reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

No prosze jakie slodzuchne zdiecie w muzeum :-) Ja wychowana w falowcu :yes: pamietam jeszcze tunela ktore zabudowali nie wiem po co hehehhe.Widze,ze kazdy sie pokazuje to moze i my sie ujawnimy choc gdzies wczesniej dawalam w tym watku.
1416057404.jpg

1420547404.jpg

reklama
No lubimy sobie pochodzic tym bardziej,ze tu jest gdzie:-)W Klodzku tez zawsze gdzies wybywalismy a to na Kukulke do Polanicy czy gdzies tam dalej.
Co do ciemiaczka to u nas dosc szybko poszlo i odstawialismy witaminy co by wolniej szlo.Najlepiej konsultowac to z lekarzem.Ale chyba jakos kolo roku ma sie zasklepic calkowicie jak dobrze pamietam.

No to mnie zmartwiłaś.Moja mała ma jeszcze malutkie ciemiączko:-(

Ale ząbki wyszły jej szybko i dosyć sporo ich ma.

Ale zaraz sprawdzę w necie.
My cz asem wychodzimy na spacerki lub plac zabaw
.
W lecie wiadomo i cieplej i chce się chodzić.

To moze mi sie pomieszalo,nie matrw sie poszukaj info i mize cos bedzie pisalo.Ja juz zapomnialam troche za duzo czasu minelo :-)No w taka pogode to i nam sie nie chce wychodzic znaczy mi:-DNo ale mamy sunie i z nia trzeba wiec jakis przymus jest.

My mamy króliczka,z którym dzięki Bogu nie trzeba wychodzić pięć razy dziennie.Poza tym piesek w bloku to dość uciążliwa sprawa.Mimo tego,że kocham pieski:-)Za to królicka trzeba puszczać na mieszkanie.Chodzi i tylko bobczy:crazy:
Ale córcia jest zachwycona kiedy może sobie za nim poganiać,a on podbiega i odskakuje.

No ja wychodze minimum 3 razy z sunia ale sie przyzwyczailam i to moj pierwszy pies.A pod jakim nr mieszkacie znaczy w ktorej czesci falowca??Ja mieszkalam pod 98 a mezus 78 :-D

My mieszkamy pod 66.Fajnie się tu mieszka bo wszędzie wydaje się blisko:-D
Ja pochodzę z Wojborza ,A mój mężuś z wioski 10 km dalej Gołogłów.
Pewnie nawet nie słyszałaś o takich dziurach;-)
To Wy po sąsiedzku.:-D

reklama
No wiesz....jak moglam nie slyszec!Chyba nikogo nie znam ale miejscowosci i wioski okoliczne znam albo choc kojaze :-)Nie jest tak zle ze mna heheh.Jak bede w Klodzku to mozemy sie zpotkac tak po sasiedzku heheh masz fajny plac zabaw na przeciwko no ale na niego to jak bedzie cieplo:yes::yes:

Do góry