reklama
M
maja33
Gość
jak Martusia wcale a wcale nie choruje tak przed wycieczka zachorowala:-(, wczoraj miala lekka temperaturke a dzis rano 39.6 myslalam ze zawalu dostane, zaraz polecialam do lekarza naszczescie juz byl otwarty i mnie przyjeli, Marta ma poczatek zapalenia ucha dostala lekarstwa no i lekarz powiedzial ze do piatku powinno byc ok,, ale martwie sie jak nie bedzie dlugi lot przed nami 4,5 godzi mam nadzieje ze wyzdrowieje zrobilam jej rosolek czosnkowy mam nadzieje ze ja to wzmocni, teraz biulka spi:-(
no u mnie sezon w pelnisebollo eurespal i inhalacje dr jak nas zobaczyla to powiedziala co sebus jesien sie zaczelapaula dzis ze szkoly wrocila ze stanem podgoraczkowym a teraz juz ma powyzej 38 wiec jutro do doktorkaa ja mam juz dosc jak sobie o jesieni i zimie wspomne zeszlego roku to mnie normalnie cholera bierzeu pauli podejrzewam zapalenie gardlaa jest dopiero 2 tyg po zabiegu oby bylo dobrze...
zasanawiam sie nad szczepieniem na grype macie moze dziewczynki jakies doswiadczenia bo chcialabym obydwoje zaszczepic
zasanawiam sie nad szczepieniem na grype macie moze dziewczynki jakies doswiadczenia bo chcialabym obydwoje zaszczepic
Ja mam tylko takie doświadczenie, ze sama się szczepiłam i było ok. Mój M pracuje w szkole i jak byłam w ciąży z Martynką, to oddałam mu swoją szczepionkę (bo u mnie w pracy szczepią) i rok później też, żeby czegoś ze szkoły nie przywlókł i od tamtej pory nie ma problemów z przeziębieniami, a śmiesznie, bo co roku miał zawodową anginę, a po szczepionce przeszło . W tym roku też go zaszczepię. Tylko z tego co czytałam chyba nie ma jeszcze szczepionek w hurtowniach .
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Oliwka chora. Już wczoraj w nocy było nie tak bo wymiotowała, ale rano wstała uśmiechnięta i zadowolona, więc zaprowadziliśmy ją do przedszkola. A po godzinie dzownili do nas, że mała płacze, ma temperaturę, nic nie chce zjeść ani pić, nie chce się bawić, tylko siedzi u przedszkolanki na kolanach :-(. Pojechaliśmy po nią, po południu do lekarza. Prawdopodobnie grasuje u nas wirus jelitówki, więc możliwe że w przedszkolu już podłapała to cholerstwo
M
maja33
Gość
no ladnie chorobska grasuja u nas naszczescie juz lepiej goraczka tylko 37 mam nadzieje z noc bedzie lepsza i mala do niedzieli wyzdrowieje calkiem:-)
wam tez zycze aby dzieciaki byly zdrowe
wam tez zycze aby dzieciaki byly zdrowe
moja paula ma zaj...angine ropnasebollo chyrla juz odrobinke mniej jutro ide z nim do kontroli zobaczymy
u lekarza normalnie kociol tyle ludzi ze szok lekarze nie nadazali z przyjeciem chyba jakis wyrus czy cos...
chyba jednak zdecyduje sie na to szczepienie raz kozie smierc bo przeciez od kataru sie wszystko zaczelo
kasiu mowisz ze nie ma szczepionek musze isc sie wypytaci jak podzialalo na twojego m to moze na moje dziabagi tez
zdrowka dla chorowitkow
u lekarza normalnie kociol tyle ludzi ze szok lekarze nie nadazali z przyjeciem chyba jakis wyrus czy cos...
chyba jednak zdecyduje sie na to szczepienie raz kozie smierc bo przeciez od kataru sie wszystko zaczelo
kasiu mowisz ze nie ma szczepionek musze isc sie wypytaci jak podzialalo na twojego m to moze na moje dziabagi tez
zdrowka dla chorowitkow
reklama
M
maja33
Gość
u nas juz po chorobie dziecko zdrowe tak sie ciesze wyrobila sie przed wycieczka:-)
zycze zdrowka
zycze zdrowka
Podziel się: