Cynamonka
Fanka BB :)
U mnie były jak w zeszłym roku dwa katary jeden za drugim i na razie odpukać spokój, ale cos męczy moje dzieckoo i nie umiem zdefiniować co. Kilka dni temu przed kąpielą jak go rozebrałam zobaczyłam , że ma na brzuszku taką pokrzywkę ( dosłownie wyglądało jak po poparzeniu pokrzywą na czerwonym polu białe plamki ). najpierw myślałam, że go coś pogryzło jednak teraz stawaim na jakieś uczulenie, bo to szybkoo znika i pojawia sie w innym miejscu. Sama nie wiem co to może być. Wcale go to nie swędzi i nawet dwa dni był już spokój a dzis znowu.
Jutro idziemy robić takie coś jak bilans dwulatka, to przy okazji zapytam lekarki. Wciąż mam wątpliwości czy szczepić przeciw meningokokom. Chyba sobie podaruję. Doszczepić zawsze będzie można a w tym roku juz miał tyle szczepień.
Jutro idziemy robić takie coś jak bilans dwulatka, to przy okazji zapytam lekarki. Wciąż mam wątpliwości czy szczepić przeciw meningokokom. Chyba sobie podaruję. Doszczepić zawsze będzie można a w tym roku juz miał tyle szczepień.