reklama
Liliana87
Fanka BB :)
Witam,
jestem tutaj nowa i pewnie chwilę zajmie mi ogarnięcie całej tej stronki, ale mam ogromną prośbę. Jesteśmy po dwóch nieudanych inseminacjach- nieudanych bo nie pękają pęcherzyki w ogóle. Stoimy przed wyborem prywatnej kliniki i z racji miejsca zamieszania mamy do wyboru INVICTE Gdańsk, INVICTE Słupsk i VITROLIVE Szczecin. Czy jest tutaj osóbka, która może się wypowiedzieć szerzej gdzie warto pojechać? którego lekarza wybrać? Opinie są bardzo podzielone, więcej jest niestety złych. Staramy się już ponad 3 lata i nie mamy a ni czasu ani zbyt dużo pieniędzy by znów źle trafić ;( dziękuję za pomoc.
jestem tutaj nowa i pewnie chwilę zajmie mi ogarnięcie całej tej stronki, ale mam ogromną prośbę. Jesteśmy po dwóch nieudanych inseminacjach- nieudanych bo nie pękają pęcherzyki w ogóle. Stoimy przed wyborem prywatnej kliniki i z racji miejsca zamieszania mamy do wyboru INVICTE Gdańsk, INVICTE Słupsk i VITROLIVE Szczecin. Czy jest tutaj osóbka, która może się wypowiedzieć szerzej gdzie warto pojechać? którego lekarza wybrać? Opinie są bardzo podzielone, więcej jest niestety złych. Staramy się już ponad 3 lata i nie mamy a ni czasu ani zbyt dużo pieniędzy by znów źle trafić ;( dziękuję za pomoc.
olgaaa1987
Zaangażowana w BB
Ja podchodzilam dwa razy w Kielcach w Gamecie i nie polecam. Obecnie Novum pierwsza próba udana
Liliana87
Fanka BB :)
No juz bylismy na pierwszej wizycie w Gamecie w Gdyni. Zobaczymy jak u nas się to potoczy i co będzie dalej. Na moj post tylko jedna dziewczyna odpowiedziala, polecajac nam konktetnego lekarza. Jestesmy pelni nadzieiJa podchodzilam dwa razy w Kielcach w Gamecie i nie polecam. Obecnie Novum pierwsza próba udana
Warszawa invimed piersza stymulacje hiperstymulacja odlozony transfer.pierwszy transfer brak akcji serca w 8tygodniu-poronienie drugi tranfer udany ciaza bezproblemowa synek ma juz 3miesiace
Cześć dziewczyny jestem tu nowa....Ja podchodzilam 4 razy do inseminacji i raz do in vitro w Warszawa Invimed. Inseminacje niestety nie powiodly się in vitro sie udalo ale poronilam w 8 tyg.Obecnie przygotowuję sie do drugiej próby w Invimed....Trzymajcie kciuki
Dlaczego nie polecasz? Ja pierwszy raz tu próbuje i mam nadzieję, że się udaJa podchodzilam dwa razy w Kielcach w Gamecie i nie polecam. Obecnie Novum pierwsza próba udana
Hej dziewczyny. Czy któraś z was podchodziła do in vitro w Gamecie Kielce??Dlaczego nie polecasz? Ja pierwszy raz tu próbuje i mam nadzieję, że się uda
reklama
Ja sie tam leczę, dokładnie w Podzamczu. Mogę Ci jakoś pomóc?
Hej dziewczyny. Czy któraś z was podchodziła do in vitro w Gamecie Kielce??