reklama
marzena9
Fanka BB :)
A mi brzuch nie twardnieje wcale a wcale... czasem boli jak na okres i w krzyzu ale wlasnie nie twardnieje. jak mnie lekarz pytal czy mam skurcze to nawet nie wiedzialam co mu powiedziec bo to ciezko wytlumaczyc ze cos jest ale jakby nie ma
za to wczoraj moje szczescie z koscistym tylkiem tak sie rozpychalo w okolicach szyjki macicy ze myslalam ze sie samo wypchnie na swiat bez porodu! no az mnie bolalo i klulo w pochwie. no i oczywiscie tym swoim twardym tyleczkiem mnie gniotlo gdzies pod watroba No bedzie tego brakowac po porodzie
za to wczoraj moje szczescie z koscistym tylkiem tak sie rozpychalo w okolicach szyjki macicy ze myslalam ze sie samo wypchnie na swiat bez porodu! no az mnie bolalo i klulo w pochwie. no i oczywiscie tym swoim twardym tyleczkiem mnie gniotlo gdzies pod watroba No bedzie tego brakowac po porodzie
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Pewnie po porodzie jeszcze nie raz obudzimy sie na brzuchu spanikowane ze wlasnie przygniotlysmy dziecko hehe ;D
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
A ja już po dentyście sadyście ;D, więc jeden kłopocik mniej. Ale sprawa załatwiona tylko do połowy bo konieczny jest RTG a nie chciałam teraz robić, no i do kanałowego konieczne znieczulenie, a ja nienawidzę jak diabli. Swoją drogą miałam ubaw, bo dentystka cały czas pytała czy nie rodzę. Opowiadała mi jak przyszła do niej kiedyś też kobitka w ciąży i kazala sobie zatruwać 4 kanały na żywca. Ponoć miała większego stresa niż ta babeczka w ciąży.
Teraz muszę się tylko pozbyć kataru i mogę rodzić !!!!!!!!!!
Teraz muszę się tylko pozbyć kataru i mogę rodzić !!!!!!!!!!
Sumka, ale jesteś dzielna! Ja jak poszłam do dentystki (2 tygodnie temu), to od progu jej zapowiedziałam, że nic nie dam sobie ruszyć ;D Sprawdziła i na szczęście nie ma nic poważnego a do leczenie wrócimy po porodzie, jak już dojdę do siebie
aska outada
Ja do najmniejszej dziurki mam zawsze znieczulenie. Bezstresowo ;D
reklama
aska outada
Na szczescie mam stala dentystke znajoma ktora zna wszystkie moje fobie hehe
Dziewczyny rozstepy zaczely sie pojawiac juz widze kilka ! kurcze Eliaszku mamusia bardzo prosi , zechciej juz wyjsc
Dziewczyny rozstepy zaczely sie pojawiac juz widze kilka ! kurcze Eliaszku mamusia bardzo prosi , zechciej juz wyjsc