reklama
Serduszko_23
Fanka BB :)
Ja już się z tym pogodziłam po wizycie wtorkowej. Czułam, że coś jest nie tak. Idę na wizytę w czwartek, do ginekologa, który zastępuje mojego prowadzącego. Pewnie dostanę skierowanie do szpitala i wtedy podejmę decyzję, kiedy się wstawię (na szczęście wiemy tylko my z mężem). Niestety już raz to przeżyliśmy, więc podchodzimy do tego spokojnie. Mąż będzie w tym czasie z 3-letnią córką. Nie wiem tylko czy zgodzić się na zabieg jeśli się sama nie oczyszczę. Na starania nie zostało mi już dużo czasu, a zabieg może wydłużyć czas regeneracji. Dziękuję!
spelnicmarzenie
Miałam tak jak opisujesz!
Już byłam bardzo zmartwiona ale w 7+ileś był zarodek z serduszkiem
Pamietam jak płakałam bo był tylko pęcherzyk a tutaj nasza mała ma już 22 tygodnie
Pamietam jak płakałam bo był tylko pęcherzyk a tutaj nasza mała ma już 22 tygodnie
Serduszko_23
A masz regularne cykle, może owulacja Ci się przesunęła? Ja wiem kiedy byłaMiałam tak jak opisujesz!
spelnicmarzenie
testy owu, trafność 100% w ten dzieńA masz regularne cykle, może owulacja Ci się przesunęła? Ja wiem kiedy była
Serduszko_23
a co z beta hcg, sprawdzałaś? U mnie niestety nie przyrasta prawidłowo?testy owu, trafność 100% w ten dzień
reklama
spelnicmarzenie
mi przyrastała prawidłowoa co z beta hcg, sprawdzałaś? U mnie niestety nie przyrasta prawidłowo?
Podziel się: