reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłucie

Domi9534

Fanka BB :)
Dziewczyny od 3 dni nawet 4 mam kłucie z prawej albo z lewej strony i czasami to takie, że aż mnie paraliżuje, obecnie u mnie 14 dc wczoraj robiłam testy owulacyjne i (-), powiedzcie mi czy to już zaraz owulacja będzie??
Jeżeli chodzi o moją @ to zawsze mialam 28 dni ale w tym miesiącu jak nigdy przyszła po 32 dniach i już się w sumie pogubiłam i nie wiem jak to wszystko obliczac, testy robię od 10 dc I na razie (-)

reklama
Mój ginekolog na temat testów mówi "szkoda kasy ". Mnie w trakcie owulacji bardzo bolą jajniki. A masz jakiś śluz?

Mój ginekolog na temat testów mówi "szkoda kasy ". Mnie w trakcie owulacji bardzo bolą jajniki. A masz jakiś śluz?
Mi sie testy owulacyjne sprawdzily 2 razy 😊😉🙃 wiec polecam. U mnie sluz totalnie powariowany i na owulacje wcale go nie bylo wiec nim tez ciezko sie czasem kierowac😂

No rano to mam bardzo dużo, później już tak normalnie, ale więcej niż zawsze.
Testuje z tymi testami, bo bardzo dużo dziewczyn było zadowolone i z testami im się udało

Na moje to owulacja. Przynajmniej ja ją tak odczuwam kłucie jajników i śluz mleczny. Testów nigdy nie robiłam.

reklama
Dziewczyny zrobiłam test dzisiaj!!! Rano był negatywny a teraz pozytywny więc działamy [emoji3590][emoji3590]
IMG_20200729_213202.jpeg
IMG_20200729_213150.jpeg

Do góry