reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

Halo jest tu kto??? Zagladam , a tu cisza teraz to ja zaczne za wami listy goncze slac :no::no::no: No sama ze soba pisac nie bede zapraszam kobitki na wateczek ruszmy tu cos:tak::tak::tak:Pozdrowionka ;-)

reklama
Witam ponownie :-)
Agus widze poszukiwania pelna para heheh.Bylam w Klodzku.Niespodziewanie mezus dostal wolne i z srody na czwartek pojechalismy nocka i wczoraj wrocilismy.
Dziewczyny i ja z Rodzinnej ,w sumie teraz to tylko moja mama i tesciowa ale ponad 20 lat tam spedzilam :yes:
Pozdrawiam slonecznie i zapraszam na kawke jak ktoras ma smaka
images

Witam wieczorkiem:-) Hallo nasza zgubo wywczasowalas sie w Klodzku ,to teraz pochwal sie jak bylo i co tam nowego slychac??? A gdzie cala reszta mamusiek sie podziewa??? No ruszy sie cos ten nasz wateczek czy nie :errr::errr::errr: zapraszam. Laura ostatnie trzy noce cos zle spi:szok: budzi sie pokweka i dalej zasypia , zabki jej ida:tak: a tak to wszystko u nas OK!! Pozdrawiam was wszystkie i wasze pociechy:-):-)

W Klodzku bedzie plywalnia kryta(w koncu)kolo szkoly podstawowej nr 3
Na twierdzy chca zrobic przeplyw gondolami :-) i juz jest na koncu projektowania wiec Klodzko rozkwita.Pozatym imrezki i picie bylo :-DI odwiedzinki znajomych tez :-)

Witam :-) no to extra ,ze Klodzko tak sie rozwija:tak::tak: zreszta cala Kotlina u mnie w Stroniu Sl to juz dwusezonowe miasteczko zima wyciagi narciarskie ,a latem zalew:tak:no i ciagle jakies imprezy:tak:Bylas moze kiedys w tej okolicy?

Tak tylko w okolicy szpitala dla.....no wiesz :-/Ale o zalewie slyszalamm i podobno niesamowity i nawet dla maluchow :-) W przyszlym roku pewnie sprawdzimy.

O ruszylo sie jak milo :-)Ja zaczelam pracowac od 4 grudnia i jestem szefowa malej kuchni w knajpce.Szefa mam fajnego i jak narazie jestem zadowolona.Pracuje narazie popoludniami wiec jest oki i nikogo do malego nie potrzebujemy bo jak mnie nie ma to tatus z nim siedzi.
ZQo juz naprawde blisko,dobrze ze u was oki.A jak sie czujesz??I jak dzidzia wiadomo juz co tam siedzi i co zalatwilas z tym cieciem bedzie w pionie jak chcialas czy nic jeszcze nie wiesz??

reklama
Witam wszyskie mamy!
Jestem tu nowa mam na imię Ola jestem z Wojborza ale obecnie mieszkam w Kłodzku.
Popieram,że to piękne zakątki.
Pozdrawiam mamusie i ich pociechy!:-)

Do góry