julia28
Mama lutowa 2007
Hej:-)Dalam mu dzis na Sniadanie zwykle mleko z kleikiem ryzowym bo zabraklo mi kaszki i jak narazie nic mu nie jest.........zadnych rozwolnien itdNo zobaczymy jeszcze pozniej efekt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz.Pan doktorek mówił prawde.agnieszka 72 ja dostałam od połoznej numer telefonu do takiego doktorka, ktory się tą szczepionką zajmuje ( bodajze gdzies na Newcastle) i czekam juz na nią od wrzesnia dzwoniłam tam ponownie jakis miesiac temu i powiedziano mi, ze jest problem z producentem tej szczepionki i podobno brak jej w calej Irlandii-dziwne, bo w Dublinie mają obiecał, ze gdy tylko ją dostaną, to da mi znać, ale znając irlandzką "słowność" to wolę tam sama podzwonic co jakis czas ;-) są darmowe i nie sądze byś je gdzies dostała w jakims prywatnym gabinecie, ale moze tu sie mylę, bo nie probowałam ;-)
my za 3 tygodnie bedziemy w Polsce, wiec moze tam uda nam się cos w tym kierunku załatwic i zaszczepimy małego łobuza