reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co o tym myślicie?

Nie ma innej opcji niż poczekać do kolejnego USG. Beta niestety urosła mało a to nie jest dobry znak. Może to kwestia kilku dni aż pojawi się zarodek ale może być też niestety puste jajo ( sama miałam 2 razy - raz beta rosla jak szalona, za drugim razem niestety przyrosty były słabe). Na następnym USG powinien już być zarodek - czego Ci życzę.
Dziękuję! Puste jajo nie może być, ponieważ pojawił się pęcherzyk żółtkowy.

reklama
Dziękuję! Puste jajo nie może być, ponieważ pojawił się pęcherzyk żółtkowy.
Oczywiście, że może . Puste jajo to sytuacja gdy nie ma zarodka a nie ciałka żółtego. To sytuacja gdy nie wykszyslca się zarodek ( może być pustka albo samo ciałko żółte - wiem bo miał 2 razy puste jajo ,( raz pustka, raz samo ciałko żółte).

Oczywiście, że może . Puste jajo to sytuacja gdy nie ma zarodka a nie ciałka żółtego. To sytuacja gdy nie wykszyslca się zarodek ( może być pustka albo samo ciałko żółte - wiem bo miał 2 razy puste jajo ,( raz pustka, raz samo ciałko żółte).
Nie myl ciałka żółtego z pęcherzykiem zółtkowym. Jeżeli jest pęcherzyk to nie jest to puste jajo.

reklama
Mam wyniki dzisiejszej bety:
8.11 6t6d 10505
10.11 7d1d 10947 :(
Przykro mi, ale pewnie nic z tego nie będzie.:( Moja poprzednia ciąża zakończyła się dokładnie tak samo na etapie 6+4, nie było zarodka a pęcherzyk ciążowy wygladał mniej więcej 5 tc. Nie było zarodka, tylko ciałko żółte.

Do góry