reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Klub mam małych alergików

Dzięki rubi za odpowiedź . Teraz muszę się dobrze zastanowic co zrobic. Trochę się wacham bo do dr K chodzę praktycznie cały czas. Do tej pory byłam zadowolona. Dopiero ostatnie wydarzenie dały mi trochę do myślenia. Chodzi mi o astmę :-(

reklama
tomusiek ;-) w allergovicie prowadza jakis program dla dzieci chorych na astme Allergovita - Barbara Żurek - Kompleksowa opieka nad pacjentami z astmą oskrzelowa do 4 r.ż.

a w ogole dr Zurek jest tez pulmunologiem wiec moze warto zaryzykowac...

a mozesz cos napisac o tych "ostatnich wydarzeniach"? stalo sie cos powaznego?

kora ;-) w Krakowie nikogo nie znam ale bralam kiedys namiary na alergologa we Wroclawiu od mojej pani doktor - zadzwon do przychodni (link masz wyzej) i moze moja pani doktor zna kogos dobrego w Krakowie...

Dzięki za informację o tym programie wygląda interesujęco.:tak: Zadzwonię sobie tam i się popytam co i jak.
A jeżeli chodzi o "ostatnie wydarzenia" to mam na myśli ogólne zdjagnozowanie astmy. Poprostu zastanawiam się czy na pewno było zrobione wszystko co było możliwe zeby do niej nie dopuścic. Nie chciała bym pisac więcej na forum ;-)

rubi,zajrzalas do mam majowych???
kochane mam pytanie.czy z azs dziecko mozna kapac rowniez w jakichs pynach ,ktore robia pianke... Macius z pewnoscia bylby zadowolony,ale nie wiem czy jakis produkt nadaje sie do tego.uzywamy tylko oilatum do kapieli,by natluscic skorke...

Witam wszystkie mamy.No już teraz wiem,że u nas marchewka szkodzi.po tygodniu bez marchwi buzia robi się ładna.Honda jeśli chodzi o tą maść to u nas nie było problemu.Ja pochodzę z Kalisza,apteka w której tą maść robiłam znajduje się na ul Babina.Daj znać co załatwiłas,jaj bedzie potrzeba to postaram sie pomóc.Właśnie też muszę zrobić maść bo nam się kończy.Na buzi jak nam wyskoczyły krostki i byla zaogniona też posmarowaliśmy 2 dni i odrazu zbladły i zaczęly zanikać.-lekarka kazała.

dzieki anka, jednak nie dali rady sprowadzic tego jednego skladnika wiec mama kupila ten pudroderm,podobno to samo dzialanie,i tez bezsterydowe.sprobujemy.
a co porabiacie kochane,moj synus wypil mleczko i czas na kawke

reklama
Do góry