reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Ja bardzo nie lubię swojego imienia,mój mąż uważa,że jest śliczne ale cóż może powiedzieć innego?;-)
Miałam kilka koleżanek z Ząbkowic.
Mój mężulek też jest w pracy:-(a ja siedzę sobie sama z moim brzdącem.

reklama
O nie lubisz,rzadka sprawa aby ktos nie lubial swojego imienia.Mnie sie podoba:yes:
Moje dziecie zasnelo a jak musze glowe myc a mam lenia i jeszcze obiad czeka .....ale ma byc na 16.30 wiec mam czas

Hehe jak dobrze ,ze tu nikt mi nie wpadnie z rabanem :-D Za to po pobycie w PL tu odpoczywam i wyciszam sie bo tam sie nie da i nie ma czasu na to.

Moja rodzinka wpada raz na jakiś czas i zwłaszcza wtedy jak czegoś potrzebują:no: U nas w domu zazwyczaj jest cisza i spokój
ale jak już przyjdą to dwa dni dochodzę do siebie:rofl2:

Hehehe no to mnie rozbawilas :-) 2 dni no to ladny chaos robia ;-);-)Nie ma to jak sie przyzwyczai czlowiek do ciszy i swijego otoczenia.Ja na sylwka bede miala tu jeszcze 2 malzenstwa i kazde z dzieckiem :szok: juz sie zaczynam bac hehehe a beda kolo tygodnia u nas lojjjjj

Oj to współczuję:szok: do nas jeden trzylatek przyjeżdża i ja nie słyszę swoich myśli a co dopiero trójka. Moje dziecko to nie wie co się dzieje jak u nas jest jej kuzyn:rofl2: ale to syn siostry a ja jestem zawsze gotowa na poświęcenia i bardzo tolerancyjna.

No u nas bedzie kuzynka meza z facetem i mala ma lekko ponad 3 latka a ta droga para to maja coreczke polroczna no i Victor oczywiscie.Bedzie ciekawie,kazdy zajmnie jeden pokoj a jak maluchy beda spac to my chyba na korytarz wyjdziemy bo w przedpokoju bedzie za glosno :-D NO moze strych nam zostanie ehehheheeh

reklama
Do góry