reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kłodzko i okolice - jest tutaj ktoś z tych "pięknych" zakątków Polski?

vici - ja byłam raz u Pasternakowej i powiem tyle - PORAŻKA!!! a do Śliwki w życiu bym nie poszła - dzięki niej moja kolezanka ma bardzo chore dziecko. A ona nic nie wykryła na USG :(((

reklama
No wlasnie dlatego mowie,ze nie ma reguly i rozumem za i przeciw kazdego lekarza.Nie bede nikomu na sile mowila jak i co i oczywiscie do kogo tak a do kogo nie.Jest z tym roznie i tyle.Ja moge powiedziec jak bylo u mnie i tyle.
Dzewczyny nie unoscie sie bo nie ma o co :-) Mam nadzieje,ze zle humorki przejda i bedzie oki.

No i zrobilo sie mniej milo :-( Mam nadzieje,ze wam przejdzie i bedzie dobrze :yes:Bo fajnie tu jest popisac z dziewczynami z Klodzka i okolic :-)
Aga znowu milczy :-/

Nie tajemnica!Pracuję w Polanicy w pensjonacie na recepcji i bardzo lubię swoją pracę. A co do Pawłowa to ile ludzi tyle opini. Ja zaliczam się do tych szczęściar które miały z nim dobry kontakt. Wszystkie badania tak jak należy. Do tej pory jak go spotykam na ulicy to zawsze się uśmiechnie i zagada. Śmiejemy się że razem wychodowaliśmy małą przez 9 miesięcy. Fakt przy porodzie go nie było akcja rozwijała się powolutku i jak do niego zadzwoniłam po 23 to stwierdził że to jeszcze potrfa. Uprzedził w szpitalu że się zjawię, ale jak już byłam na miejscu to mała postanowiła się pośpieszyć i jak Pan doktor się zjawił o 8 rano to my już byłyśmy po wszystkim. Na szczęście miałam też umówioną położną także wszystko poszło super. A położna też na medal babka do tej pory jak mam czasem jakiś problem to do niej dzwonie.:tak:

O jak lubisz swoja prace to super bo to najwazniejsze:yes:A co z mala jest w zlobku czy z babcia bo chyba nie pisalas.Wateczek lekko przycichl no ale mam nadzieje zacznie znowu tu wrzec ale tymi dobrymi emocjami:-)

Aneta - fajnie Ci, że masz pracę bo ja szukam i póki co nic nie znalazłam ciekawego. Tyle tylko, że ja jestem bez prawa jazdy - dlatego z dojeżdżaniem byłby problem. A napiszesz gdzie mieszkasz w Kłodzku? Może gdzieś niedaleko mnie? Ja mieszkam w okolicy szpiatala :]

A u mnie przyszła @ i nici z drugiego maluszka :(

Za oknem słoneczko i odrazu aż chce się żyć.

No i zrobilo sie mniej milo :-( Mam nadzieje,ze wam przejdzie i bedzie dobrze :yes:Bo fajnie tu jest popisac z dziewczynami z Klodzka i okolic :-)
Aga znowu milczy :-/
Halo jestem ;-);-)wiem zaniedbalam Was ostatnio:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:postaram sie poprawic:tak: Na naszym wateczku zawialo troszke chlodem,ale mam nadzieje,ze bedzie wszystko OK!!! No i witam dwie nowe mamusie:-):-):-):-)pozdrawiam cieplutko dzieciaczki:tak:

reklama
Mieszkam na Rodzinnej. A jak jestem w pracy to do 14 teściowa z małą a potem tatuś. No ja zrobiłam prawko półtora roku temu. Wcześniej jeździłam autobusem a teraz to sobie nie wyobrażam jak mogłam żyć bez samochodu.

Do góry