samo zreszta jak u mojej mamy dobrze sie spisuje :-)

ja kupilam tą Loreal co Peneloe Cruz reklamowala...
a zawsze uzywalam Garniera bo jest najmniej szkodliwy...
ee tam, za jakiś czas znowu pofarbuję :-D to chyba moje uzależnienie!!
idę do wanny, bo zaraz Małą trzeba będzie karmić, znowu nie będzie mi spać cały dzień!!

witajjcie:-)
andzia: teściowa sie ucieszyła, a myslałam że gorzej zareaguje, moi rordzice również się ucieszyli, mama napisała mi, że mi zazdrości, że ja już 3 dziecko bede miałaa ona tylko jedno. z resztą jak to chrzestny mojej córci powiedział, jak mu powiedziałam, że chyba za wcześnie...on na to a co, ile chcesz czekać??aż dzieci odchowasz, dopiero trzecie i znów w pieluchach sie babrać??:-D(wspomnę, że my z mężem zawsze chcielisy mieć 4 dzieci:-D)i co niby kawaler, a tu taka odpowiedź:-)
do gin wybiore się około 12 tyg, bo w sumie jesli wszystko jest ok to wcześniej nie ma potrzeby.

a co do farowania... to ja nigdy jeszcze nie farbowałam, bo mi żal mojego naturalnego koloru. potem babrac się z tym wszystkim, odrosty znowu farbowanie, to nie dla mnie, może jak zacznę siwieć, to pomyśle o farbowaniu??

no, a ja jutro na zakupy się wybieram, uszę odpowiedni stanik kupić, bo już mam deficyt...i niestety bede musiała drogi sklep odwiedźić ...wrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:

mała ma właśnie maseczkę na włosach z serka...który z chleba ściągneła:angry:

dobra uciekam obiadek robić:tak:

abeja: śliczną masz córcie:tak:

Cześć Kobitki:-)
Mama w boju to się bardzo cieszę że wszyscy zadowoleni z waszej niespodzianki:-) IO najważniejsze że Ty sie dobrze czujesz:-)
Andzia Michał dziś trochę spokojniejszy ale nie wiem jak długo to potrwa...
Gosiaczek u mnie też zima hahaha a oto co zastałam przed domem:

Więc nie ściemniamy tylko naoprawdę zimę mamy w Przywidzu:-)
Mój M ma dziś urodzinki i chyba muszę się na wiochę wybrać i coś mu kupić :-) Tylko nie wiem jeszcze co najchętniej do Gdańska bym się wypuściła ale nie mam z kim dzieci zostawić.
no nic czas zacząć pożądki bo sydfek trochę u mnie... I dzieci ubrać bo Michaś jeszcze w piżamce chodzi:-)
Oki do miłego kochane:-)

reklama
mama w boju a czemu niby ktos mialby zle reagowac ? to w koncu taka wspaniala nowina :-) a chrzestny Twojej corci powiedzial bardzo dobrze- wlasnie ile mialabys czekac , tym bardziej ze marzycie o 4 :-) im mniejsza jest roznica wieku miedzy rodzenstwem, tym lepiej sie rozumieja, potrafia bawic sie ze soba, a pozniej nikt nikomu nie wchodzi w dorge, bo w zasadzie to samo grono znajomych, podobne zajecia :-) wiec same plusy :-) jak roznica jest 7 lat-to katastrofa :-) widze to po swoim kuzynostwie :-)
kurcze, ja bym pewnie juz polazla do gina :-) ale Ty w zasadzie doswiadczona -to tez inaczej :-)
dbaj o siebie :-)
malgosiunia rzeczywiscie przed domkiem masz bielutkio-ladnie :-) a slyszalam wczoraj w prognozie ze zima podobno juz sie skonczyla ;-) hmmm...
kup cos ladnego mezusiowi zeby sie cieszyl :-)

Do góry