reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kłopociki

Aniu76 a może maluch ci zrobił psikusa i wypiał się na ciebie pupką ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Asiu - ja ma ten moj brzuch non stop twardy a czasem twardy na maksa..ale skurczy brak....
Dzisiaj zapytam gina, to wam napisze...

sumka - i pewnie jeszcze nie raz sie wypnie!!!

A mi brzuch nie twardnieje wcale a wcale... czasem boli jak na okres i w krzyzu ale wlasnie nie twardnieje. jak mnie lekarz pytal czy mam skurcze to nawet nie wiedzialam co mu powiedziec bo to ciezko wytlumaczyc ze cos jest ale jakby nie ma :D

za to wczoraj moje szczescie z koscistym tylkiem tak sie rozpychalo w okolicach szyjki macicy ze myslalam ze sie samo wypchnie na swiat bez porodu! no az mnie bolalo i klulo w pochwie. no i oczywiscie tym swoim twardym tyleczkiem mnie gniotlo gdzies pod watroba :) No bedzie tego brakowac po porodzie ;)

Pewnie po porodzie jeszcze nie raz obudzimy sie na brzuchu spanikowane ze wlasnie przygniotlysmy dziecko hehe ;D

A ja już po dentyście sadyście ;D, więc jeden kłopocik mniej. Ale sprawa załatwiona tylko do połowy bo konieczny jest RTG a nie chciałam teraz robić, no i do kanałowego konieczne znieczulenie, a ja nienawidzę jak diabli. Swoją drogą miałam ubaw, bo dentystka cały czas pytała czy nie rodzę. Opowiadała mi jak przyszła do niej kiedyś też kobitka w ciąży i kazala sobie zatruwać 4 kanały na żywca. Ponoć miała większego stresa niż ta babeczka w ciąży.
Teraz muszę się tylko pozbyć kataru i mogę rodzić !!!!!!!!!!

Sumka, ale jesteś dzielna! Ja jak poszłam do dentystki (2 tygodnie temu), to od progu jej zapowiedziałam, że nic nie dam sobie ruszyć ;D Sprawdziła i na szczęście nie ma nic poważnego a do leczenie wrócimy po porodzie, jak już dojdę do siebie ;)

reklama
Na szczescie mam stala dentystke znajoma ktora zna wszystkie moje fobie hehe ;)

Dziewczyny rozstepy zaczely sie pojawiac juz widze kilka ! :o kurcze Eliaszku mamusia bardzo prosi , zechciej juz wyjsc :(

Do góry