reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Mielismy byc ale ja musze 27 do pracy a z 26 jeszcze nie jest pewne a do tego mezus 24 pracuje i nie wyszlo nam nic z wyjazdu.A w wigilie nie bede jechala autem znaczy w porze kolacji aby byc na niecale 2 dni.Lepiej juz tu zostac i zrobic,umowilismy sie ze znajomymi co tez do Pl nie jada i moze ta pierwsza para juz 25 przyjedzie do nas

reklama
No ja juz uciekam bo potem mi czasu braknie i bedzie ciezko aby sie wyszykowac ze wszystkim.Dzis juz pewnie nie zagladne wiec milego popoludnia zycze

witajcie
zadko zagladam Olu bo maly sie pohorowal!w sobote zlapala go krtan i o malo sie nie udusil!teraz bardzo goraczkuje i ogolnie fatalnie!
A co do imienia mam siostre Ole i tez siostre Paulinke wlasnie przyjechala do Pl.
pozdrawiam Was:-)

Ojoj!!Szybkiego powrotu do zdrowia dla syncia!Moja mała też cos ostatnio zakatarzona.Ale raz ma katar raz go nie ma.
Pozdrowienia dla Ciebie i syncia!:-)

dziekuje -wam tez zycze zdrowka!:tak:
Maly bvawi sie bo moj brat jest ale caly czas goraczka go trzyma!
Jak do jutra tak bedzie to jade do mojego lekarza!Jezdze do Barda do pediatry bo tylko tego doktora sobie cenie!:tak:

reklama
U nas też chorobowo:-(mała coś gorączkuje,niedawno mąż.Co się dzieje:no:.
Wracajcie do zdrówka szybciutko.
Pozdrowienia!

Samych sukcesów,miłości,spełnienia marzeń w nadchodzącym 2009 roku!!!

Do góry