reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Nie ma sprawy!Zaprszam na kawke.Tylko z synusiem,moja córcia będzie zachwycona bo uwielbia dzieci.
Tak jest bardzo fajny i ogrodzony,przynajmniej psy już nie chodzą się tam załatwiać.;-)
Ale w lecie w nocy siedzi tam dużo młodzieży i tak krzyczą jakby niewiadomo co się tam działo.

Ostatnia edycja:
reklama
Jako wlascicielke psa bardzo draznia mnie "slady" po psach na placach zabaw.Co prawda byla ze mna tam pare razy sunia ale siedziala przy lawce i czekala na nas a wczesniej byla na porzadnym spacerze.Zawsze patrze gdzie sie zalatwia i nawet sprzatam po niej nieraz.Na szczescie wytresowalam psa i nie zalatwi sie tak gdzie mowie,ze nie wolno.Znaczy te grubsze sprawy:-Dchyba ,ze naprawde musi co zdarza sie rzadko.
Dziekuje za zaproszenie :-)

Też mnie to drażni,a szczególnie w miejscach gdzie bawią się dzieci.
Może teraz powiem jak stara baba :-Dale młodzież tzn 16-17 lat nie zdają sobie z tego sprawy,że potem w tym piasku gdzie narobił ich pies bawią się dzieci.
Często odwiedzacie Kłodzko?

Ostatnia edycja:
To z mlodzieza to prawda ale nieraz i starsze osoby nie patrza gdzie zalatwia sie ich pupil widzialam na wlasne oczy i nieraz zwracalam uwage.
Teraz juz rzadziej bo ja ruszylam do pracy.Ostatnio bylam w polowie listopada i to sama z malym a na 1 bylismy wszyscy.Teraz moze styczen albo luty zobaczymy jak bede miala wolne.Kiedys bylismy co miesiac a nieraz i czesciej.

:-)witajcie!
Vici te rzesy odziedziczylam po tatulku i ciut mi przeszkadzaja bo powinnam nosic gogle!:-);-)
A widze ze moze jakies male spotkanko???mi pasuje po nowym roku tak w polowie stycznia:-)
Sliczne fotki mamo Paulinki i dziekuje za inforacjon;-)tylko nie wyczytalam jak masz na imie!:-)

No przy okularach to rozumiem ale zawsze szkla kontaktowe mozna nosic :-)
A co do spotkanka to ja narazie do Klodzka sie nie wybieram ale jak cos to na pewno dam tu znac :yes:

Witam!
Moje imię to Ola:-(
.Może teraz Ty Lusesita napiszesz coś o sobie?:-)
Dziękuję barzdo, Twoje też są bardzo ładne. A co do spotkanka to ja się dopasuję;-)do was.
Pozdrowienia dla mamusiek i ich pocieszek.

Olu a wiec!
Ja jestem Alicja!Mieszkam w Zabkowicach Sl!Mam 22 lata!Jestem w domku z malym a maz pracuje we wroclawiu!
No i w sumie to co moge wiecej napisac!?:-)

reklama
Ja sie przedstawialam wiec chyba nie musze:confused:
A dlaczego przy swoim imieniu masz minke smutna??Ladne imie ,ja znam same fajne Ole :yes:
A Alicje znam tylko jedna no teraz poznaje droga :-D

Do góry