reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłopociki i radości listopadowych Mam

U nas też sezon chorobowy uważam za rozpoczęty:dry: Dzieciaki przeziębione były, na szczęście już przeszło i Adrian dziś wyruszył do przedszkola. Ja też się pochorowałam i to dośc porządnie bo w szpitalu wylądowałam:dry: Dopadło mnie zapalenie jajników i przez 9 dni na kroplówkach jechałam. Już jest dobrze w piątek mam kontrolę to dowiem się co dalej:dry:

reklama
ojej sikoreczko wspolczucia:-( ale najwazniejsze ze juz w domciu jestes pozdrawiam cieplutko:tak:
tj u nas podobnie sezon w pelni sikoreczko:dry:
ja dzis z sebollem od lekarza wrocilam zdrowy ale jeszcze przez kilka dni ma brac antybio jak bedzie ladnie mozemy wychodzic wczoraj nie mialam jak pauli ze szkoly odebrac wiec poprosilam kolezanke a dzis chyba dziadka do sebki zatrudnie bo w domciu jeszcze musi zostac:sorry2:wieje u nas i deszcz brrr paskudna pogoda:wściekła/y:

ZDRÓWKA!!!!!
U nas jedyna osoba, która czuje się niewyrażnie to JA.
M zaszczepili w pracy, Lolo na szczęscie zdrów jak ryba...
a ja marze co by sie wyspac....

Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków!!

U nas już ponad trzy tygodnie tak w kratkę. Najpierw Wikuś zakatarzony, kaszle, rzadko ale czasem temperaturka, potem jak jemu trochę lepiej to na zmianę z Olą. A teraz razem trochę przeziębieni :( Dziś znów Wikuś nie poszedł do przedszkola.
Nawet się zastanawiałam czy nie iść z nimi dziś do lekarza, bo już sama nie wiem co mam im podawać :baffled: zakichana pogoda wrr....

pogoda idelanie grypowa:wściekła/y:
dorotko zdrowka dla dzieciaczkow:tak:bodzia dla ciebie rowniez:tak:
ja az boje sie chwalic u nas na razie chorobska poszly precz:-)trzymajcie kciuki za nie za szybkie zachorowanie mojej bandy:sorry2:

reklama
Do góry